• Range Rover

    Range Rover

    Върховият Range Rover

  • Range Rover Sport

    Range Rover Sport

    Най-пъргавият и динамичен Land Rover

  • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

    НОВИЯ RANGE ROVER Velar

    Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

  • Range Rover Evoque

    Range Rover Evoque

    С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

  • DISCOVERY

    DISCOVERY

    Най-функционалният SUV

  • Discovery Sport

    Discovery Sport

    Приключенският и пъргав компактен SUV

  • PLUG-IN ХИБРИД

    PLUG-IN ХИБРИД

    PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

  • Special vehical operations

    Special vehical operations

    Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

Политика за поверителност

1. КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ПРОЧИТАНЕТО НА ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Jaguar Land Rover е един от водещите производители на премиум автомобили в света. Иновациите и дизайнът дават на нашите клиенти преживявания, на които се наслаждават цял живот – предвиждайки и надвишавайки техните нужди и очаквания. Качеството и съвършенството са наши отличителни черти. Грижата за нашите клиенти е от първостепенно значение.

Ние уважаваме поверителността на всеки, който посещава нашите уебсайтове. Тази Политика за поверителност обяснява как използваме личните данни, получавани от нашите уебсайтове, и Ви информира за Вашите права за защита на данните.

Разбираме, че има много за четене. За да Ви улесним с навигирането, сме приели стъпаловиден подход. Моля, кликнете върху някое от заглавията [в син цвят] по-долу, за да отворите съответния раздел. Докато се намирате в даден раздел, ще можете да видите допълнителна информация, като кликнете в полето „Научете повече“.

Ние също така ще Ви помогнем да узнаете, когато има нова информация в тази Политика. Ще Ви информираме кога е направена последната актуализация на тази Политика за поверителност, за да имате достатъчно време да я прочетете, ако е променена от последното Ви посещение. Последна актуализация на Политиката за поверителност: 17 май 2018 г.


2. ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ – КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, КОГАТО ИЗПОЛЗВАТЕ НАШИТЕ УЕБСАЙТОВЕ


1. КОИ СМЕ НИЕ И КОИ УЕБСАЙТОВЕ ОБХВАЩА ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Кои сме ние: В тази Политика за поверителност „Jaguar Land Rover“, „JLR“, „ние“, „наш“ или „нас“ означава: МОТО-ПФОЕ БГ ООД - СОФИЯ, с адрес на управление: бул. „Сливница“ № 444.

Какво обхваща тази Политика за поверителност: Тази Политика за поверителност обхваща идентифицираните български уебсайтове, които са посочени в Приложението в края. С цел прозрачност, когато посещавате уебсайт на JLR, който не е обхванат от тази Политика за поверителност, същият може да се управлява от други структури от групата на JLR или от трета страна, действаща от името на групата. Препоръчваме Ви да проверите линка за Политика за поверителност в най-долната част на уебсайта, който посещавате, за да видите условията на тази политика.

Данни за контакт с Центъра за обслужване на клиенти: Ако искате да се свържете във връзка със запитване, свързано с уебсайт, данните за контакт с Центъра за обслужване на клиенти на Jaguar Land Rover са достъпни от следните уебстраници.

Повече информация за JLR Group...

Jaguar Land Rover е част от група компании, чиято компания-майка е Jaguar Land Rover Automotive plc. Можете да откриете повече корпоративна информация за Jaguar Land Rover на нашия уебсайт: https://www.jaguarlandrover.com/

Jaguar Land Rover е част от групата Tata. Повече информация за групата Tata и компаниите, включени в нея, може да бъде намерена тук: http://www.tata.com/aboutus/sub_index/Leadership-with-trust и http://www.tata.com/company/index/Tata-companies

2. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ НАШИТЕ УЕБСАЙТОВЕ И КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ

Нашите уебсайтове служат основно като информационни портали, за да Ви помогнат да разберете по-добре нашите автомобили, продукти и услуги. Ние също така обаче предлагаме редица функции на уебсайтовете, които събират информацията, която ни предоставяте, когато желаете да бъдете информирани, да бъдете добавяни в списъци, събития или преживявания, или когато купувате стоки или запазвате или заявявате услуги.

Основните начини, по които събираме информация от нашите уебсайтове:

  • Когато посещавате или използвате и си взаимодействате с нашите уебсайтове, например, за да предприемете стъпки, за да заявите или използвате услуги, налични онлайн, когато научавате допълнителна информация за събитие или преживяване, или когато искате някаква друга информация;
  • Когато влизате в персонализирани уеб пространства и използвате нашите уебсайтове като начин да се свържете с нас, като място, където можете да поискате персонализирани напомняния, да получавате информация за Вашия автомобил и/или да заявявате обслужване на автомобила или друга информация, която да Ви бъде съобщавана;
  • Когато се свързвате с нас (чрез данните за контакт, налични на нашите уебсайтове) или ни изпращате кореспонденция.

