INCONTROL CONNECTIVITY

БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ МЕЖДУ ВАШИЯ LAND ROVER, ВАШИЯ СМАРТФОН И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ

ФУНКЦИИ НА CONNECT PRO

ФУНКЦИИ НА CONNECT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Premium Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от разстояние.
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.

ФУНКЦИИ НА PROTECT

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Essentials Ви позволява да се свързвате с вашия Land Rover от всякъде, например, за да проверите вратите или нивото на горивото.
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

Ако автомобилът ви се повреди, можете да се обадите директно на екипа на Land Rover Assistance, като натиснете бутона от лявата страна на конзолата над главата или от екрана Assistance на приложението за смартфон Remote.
SOS EMERGENCY CALL

SOS EMERGENCY CALL

Ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се разгънат, SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.

*При новия Range Rover Velar InControl Apps е налична само с пакета Smartphone, не Connect Pro.
**При новия Range Rover Velar Remote Premium е налична само с пакет Remote.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места