РАЗГЛЕДАЙТЕ

RANGE ROVER
<h3><b>РАЗГЛЕДАЙТЕ</h3></b> RANGE ROVER

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Range Rover L460 22MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИЗТЪНЧЕН ЕКСТЕРИОР

Съвременно интерпретиран, редуктивният дизайн е без излишни детайли и постига елегантна, модерна форма.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

ИЗТЪНЧЕН БЕЗ УСИЛИЕ

Модерен и изискан интериор, подчертан от безукорния си минималистичен характер и интуитивен подход към подходящите технологии.

ЛУКСОЗНИ КОЖИ

Изберете от гамата висококачествени кожи, всички предоставящи лукса и финеса, който бихте очаквали. Налични в пет цвята.

УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ

Луксозните некожени алтернативи като текстил KvadratTM и UltrafabricsTM осигуряват мек материал с модерен външен вид.

СПЕЦИАЛНИ ПОКРИТИЯ

Променете интериора спрямо своя личен стил със селекцията от фини фурнири и набора от материали и покрития.

ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

ИЗТЪНЧЕНО ПЪТУВАНЕ

От електроуправляемите врати* до седалките с функция за масаж с горещи камъни - всеки аспект от Range Rover създава луксозно преживяване при пътуване.

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

Активното шумопотискане от следващо поколение елиминира нежеланите шумове, вибрации и разсейване. Постига се чрез първите в света високоговорители в подглавниците, които създават индивидуални тихи зони за върховен финес в купето.
ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Филтрацията на прахови частици размер до 2,5 µm и технологията nanoeTMX значително намалява миризмите, бактериите и алергените, включително вируса SARS-CoV-21, докато управлението на CО22 повишава благосъстоянието и бдителността чрез следене на нивата вътре в автомобила.
ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

С отделно управление за водача, пътника отпред и тези от всяка страна на втория ред, четиризоновият климатроник ви позволява да настроите температурата и интензитета на въздушния поток според вашите лични предпочитания.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Отличената с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro е нашата най-интуитивна система досега. Тя интегрира всички контроли на един сензорен екран, предлагайки лесна свързаност със смартфони и множество опции за свързано шофиране.
ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

MeridianTM Signature предоставя реалистично възпроизвеждане. Субуфер и 34 високоговорителя създават поглъщащо звуково изживяване на всяко място в автомобила благодарение на MeridianTM Trifield 3D технология.
СВЪРЗАНО УДОБСТВО

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Пакетът Online осигурява безпроблемна свързаност с Wi-Fi Hotspot и интегрирани приложения като Amazon Alexa. Обновяванията на софтуера по въздуха (SOTA) поддържат автомобила актуален.
КОНТРОЛИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

КОНТРОЛИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Нека пътниците поемат контрола върху комфорта и развлекателната система на задните седалки с нашия 8-инчов сензорен контролер, разположен в подлакътника на втория ред седалки от бизнес клас.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. На разположение са многобройни иновативни технологии за подобрено изживяване зад волана. 

ДИГИТАЛНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Виждате повече през нощта с по-добра видимост и разделителна способност. Дигиталните LED предни фарове с характерни дневни светлини, функциите Прожектиране на изображение и Адаптивни предни светлини използват навигационни данни, за да следват предварително пътя напред
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Наличен като plug-in електрически хибрид (PHEV) с удължен пробег. 3,0-литровият 6-цилиндров бензинов двигател Ingenium заедно с мотор с мощност 105 kW е оборудван на вариант P440e или P510e. При бързо постояннотоково зареждане можете да заредите до 80% за по-малко от час.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД **

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

121 КМ

WLTP. Очакван пробег в реални условия до 94 км. 

СО22 ЕМИСИИ (ОТ)

16 Г/КМ

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ) 

<60 МИНУТИ

Зареждане до 80% за по-малко от час с използване на бързо постояннотоково зареждане

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

5 ЧАСОВЕ

До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.
ЛЕСЕН КОНТРОЛ

ЛЕСЕН КОНТРОЛ

Системата Адаптивна динамика осигурява гладка возия и отличен контрол, като следи движенията на каросерията и волана до 500 пъти в секунда и непрекъснато оптимизира настройките на амортисьорите.
УВЕРЕНО ШОФИРАНЕ

УВЕРЕНО ШОФИРАНЕ

Електронният активен заден блокиращ диференциал предлага допълнителното предимство от повече тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране чрез контролиране на приплъзването между колелата на задната ос.
БАЛАНСИРАНА МОЩНОСТ

БАЛАНСИРАНА МОЩНОСТ

Системата Векторно разпределение на въртящия момент при спиране предоставя контролирано завиване и кормилно управление дори в най-тесните завои. Електронният диференциал и спирачната система балансират разпределението на въртящия момент на двигателя между четирите колела при завиване.
СПОКОЕН КОМФОРТ

СПОКОЕН КОМФОРТ

Електронното въздушно окачване подготвя Range Rover за завоите, осигурявайки спокоен комфорт. Функцията за динамични реакции Dynamic Response Pro подобрява управлението чрез електронен активен контрол на накланянето (eARC), оптимизирайки динамиката на пътя.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОХОДИМОСТ

КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ
КОНФИГУРИРУЕМИ ПРОГРАМИ

ИНДИВИДУАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Charente Grey (Premium Metallic) | Autobiography | 5-местен със стандартно междуосие

СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА ИЛИ ГОТОВ ЗА ПОРЪЧКА

Изберете модела, двигателя и пакета със спецификации, преди да персонализирате автомобила си чрез избор на бои, джанти и интериорни опции.

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от опционални пакети и аксесоари. Избор от цветове, джанти и опции за покрива. Това е вашият Range Rover.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ RANGE ROVER

МОДЕЛИ RANGE ROVER

Вижте пълната гама модели.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.
  • Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22 и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.


Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22 и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.


1 Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

2 Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Land Rover. Приложението Land Rover Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

5 Изисква соларно нискоемисийно предно стъкло на някои пазари.

6 Актуализациите изискват свързаност с пренос на данни.

7 Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

8 Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца.
За подробности относно политиката на добросъвестно ползване, свързана с тази функция, вижте Общи условия на InControl Pivi Pro на www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието.
HD видеото ще увеличи значително използването на данни.


Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.
Android Auto е търговска марка на Google LLC. Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.
NanoeTM е търговска марка на Panasonic Corporation.