Информация може да бъде получавана също от други източници. Например:

  • Услуги по поддръжка на трети страни: За да изпълняваме услугите на нашия уебсайт и за да можем да поддържаме съответни записи и да отговаряме на текущи запитвания, ние може да получаваме данни за Вас или за Вашите дейности на уебсайта от компаниите от нашата група или от доставчици-трети страни (например, за да потвърждаваме плащания на уебсайта, да проследяваме доставки по поръчки, направени от уебсайта, да осъществяваме техническа поддръжка на уебсайта). Повече информация за нашите категории доставчици е предоставена в Раздел 4 („С кого споделяме лични данни“) по-долу.
  • Данни от устройства: Нашите уебсайтове автоматично вземат определена информация от устройства с цел оптимизация на Вашето преживяване на уебсайта (например, за да може нашият уебсайт автоматично да регулира размера на екрана в зависимост от устройството, което използвате, за да разглеждате уебсайта). Тези данни също спомагат за нашите анализи за уебсайта. Повече информация за автоматичното събиране на данни и „бисквитки“ може да бъде намерена в нашата Политика за „бисквитки“, достъпна чрез този линк:
  • Данни за маркетингови цели: Вашите данни за контакт, маркетингови предпочитания или друга информация могат да бъдат споделяни с нас от търговци или други партньори-трети страни, ако има съответно уведомление и в съответствие с приложимите закони за защита на данните. Вие имате право да поискате от нас да не използваме Вашите лични данни за маркетингови цели. Моля, вижте Вашите права за защита на данните в Раздел 7 („Вашите права за защита на данните“) по-долу за повече информация по този въпрос.
  • Публични източници на данни: Ние може да използваме публични източници на данни, например, за да поддържаме функционалност на уебсайта (например, за да поддържаме проверки за автентикация или проверки за измами) и/или да поддържаме верността на данните, които съхраняваме. Например, ние може да правим периодични проверки в министерството на автомобилния транспорт, за да проверяваме актуалността на нашата информация за собствениците на автомобили.

Повече информация за личните данни, които JLR може да получава директно...

Ние получаваме информация, която ни предоставяте, когато използвате нашите уебсайтове, например, когато добавяте информация в онлайн формуляри или в полета за данни на нашите уебсайтове. Ние може също да получаваме информация от Вас чрез други онлайн средства, например, ако коментирате в наши страници в социалните мрежи. Това ще бъде информация, която е видима за Вас, и може да включва Вашето име, професия, данни за контакт (например имейл, пощенски адрес и телефонен/мобилен номер), данни за кредитни карти/плащания, данни от свидетелството за управление на МПС, данни за автомобила и обща информация, която решите да споделите, като Вашето преживяване, свързано с продукти и услуги на JLR.

3. КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние използваме лични данни, за да управляваме и отговаряме на заявки за услуги и информация, за да разберем използването на съответната услуга, автомобил и уебсайт и за да направим нашите продукти и услуги (включително нашите уеб услуги) възможно най-ефективни. За повече информация за нашата обработка и правните основания, които са приложими, моля, вижте в полето „Научете повече“ по-долу.

Повече информация за основните употреби на Вашите лични данни и правните основания, на които се позоваваме за тях...

Дейност: Приложими правни основания:
Техническа поддръжка и обслужване на употребата на уебсайт

Когато използвате дадена онлайн услуга, за която важат нашите предоставени онлайн Общи условия, ние и трети страни, които имат нашето разрешение, ще обработваме данни по редица начини, които поддържат нашите уебсайт услуги. Това може да включва например следните дейности: потвърждение на самоличност, всякакви проверки за измами и удостоверяване на истинността, предоставяне на услуги, администриране на лотарии, състезания, предложения за членство, проучвания и други промоционални дейности, всякакви приложими платежни процеси и дейности по събиране на плащания, обслужване на клиенти и текуща информация за услуги. Ние може също да се стремим към подобряване на нашите услуги въз основа на потребителските изживявания с цел усъвършенстване на нашите вътрешни процеси. Например, когато ни се обаждате по телефона (телефонните номера за връзка с нашите отдели за обслужване на клиенти са налични на нашите уебсайтове), ние Ви информираме, че разговорът може да бъде записан за целите на обучения, одити и стъпки за повишаване на качеството.
Необходимост за целите на договор
Законови интереси за управление на ефективни уебсайт услуги

