БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ, ВИНАГИ АКТУАЛНИ

Вашият технологично усъвършенстван Land Rover се актуализира дистанционно, точно както вашия смартфон. Благодарение на софтуерната технология за актуализации по въздуха, автомобилът винаги ще бъде актуален и готов за приключенията, които предстоят. Използвайки вградената връзка за данни на вашия Land Rover, най-новият софтуер може да бъде изтеглен автоматично, безплатно. Не е необходимо актуализациите да се извършват незабавно - можете да планирате актуализация до две седмици предварително в удобно за вас време.

КАК ДА ИНСТАЛИРАМ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА СОФТУЕРА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

Когато е налична актуализация, ще видите съобщение на сензорния екран с две опции: „Актуализиране сега“ или „Насрочване“. При поискване, моля, приемете общите условия, за да продължите.
СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

Когато сте готови да започнете, натиснете „Актуализиране сега“. Някои актуализации изискват Вашият автомобил да бъде загасен, заключен и с активирана аларма, преди актуализацията да започне. В този случай няма да можете да използвате автомобила си, докато инсталацията е в ход. Вашият Land Rover ще ви уведоми, когато се изисква такъв тип актуализация.
СТЪПКА 3 - НАСРОЧЕТЕ

СТЪПКА 3 - НАСРОЧЕТЕ

Ако актуализацията изисква спиране на автомобила, можете да я планирате в удобно за вас време. Актуализациите могат да бъдат насрочени до две седмици напред.
СТЪПКА 4 - ЗАВЪРШЕТЕ

СТЪПКА 4 - ЗАВЪРШЕТЕ

Когато актуализацията приключи, ще получите известие на вашия сензорен екран, което ви информира, че инсталацията е успешна. Вече можете да се насладите на най-новия софтуер за вашия Land Rover.

БЕЛЕЖКИ ЗА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА СОФТУЕРА

Вижте съдържанието на всяка версия на софтуера, като използвате връзките по-долу:

ОТВОРИ ВСИЧКИ
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

АВТОМАТИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ

Повечето актуализации на софтуера ще изискват ръчно приемане преди инсталирането. Понякога обаче вашият Land Rover ще се актуализира автоматично за безопасността, сигурността или поддръжката на системите. За автоматични актуализации не е нужно да правите нищо, няма да видите известие на сензорния екран и можете да шофирате както обикновено.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА АКТУАЛИЗАЦИИТЕ НА СОФТУЕРА

Имате въпроси относно актуализациите на софтуера?
Нашата секция с често задавани въпроси ще Ви помогне.
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА АКТУАЛИЗАЦИИТЕ НА СОФТУЕРА