ПОДДЪРЖКА НА PIVI И PIVI PRO

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ НОВАТА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА НА СВОЯ LAND ROVER И СВЪРЗАНИТЕ УСЛУГИ

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ PIVI, PIVI PRO И СВЪРЗАНИТЕ УСЛУГИ

ПЛАН ЗА ДАННИ

С валиден абонамент, Pivi Pro 1 и пакет Online 2 предоставят всички необходими данни за още по-свързано пътуване. Първоначалният едногодишен абонамент за пакет Online2 и тригодишният абонамент за Connected Navigation Pro1 Ви дават достъп до всичко, което желаете по време на Вашето приключение. Насладете се на неограничено онлайн предаване на музика 2 и приложения на живо с 4G връзка.

НАЧАЛО

НАСТРОЙТЕ INCONTROL
СЛЕДВАЙТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА СТАРТИРАНЕ

СВЪРЖЕТЕ АКАУНТИТЕ И УСТРОЙСТВАТА СИ

СВЪРЖЕТЕ АКАУНТИТЕ СИ

СВЪРЖЕТЕ АКАУНТИТЕ СИ

Извлечете максимума от Вашия пакет Online2, като свържете Вашия акаунт в InControl, за да можете да разглеждате и свързвате съдържание и услуги от трети страни. От менюто за приложения на Pivi Pro изберете иконата ‘Connect Accounts’ и потърсете приложението, което искате да свържете. Можете или да сканирате QR кода с Вашия смартфон, или да изберете опцията „Изпратете ми имейл“, за да получите връзка към сайта на Вашия имейл.

След като се свържете, можете веднага да започнете да използвате услугата във Вашия автомобил. Свързаните услуги ще се показват като икона в менюто на приложението, като медиен източник в медийния плейър.
СВЪРЖЕТЕ СМАРТФОНА СИ

СВЪРЖЕТЕ СМАРТФОНА СИ

С пакета Smartphone можете да използвате приложенията си безопасно и удобно чрез Pivi и Pivi Pro 1 , като използвате:

Apple CarPlay® 3
Android Auto TM 4

За Apple CarPlay® 3 се уверете, че имате инсталирана най-новата версия на iOS и активирана Siri® на вашия iPhone. За Android Auto TM 4 се уверете, че имате инсталирано най-новото приложение за Android Auto и активиран гласов асистент на Google на Вашето устройство. Свържете го към интерфейсния панел в отделението за съхранение на централната конзола с помощта на сертифициран USB кабел.

IGUIDE

Приложението iGuide е виртуално ръководство за собственика, което ви улеснява да намерите и разберете ключовите характеристики на новия си Land Rover и InControl - всичко чрез Вашето мобилно устройство, като гарантираме, че отговорът на всеки въпрос е винаги под ръка. Потърсете „Land Rover iGuide“ в AppStore или Google Play Store, за да свалите приложението.

Често задавани въпроси

КАК АКТУАЛИЗИРАМ КАРТИТЕ НА НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА?

Докато има активен свързан абонамент за навигация 1 , картите ще се актуализират автоматично. Обикновено се включва абонамент за свързана навигация за първоначалния гаранционен период, подновяването на абонамента позволява продължаване на автоматичните актуализации на картата.

КОЛКО BLUETOOTH УСТРОЙСТВА МОГАТ ДА СЕ СВЪРЗАТ И СДВОЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО?

Общо 10 Bluetooth устройства могат да бъдат сдвоени, като две устройства се сдвояват едновременно - това могат да бъдат телефони или мултимедийни устройства. Първото устройство, сдвоено с Pivi / Pivi Pro 1 , ще бъде определено като ваше основно устройство. Това може да се промени в настройките, като отворите Настройки> Всички> Свързване> Bluetooth> и кликнете върху устройството, което искате да промените.

КАК ДА ПОДНОВЯ УСЛУГИТЕ НА INCONTROL?

Когато вашите услуги на InControl достигнат датата си на изтичане, ще получите имейл с линк за подновяване на услугите на InControl. Ако не сте получили този имейл или ако връзката е изтекла, моля, свържете се с Обслужване на клиенти.

КАК ДА ПРЕМАХНА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ?

Преди да продадете автомобила, ще трябва да изтриете данните си от Вашия акаунт в InControl. Влезте в InControl, изберете ‘Vehicle Setting’ от дясната страна и изберете менюто ‘Remove Vehicle’. Кликнете върху „Премахване на автомобил“, за да премахнете всички данни от вашия акаунт в InControl. Ще бъдете помолени за Вашата парола в InControl. В Pivi / Pivi Pro 1 отидете в Настройки> Всички> Настройки на профила, за да изберете профил за изтриване. Ако наскоро сте закупили употребяван автомобил, моля, свържете се с търговец.

ТРЯБВА ЛИ ДА ОСИГУРЯ SIM КАРТА С МОБИЛНИ ДАННИ?

Не, Вашият автомобил идва с вградена SIM карта, която позволява използването на:

1. Свързани функции / услуги за навигационна система 1
2. Точка за достъп до Wi-Fi 6
3. Функции / услуги на пакет Online 2

За тези услуги е необходим валиден абонамент. Мобилните данни са включени в абонамента, така че не са необходими допълнителни договори или SIM карти, докато абонаментът работи.

КАК ДА ИЗБИРАМ РАЗЛИЧНИ ИЗГЛЕДИ НА КАРТАТА ЧРЕЗ ДИСПЛЕЯ?

За да промените оформлението на интерактивния дисплей, отворете настройките. Допълнителни предпочитания за дисплей също могат да бъдат налични в зависимост от автомобила. Те могат да бъдат достъпни от основните настройки на Pivi Pro> Навигация> Дисплей на водача.

ПОСЛЕ НАКЪДЕ?

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

Свържете се с Вашия InControl акаунт.
РАЗГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ DEFENDER

РАЗГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ DEFENDER

Способен на велики дела и подготвен за всичко

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover.

2 Може да се прилага политика на честна употреба. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover.

3 Колата ви е подготвена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличността на функциите във вашата страна, моля, вижте www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

4 Колата ви е подготвена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличността на функциите във вашата страна, моля, вижте www.android.com/auto/ за повече информация.

5 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover. Приложението ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

6 Прилага се политика на честна употреба. След като се използват 20 GB данни в рамките на един месец, скоростта на предаване на данни и функционалността на автомобила може да намалеят през останалата част от месеца.