РАЗГЛЕДАЙТЕ DEFENDER

РАЗГЛЕДАЙТЕ DEFENDER
Defender L663 90 22MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ДИЗАЙН СЪС СИЛЕН ХАРАКТЕР

Модерни, завладяващи пропорции. Минималистични, изтънчени повърхности. Повдигнат преден капак, изваяна решетка и прецизни детайли.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Range Rover Defender interior

МОДЕРЕН И ИЗДРЪЖЛИВ

Майсторско въплъщение на издръжливост и функционалност. Интериорът е с високоустойчиво прахово покритие, за да се гарантира, че вътре автомобилът е точно толкова издръжлив, колкото и отвън.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРЕТВОРЕНА ИКОНА

DEFENDER 130 OUTBOUND

Върховата комбинация от проходимост и комфорт. Продължете напред и изследвайте още с пространство за почивка, сън и интелигентни решения за съхранение на вещи.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СОЛИДЕН И НАДЕЖДЕН

ТЕСТВАН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ

Олекотеното монокок шаси е проектирано и тествано до краен предел по целия свят в над 73 000 теста с общо 3,9 милиона километра. Това е нашият най-силен Defender досега.

ПРЕНАСЯНЕ НА ТОВАРИ

Никога не правете компромис. Динамичната товароносимост позволява пренасяне на товари до 168 кг**. А статичната товароносимост на Defender до 300 кг** ви позволява да извлечете повече от своето приключение. Така че, ако искате да пренощувате, палатката на покрива на автомобила ще ви позволи да направите точно това.

ОТЗИВЧИВА ТЕХНОЛОГИЯ

PIVI PRO

Останете свързани с нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro3. Поддържайте контрол с 11,4-инчовия централен сензорен екран, създаващ изчистено, елегантно табло с интуитивна функционалност за силата на звука, климатичната система и регулирането на седалките.
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Чуйте музиката така, както желаете със 700-ватовата аудиосистема MeridianTM със съраунд звук. 14 високоговорителя и двуканален субуфер предлагат кристално ясни високи тонове и наситени, плътни баси в цялото купе.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Оборудван за епични приключения, пакетът Online4 ви осигурява постоянна свързаност с достъп до приложения като Amazon Alexa и Spotify, докато технологията за актуализации по въздуха Software-over-the-air (SOTA) поддържа автомобила ви осъвременен.
НЕОГРАНИЧЕН ИЗГЛЕД

НЕОГРАНИЧЕН ИЗГЛЕД

Дръжте под око пътя отзад с вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight5. Независимо дали е пълно с екипировка догоре или отзад седят високи пътници, видеоизображението в реално време осигурява ясен изглед.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. На разположение са многобройни иновативни технологии за подобрено изживяване зад волана.

МОЩНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД DEFENDER

Откажете се от компромиси с Defender plug-in електрически хибрид (PHEV). Той предлага сертифициран по WLTP пробег в изцяло електрически режим до 51 км**. С пробег в електрически режим в реални условия до ХХ км. Това осигурява общ пробег в реални условия до 760 км**. Той позволява също бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за 30 минути.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)**

51 КМ

Очакван пробег в реални условия по WLTP до 43 км.

0-100 KM/Ч

5,6 СЕКУНДИ

за 5,4 секунди.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

0,5 ЧАСОВЕ

Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за около 30 минути.

КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ (ДО)

3.000 КГ

Изборът на двигател може да повлияе на капацитета на теглене.

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Готови за всяка обкръжаваща среда, подобрете високопроходимостта и издръжливостта на своя Defender с нашата селекция от пакети с аксесоари.
УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ DEFENDER

МОДЕЛИ DEFENDER

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.

**Вижте WLTP данни

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО2,2разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

**Defender 110 и 130 с офроуд гуми. Не се предлага за моделите Defender V8.

*Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.

1Несъвместимо със защитна система за предната част на автомобила или преден ролбар.

2Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.

3Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

4Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
5Характеристиката подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.