РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER VELAR

Спокойно убежище на изтънчеността на Range Rover.

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER VELAR

РАЗГЛЕДАЙТЕ RANGE ROVER VELAR

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЙН

Range Rover Velar Reductive Design
ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

Range Rover Velar съдържа подбрани и изтънчени елементи, включително нов дизайн на предната решетка с разнообразие от технически покрития за оптимизиране на пропорциите на автомобила.
Range Rover Velar Reductive Design
ИЗЧИСТЕНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

ИЗЧИСТЕНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

Изчистената изтънченост на новата централна конзола крие щедри пространства за съхранение на вещи и удобството на безжичното зареждане.

АВАНГАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1 интегрира всички контроли върху новия 11,4-инчов, извит, стъклен централен сензорен екран. Създавайки изчистено, елегантно табло с интуитивна функционалност за силата на звука, климатичната система и регулирането на седалките.
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Всепоглъщащо звуково изживяване. Мощната аудиосистема MeridianTM Signature предоставя прецизно музикално възпроизвеждане, като използва до 23 високоговорителя и усилвател с мощност 1300 W.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Пакетът Online2 предоставя безпроблемна свързаност с достъп до интегрирани приложения като Amazon Alexa и Spotify. Обновяванията на софтуера по въздуха (SOTA) поддържат автомобила актуален.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства и свързаността ви позволяват да зареждате съвместими смартфони и да сведете до минимум безпорядъка в купето.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. На разположение са многобройни иновативни технологии за подобрено изживяване зад волана.

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМФОРТ

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМФОРТ

По-поддържащият дизайн на седалките с профилирани възглавници е подобрен от предни седалки с 20-посочно регулиране и функция масаж, с функция за запаметяване за водача и регулиране на задния наклон на облегалката. Предлага се с допълнителния комфорт на предни седалки с подгряване и охлаждане.

ДИНАМИКА

Комбинирайте електрифицирана ефективност с ангажираща динамика на шофиране, независимо дали избирате Plug-in хибрид или нашите меки хибридни двигатели.

ПРОБЕГ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ (ДО)

63 KM**
Очакван пробег в реални условия по WLTP до 49 км.

CO2 ЕМИСИИ

39 G/KM**
Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 MINUTES
Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за около 30 минути.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

2.5 HOURS
До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Насладете се на безпроблемно електрическо шофиране. Хибридната технология съчетава електрически мотор с мощност 105kW и бензинов двигател Ingenium.
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

230 КМ/Ч**

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

300 PS (221 kW)

0-100 KM/H

6,5 СЕКУНДИ
0-100 км/ч за 6,5 секунди.

CO2 ЕМИСИИ

188 G/KM**
WLTP комбиниран.

ДИЗЕЛ МЕК ХИБРИД

Ефективни и мощни, нашите меки хибридни двигатели събират, съхраняват и преразпределят енергията, която обикновено се губи по време на забавяне.

Двигател D300
ДИЗЕЛ МЕК ХИБРИД

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч**

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

400 PS (294 kW)

0-100 KM/H

5,5 СЕКУНДИ
0-100 км/ч за 5,5 секунди.

CO2 ЕМИСИИ

218 G/KM**
WLTP комбиниран.

БЕНЗИН МЕК ХИБРИД

Ефективни и мощни, нашите меки хибридни двигатели събират, съхраняват и преразпределят енергията, която обикновено се губи по време на забавяне.
БЕНЗИН МЕК ХИБРИД

ВДЪХВАЩА УВЕРЕНОСТ ПРОХОДИМОСТ

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

ИНДИВИДУАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от опционални пакети и аксесоари. Избор от цветове, джанти и опции за покрива. Това е вашият Range Rover Velar.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

РАЗГЛЕДАЙТЕ
ИНОВАЦИИ

ИНОВАЦИИ

Технология в основата на дизайна.

††Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СОразхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

3Texcell Research, проучване, проведено през 2020г. за Panasonic и резултати, предоставени от Panasonic.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android AutoTM е търговска марка на Google LLC.

App Store е търговска марка на Apple Inc.

Google Play Store е търговска марка на Google LLC.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. TrifieldTM и устройството “three fields” е търговска марка на Trifield Productions Ltd.