ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА PIVI И PIVI PRO

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА PIVI И PIVI PRO

Pivi и Pivi Pro1, нашите най-интуитивни информационно-развлекателни системи досега, са лесни за настройка и дори по-лесни за използване. Моля, обърнете се към нашия удобен раздел с често задавани въпроси за всички въпроси, които може да имате.

PIVI И PIVI PRO

ОТВОРИ ВСИЧКИ
РАДИО И МЕДИА ПЛЕЙЪР
USB СВЪРЗАНОСТ
ПАКЕТ ONLINE
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
НАСТРОЙКИ И КОНТРОЛИ
ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ
ОБЩИ

НАВИГАЦИЯ

ОТВОРИ ВСИЧКИ
КАРТИ И ИНТЕРАКЦИЯ
УПЪТВАНИЯ
ОБЩИ
НАСТРОЙКИ

АБОНАМЕНТИ

OPEN ALL
АБОНАМЕНТИ
ПОКУПКИ И АКТИВИРАНЕ
ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УСЛУГИТЕ В INCONTROL
ПРЕДПОЧИТАНИЯ

СВЪРЗАНОСТ

OPEN ALL
WI-FI И ТОЧКА ЗА ДОСТЪП
SIM И ДАННИ
BLUETOOTH
ТЕЛЕФОН

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

OPEN ALL
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА
РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

ИЗГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО

ВОЛАН

ВОЛАН

Тактилните бутони на волана предлагат интуитивен набор от контроли, с допълнителното удобство на персонализиран бутон.
ГЛАСОВ КОНТРОЛ

ГЛАСОВ КОНТРОЛ

Активиран чрез бутон на волана, гласовото управление ви дава възможност да изпълнявате задачи чрез прости гласови команди.
НАСТРОЙКИ

НАСТРОЙКИ

Лесни за навигация, настройките на Pivi Pro ви осигуряват бърз достъп до множество функции, които ви позволяват да настроите автомобила си точно по ваш вкус.
МЕДИА

МЕДИА

Сортирайте радиостанциите по предпочитание, за да навигирате лесно между каналите, или превключете към носители, съхранени на вашия смартфон или приложения на трети страни, само с няколко докосвания.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

ClearSight Ground View използва 3D Surround Camera за показване на терена около предните колела, което улеснява маневрирането.
ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

Предлага безпрепятствен изглед на пътя зад вас, огледалото за обратно виждане ClearSight показва видео на живо с едно натискане на превключвател.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зарежда телефона ви в движение, без да са необходими кабели или включване. Просто поставете телефона си в отделението за безжично зареждане и потеглете.

НЕ ОТКРИХТЕ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИТЕ?

Ако все още имате въпроси, моля, свържете се с търговец.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време. Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

1Свързана навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover.

2Колата ви е подготвена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличността на функциите във вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

3Колата ви е подготвена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличността на функциите във вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

4Може да се прилага политика на честна употреба. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover.

5Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Land Rover. Приложението Remote ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

6Услугите Secure Tracker и Secure Tracker Pro изискват активиране и трябва да са в зона с мрежово покритие. Включва абонамент за услуга за 12 месеца и може да бъде надстроен до гаранционния период или подновен след първоначалния срок, както е препоръчано от вашия търговец на Land Rover.

7Винаги проверявайте маршрута преди газене.

8 Прилага се политика на честна употреба. След като се използват 20 GB данни в рамките на един месец, скоростта на предаване на данни и функционалността на автомобила може да намалеят през останалата част от месеца.

9 Актуализациите ще изискват връзка за данни.