- Избягвате задръствания с Информация за трафика в реално време
- Навигирате от момента, в който излезете навън, до достигане на Вашата дестинация с Маршрут от врата до врата
- Откривате интересни места бързо и лесно чрез Онлайн търсене от Lonely Planet и други популярни туристически пътеводители
- Виждате къде отивате чрез Сателитен изглед и Изображения на изгледи от улицата
- Изпращате автоматично на контактите си актуална информация за Вашето предполагаемо време на пристигане (ETA) чрез Споделяне на ETA.


Pro Services осигурява всичко: от информация, базирана на данни за трафика в реално време, до навигация от врата до врата, координирана от Вашия смартфон.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАФИКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ
Информация за трафика в реално време използва огромно количество подадени данни за пътните условия в реално време, за да Ви предоставя най-точната информация за трафика по Вашия планиран маршрут. С актуална информация за трафика, планирането, променянето на маршрута и завършването на Вашето пътуване е по-ефективно от всякога.

МАРШРУТ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА
Приложението Route Planner Ви позволява да навигирате от врата до врата. Задайте дестинацията от смартфона си и ще бъдете насочени към Вашия автомобил, който ще поеме навигацията. След като паркирате, навигацията се връща обратно към Вашия смартфон, който предоставя финални упътвания за достигане на крайната дестинация пеша или чрез градския транспорт.**

СИНХРОНИЗАЦИЯ В ОБЛАКА
Всички Ваши маршрути се синхронизират автоматично между навигационната система на автомобила Touch Pro, приложението Route Planner на Вашия смартфон и уебсайта Route Planner.**

ОНЛАЙН ТЪРСЕНЕ
Независимо къде се намирате, можете да търсите интересни места близо до Вас. Системата има достъп до Trip Advisor, Lonely Planet, Qype и други ресурси, за да Ви предоставя информация, изображения и ревюта. Навигирайте право към тях или ги споделяйте с другите директно от конзолата.

САТЕЛИТЕН ИЗГЛЕД
Понякога може да поискате да се ориентирате в заобикалящата Ви среда чрез изглед отгоре. С Connect Pro можете да превключвате на сателитен изглед с едно докосване.

ОНЛАЙН МАРШРУТ
Когато пътувате към определена дестинация, системата следи трафика в реално време и отчита типичното му състояние в съответния час от деня, за да Ви държи по оптималния маршрут.

СПОДЕЛЯНЕ НА ETA
Споделяйте Вашите движения и предполагаемо време на пристигане (ЕТА) със семейството и приятелите си. Ако изоставате от очакваното време, Touch Pro може да ги информира автоматично за това чрез изпращане на актуална информация от Ваше име чрез SMS или имейл.**

ПАРКИНГ УСЛУГА
Когато наближавате Вашата дестинация, Connect Pro може да Ви показва къде има налични места за паркиране*+. Просто докоснете предпочитания от Вас паркинг и навигационната система се актуализира, за да Ви насочи към него.

*Изисква Micro SIM карта със съответния договор за пренос на данни.
+Ако се поддържа и е налична.
**Изисква регистрация на акаунт в навигационната система InControl Navigation.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.