• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

Range Rover Sport SVR

Това ново попълнение към гамата надгражда възможностите на Range Rover Sport и създава мощен SUV автомобил, който е по-завършен и завладяващ. Това веднага си проличава в дизайна, като стойката на автомобила с атлетични, широки рамене е идеалното допълнение към увеличената му мощност и управляемост.

Конфигурирайте свой модел

Range Rover Sport Svr

Създаден на базата на технологията на Land Rover с изцяло алуминиева самоносеща конструкция, SVR е изграден върху здрава, твърда структура, но олекотената архитектура на автомобила е предпоставка за по-добра динамика. Самоуверен и сдържан, автомобилът просто настоява да поемете с него на път.

Вижте видео

Range Rover SVAutobiography

Несравнима комбинация от лукс, дизайн и всъдеходна динамика.

Британско майсторство на изработката

Интериорът на SVAutobiography е олицетворение на елегантния и охолен начин на живот. Седалките са тапицирани само с най-фините перфорирани полуанилинови кожи. Меки и еластични, те се доставят от кожарска фабрика, използваща органичен процес на щавене, който включва извлек от кората на австралийски акации. За усещането за майсторска изработка и финес допринасят и устойчивите фурнири на централната конзола и таблото. Нашите британски майстори са създали интериор, излъчващ изтънченост, финес и спокойствие.

Discovery SVX

РАЗРАБОТЕН ЗА ЕПИЧНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Научете повече

ТЕХНИЧЕСКИ ЦЕНТЪР SVO

Домът на SVO, разположен в нов завод на стойност 20 милиона британски лири ще предлага персонализация по поръчка, свръхмодерни модели и автомобили със специално боядисване и високи спецификации, които представят най-доброто от Land Rover, включително деривати с висока мощност, супер луксозни продукти и ограничени издания за колекционери.