СПЕЦИФИКАЦИИ НА DEFENDER

СПЕЦИФИКАЦИИ НА DEFENDER
90
P300 AWD AUTOMATIC
90 SE

90 SE

P300 AWD AUTOMATIC

ДИНАМИКА
Максимална скорост км/ч 191 ‡
Ускорение (сек.) 0-100 км/ч 7,1
РАЗХОД НА ГОРИВО
СИЛОВ АГРЕГАТ
МАСИ
ТЕГЛЕНЕ
ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
РАЗМЕРИ
ПРОСТРАНСТВО ЗА ГЛАВАТА
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
ПЪТЕН ПРОСВЕТ - СТАНДАРТНО
ПЪТЕН ПРОСВЕТ - ОФРОУД
ДЪЛБОЧИНА НА ГАЗЕНЕ
ДИАМЕТЪР НА ЗАВОЙ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете от гамата опции и аксесоари.
МОДЕЛИ DEFENDER

МОДЕЛИ DEFENDER

Вижте пълната гама модели.
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Мощен и устойчив.

[1]Посочените стойности са прогнозни стойности на производителя и ще бъдат заменени с официалните стойности от тестовете на ЕС, веднага щом те бъдат достъпни. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. Данните са получени с напълно заредена батерия.

*Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

*Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.


*
View WLTP figures.

Максималната скорост е 209 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 22-инчови джанти.
Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.
‡‡В съчетание с електрически мотор.
Включва водач с тегло 75 кг., пълни резервоари с течности и 90% гориво.
Включва пълни резервоари с течности и 90% гориво.
Максималната динамична товароносимост на покрива е 118 кг/168 кг (90/110 и 130), ако са монтирани офроуд гуми и багажник на покрива за експедиции. Максималната статична товароносимост е 300 кг.
Данните, отнасящи се за пространството зад ред 1 за Hard Top се отнасят за пространството зад преградата, отделяща багажното пространство.

„Сух“: Обемът, измерен чрез твърди блокове по VDA (200 x 50 x 100 мм). Hard Top модели: Включва пространството за вещи под пода, изключва крика и инструментите.
„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство. Hard Top модели: Включва пространството за вещи под пода, изключва крика и инструментите.

Моделите Defender V8 нямат динамична товароносимост на покрива. Максималната статична товароносимост е 300 кг.
*Със свалено капаче на отвора на теглича.

Масите се отнасят за автомобилите със стандартни спецификации. Опциите може да увеличат теглото.
Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.