СЪВЕТИ ЗА ШОФИРАНЕ НА АВТОМОБИЛ 4X4
TOP
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА
#component-4
ОФРОУД ШОФИРАНЕ
#component-5
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА
#component-6
Трябва винаги да сте сигурни, че сте подготвени за пътуването, което планирате да предприемете. Тези съвети за шофиране на автомобил 4x4 ще ви помогнат да се насладите още повече на своя Land Rover независимо от ситуацията, в която се намирате.
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

Заледен път или неочакван снеговалеж не трябва да означават хлъзгане, занасяне или буксуване. С добра подготовка и основни познания за това как студът влияе на условията, ще можете да пътувате безопасно и уверено при всякакво време.

Научете повече
ОФРОУД ШОФИРАНЕ

Мислите, че спусканията по скалисти терени и газенето в дълбоки води са за експертите? Помислете отново. Благодарение на добра подготовка, технологията на Land Rover за проходимост по всякакви терени и малко практика, всеки може да шофира офроуд. Автомобил Land Rover 4x4 може повече, отколкото бихте могли да си представите. Той може да ви преведе през почти всякаква офроуд среда.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА

Където и да странствате, Land Rover ще направи пътуването ви забавно, безопасно и лесно. Възползвайте се максимално от 4х4 проходимостта на вашия автомобил както по пътна настилка, така и извън нея, като прочетете съветите за шофиране през ваканцията.

Научете повече
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover
ЗАМОВИТИ БРОШУРУ
Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover