ДОПЪЛНИТЕЛНА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА INCONTROL

ДОБАВЕТЕ НОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА И ПАКЕТ SMARTPHONE

Последната актуализация на системата InControl Touch Pro добавя нови функции и новия ни интерфейс на сензорния екран. Актуализацията е безплатна за някои автомобили и включва пакет Smartphone и безжични актуализации на софтуера.

ПАКЕТ SMARTPHONE

ПАКЕТ SMARTPHONE

С пакета Smartphone можете да споделяте екрана на смартфона си с информационно-развлекателната система на вашия автомобил. Приложенията за пакета Smartphone включват:

- Apple CarPlay ®
- Android Auto TM
- Baidu CarLife TM

Услугите, предлагани от Apple CarPlay® и Android Auto ™, зависят от наличността във вашата страна, моля, вижте Apple CarPlay® и Android Auto ™ за повече информация.
БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

Получаването на най-новите актуализации е лесно и може да бъде направено от Вашия търговец. След като системите бъдат актуализирани, можете допълнително да оптимизирате системите на автомобила си с безжични актуализации на софтуер - използвайки Wi-Fi или SIM карта и без да е необходимо да посещавате търговец. Актуализациите на софтуера поддържат ключовите системи на вашия автомобил, като например InControl Touch Pro, за да гарантират, че ще продължите да се възползвате максимално от Вашия автомобил Land Rover.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ

Говорете с вашия търговец, за да разберете дали вашият Land Rover отговаря на условията за тази актуализация на софтуера. Вашият търговец ще провери моделната година на вашата кола, информационно-развлекателната система и панела на потребителския интерфейс, за да потвърди дали вашият Land Rover може да се възползва от актуализацията.

МОДЕЛНА ГОДИНА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ
ВАШАТА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА
ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛЕН ИНТЕРФЕЙС ПАНЕЛ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

За да потвърдите дали вашият Land Rover може да се възползва от последната актуализация на софтуера, свържете се с вашия търговец.