ВАШЕТО ЗАБАВЛЕНИЕ С INCONTROL APPS

MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Над 30 000 радиостанции и 1 милион подкасти от 120 страни на върха на пръстите Ви, от спорт до новини, музика и много други. Можете да търсите радиостанции и подкасти по държава/град и жанр, да създавате Списък с Любими и да го слушате вкъщи или в чужбина, във Вашия автомобил, на Вашия смартфон, таблет или Apple TV/носимо устройство.
АУДИОКНИГИ

АУДИОКНИГИ

Изтеглете или слушайте поточно аудиокнига от нашата библиотека от над 45 000 безплатни аудиокниги, включително бестселъри, нови заглавия и класики от всички жанрове.

ПЪТУВАНЕ И УДОБСТВО

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life Ви предоставя възможно най-добрата информация за времето със Superior Accuracy™ за всяко място, с безконтактен изглед на текущите метеорологични условия, почасови прогнози, предупреждения за опасно време и резюме MinuteCast® - всичко това, докато шофирате безопасно, сигурно и без разсейване.
SYGIC

SYGIC

Sygic е офлайн GPS навигационна система, помагаща на 33 милиона души да пътуват уверено и безопасно всеки ден в 115 държави.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia е най-големият доставчик на информация за паркинги в света, използван от милиони водачи всеки месец онлайн и през приложението на компанията за смартфон. Parkopedia предоставя подробна информация за 28 милиона паркоместа в над 90 000 паркинга в 6 000 града в 40 държави.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse е бърз, безплатен и лесен начин да споделяте местонахождението си със семейството и приятелите си чрез GPS проследяване в реално време.

НОВИНИ

NEWS ON BOARD

NEWS ON BOARD

News on Board използва технологията за текст към реч, за да предложи висококачествено новинарско съдържание, събрано от водещи световни новинарски агенции в шест отделни категории, като Ви държи в течение с най-актуалното в реално време, докато сте на пътя.
RIVET RADIO

RIVET RADIO

Rivet Radio е идеалният Ви спътник за пътуването Ви сутрин от дома до работното място, във фитнеса или когато сте в движение. Бъдете информирани за всичко, което се случва във Вашия свят - местни, национални и световни новини се доставят директно до Вас.
КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS

КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS

След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия автомобил. За да научите как да инсталирате InControl Apps и да търсите съвместими приложения, моля, консултирайте се с уебсайта на Land Rover за Вашата държава или с Вашия местен търговец. След като изтеглите избраните от Вас приложения, свържете смартфона си с USB порта в автомобила, за да ги използвате от сензорния екран на автомобила.
СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА

СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА

InControl Apps е наличен за повечето смартфони с операционна система Android или Apple iOS. InControl Apps работи безпроблемно със сензорния екран на Вашия автомобил. Планирайте, откривайте и останете свързани към Вашите оптимизирани за автомобил приложения.

Считано от 30 септември 2019г., Spotify вече няма да поддържа достъп през InControl Apps. Достъп до Spotify ще може да се осъществява от клиентите чрез Smartphone Pack, ако автомобила е оборудван с такъв.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

*Обърнете внимание, че ние нямаме тясно партньорство с Dropbox или Google Drive, използваме само предлагания от тях отворен приложно-програмен интерфейс API (отворено решение). Ние трябва да следваме техните изисквания по отношение на лого и марка, затова можем да споменаваме техните услуги в описанието на нашето приложение. Повече информация на https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding