ЧЕСТВАМЕ DEFENDER

ЕДНА ГОДИНА НА ЧЕСТВАНЕ ЗАПОЧВА С ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ 1-КИЛОМЕТРОВ СИЛУЕТ ВЪРХУ ПЯСЪЦИТЕ НА РЕД УОРФ БЕЙ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.

ВИЖТЕ ВИДЕО
Defender е въплъщение на здравина, солидност, сила и най-важното - проходимост.

ГЕРИ МАКГАВЪРН
ДИРЕКТОР ДИЗАЙН И ГЛАВЕН ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР НА LAND ROVER

КЪДЕТО ЗАПОЧНА ВСИЧКО
Замислен през 1947 г., Land Rover разчупва стандарта като многофункционалния автомобил, който отива навсякъде и е предназначен "за фермера, човека от провинцията и за общо индустриално ползване".
ПРАВО НАПРЕД
Три ограничени издания Defender ще излязат на пазара през 2015 г. Heritage и Adventure въплъщават качествата на Land Rover, а Autobiography обединява лукс и проходимост.
DEFENDER ДНЕС
Честването на 67 години служба по целия свят като Land Rover - прекръстен на Defender през 1990 г. - отбелязва вълнуваща нова ера в историята на автомобила.
НОВИ ХОРИЗОНТИ
Докато производството на сегашния модел Defender във Великобритания навлиза във финалната си фаза, Land Rover ще използва 2015 г., за да отдаде почит на своята глобална автомобилна емблема и да погледне напред към изцяло ново семейство автомобили Defender.
Autobiography
ЕКСКЛУЗИВНОСТТА СТАВА СТАНДАРТ

Ограниченото издание Autobiography излиза на пазара през април 2015 г., за да отбележи по най-достоен начин всичко онова, което Defender вече означава. С всеобхватен списък на оборудването, уникално решение за боята в два тона и увеличение на мощността от 122 к.с. на 150 к.с., производството на този колекционерски автомобил е строго ограничено.

Свържете се с дилър
ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

Купето е тапицирано с кожа Windsor с избор на четири цветови решения в два тона. Темата продължава в екстериора с избор между седем цвята за боята, включително нюансите Autobiography като Corris Grey със сатенирано покритие, всички подчертани от покрив и други детайли в цвят Santorini Black. Дръжките на вратите вътре и отвън са излети от висококачествен твърд алуминий.

Свържете се с дилър
ОГРАНИЧЕНО ИЗДАНИЕ HERITAGE
Един от трите модела Defender с ограничено издание, всеки от които чества различен елемент от характера и историята на Land Rover, изданието Heritage е вдъхновено от Land Rover Серия I. Производството на този колекционерски автомобил, който съчетава чертите на оригиналния дизайн с модерния комфорт, е строго ограничено.
Свържете се с дилър
ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА
Радиаторната решетка повтаря най-ранните дизайнерски варианти, а графиката HUE 166 припомня регистрационния номер на първия Land Rover преди масовото производство. Уникален цвят Grasmere Green, комбиниран с характерния зелен цвят на Land Rover, седалки с текстилна тапицерия Almond, които припомнят интериора на модела Huey и оригиналната емблема Land Rover допълват подобаващо отдадената почит към серия I.
Свържете се с дилър
КЪДЕТО ЗАПОЧНА ВСИЧКО
Компанията Rover пуска на пазара Land Rover серия I на 30 април 1948 г. Той е произведен от Birmabright, алуминиева/магнезиева сплав, останала от военновременното производство на летателни апарати, тъй като стоманата е строго ограничена за ползване.
Свържете се с дилър
AVENTURE
ОГРАНИЧЕНО ИЗДАНИЕ ADVENTURE

Грабнете ограниченото издание Adventure докато можете, тъй като само малък брой автомобили ще бъдат произведени и пуснати на пазара през август 2015 г. Изданието е предназначено за водачи на Land Rover, които обичат широките простори и с охота прегръщат потенциала на Defender да отиде навсякъде, да направи всичко, с неговата защита под каросерията и максимално сцепление/подсилени гуми, които увеличават проходимостта му на всякакви терени.

Свържете се с дилър
Готов да изследва

Практични и удобни детайли гарантират, че изданието Adventure ще стане колекционерски автомобил. Детайлите на дизайна включват кожени седалки, волан, тапициран с кожа и уникални табелки. Опционална задна стълба и повдигнат въдухозаборник за подобрена възможност за газене отличават автомобила като готов да изследва и най-недостъпните терени.

Свържете се с дилър
ПРОЧУТ С ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДУХ

От самото начало прочутата проходимост на Land Rover привлича любители на приключенията, решени да изследват недостъпни места. Почти веднага след като Land Rover излиза на пазара, полковник Лебланк шофира своя чисто нов 80-инчов Land Rover серия I от Великобритания до днешна Етиопия.

Свържете се с дилър
ОТ ЛОНДОН ДО СИНГАПУР

Това е едно от най-дългите пътешествия по суша - до другия край на света от Лондон до Сингапур. През 1955 г. шестима студенти от Оксфорд и Кеймбридж, шофиращи два автомобила Land Rover, успяват там, където предишни експедиции са се провалили пред 12-те хиляди мили терени с препятствия, включващи джунгла, пустиня, блата и планини.

Свържете се с дилър
Родени свободни

Възникването на историческата връзка на Land Rover с фондацията Born Free датира от началото, където автомобили Land Rover участват в заснемането на класическия филм "Родени свободни" за дивата природа през 1966 г. Във филма участват създателите на фондацията Вирджиния МакКенна и Бил Травърс. Изискването тогава е, както и сега, да се разчита на автомобилите Land Rover да достигнат до дивите животни в най-отдалечените места.

Свържете се с дилър
THE G4 CHALLENGE

Наследник на Camel Trophy, Land Rover G4 Challenge е международно състезание, което подкрепя Международната федерация на червения кръст и червения полумесец. С открояващ се цвят на боята Tangiers Orange, Defender се състезава в предизвикателните маршрути по света.

Свържете се с дилър