Когато сключването на договор изисква използването на лични данни, ние ще Ви посочим в кои случаи информацията е задължителна. Последствията от непредоставянето на тази информация могат да включват невъзможността да Ви предоставим заявената услуга.
Управление на Вашите заявки
Ние ще обработваме данни при управлението на Вашите заявки, направени на или чрез нашите уебсайтове (например, ако поискате брошура, абонирате се за услугата „Информирайте ме“ или добавите Вашите данни към всякакви други формуляри или полета за данни на уебсайта). Ние също така ще обработваме данни при предоставяне и поддържане на персонализирани изживявания на уебсайта.
Законови интереси за управление на ефективни уебсайт услуги.
Подобряване на функционалността на уебсайта

Когато попълваме предварително полета с данни на уебсайта, за да подобрим и оптимизираме Вашето онлайн преживяване.
Законови интереси за подобряване, опростяване и оптимизиране на функционалността на сайта.
Вътрешни проучвания и разработки

За целите на вътрешни проучвания, разработки, анализи и отчетност, например, за да се следят текущите експлоатационни показатели на автомобилите, да се предвиждат тенденции или резултати, да се разработват нови функции, продукти и услуги или да се доказва съответствие с регулаторни изисквания.
Законови интереси за оценяване и подобряване на показатели, управление на съответствие, следене на тенденции и разработване на нови продукти.
Маркетингови дейности

Ние ще получаваме Вашето съгласие, за да Ви изпращаме маректингова информация по електронен път (например по имейл, чрез SMS и др.) и може да споделяме Вашите данни за обмен на електронна маркетингова информация с нашата мрежа от независими трети страни при условие, че дадете съгласието си за това. Ние също така ще изпълняваме задълженията си по отношение на „бисквитките“, ако използваме „бисквитки“ на нашия уебсайт.

Други маркетингови дейности ще бъдат извършвани на основание на Законови интереси. Например, когато персонализираме маркетингова информация или изпращаме целеви маркетингови съобщения по пощата или в социалните мрежи и други платформи на трети страни; и при предоставяне на информация за сходни продукти и услуги на настоящите клиенти. С цел да подобряваме услугите, които предлагаме чрез нашите уебсайтове, ние може периодично да искаме от Вас да участвате в анкети и проучвания.
Съгласие
Бележка: Когато събираме Вашите лични данни със съгласие, Вие можете да оттеглите по всяко време Вашето съгласие да използваме Вашата информация по един от тези начини. Моля, вижте „Оттегляне на Вашето съгласие“ в Раздел 7 по-долу за по-подробна информация. (Това право не засяга законността на обработката, базирана на това съгласие преди оттеглянето му.)

Законови интереси за целите на директен маркетинг
Решението за това е изцяло във Ваши ръце.

Ние ще използваме профилиране и ще извършваме изследователски и аналитични дейности с цел развитие на нашите маркетингови стратегии, по-добро разбиране на нашите клиенти и посетители; за поддържане на рекламата на нашите уебсайтове и за непрекъснато подобряване на информацията на уебсайтовете, функционалността и услугите, които предлагаме.
Поддръжка на записи и общо администриране

За да поддържаме нашите записи, да администрираме и поддържаме нашите уебсайтове, да обслужваме Вашите запитвания и за всякакви други вътрешни дейности и административни цели (това включва например отстраняване на проблеми, тестване, отговаряне на нашите изисквания по отношение на одити и за да отговаряме на всякакви въпроси, които може да имате, включително относно права за защита на данните).
Законови интереси за поддържане на подходящи уебсайтове, записи и администриране на услуги
Мрежова и информационна сигурност

За поддръжка на нашата мрежова и информационна сигурност, за да можем да предприемаме стъпки да защитим Вашата информация от загуба, повреда, кражба или неоторизиран достъп. И за да поддържаме подходящи локации на сървърите (например, може да работим с трети страни в подкрепа на подходящо използване на облачни услуги).
Законови интереси, свързани с осигуряване на мрежова и информационна сигурност
Придобивания и продажби на компании

Обработка на всякакви данни, които са необходими в контекста на придобивания и продажби на компании
Управление на законови и регулаторни изисквания

С цел да управляваме законови и регулаторни заявки и изисквания, да упражняваме или защитаваме законови права или с цел предотвратяване/разкриване на престъпления (включително, когато се изисква да съдействаме на данъчните власти, правоприлагащите органи като например органите на реда, Министерството на автомобилния транспорт или всеки друг държавен орган или орган за наказателно разследване или за защита на националната сигурност).
Законови бизнес интереси
Законово задължение
Законови интереси за изпълнение на закон или разпоредба, включително за отговор на регулатори
Законово задължение
Съобщения за услуги

В случай, че Ви изпращаме спешни уведомления относно безопасността или изтегляне на продукт от пазара.
Важни интереси
Законово задължение


4. С КОГО СПОДЕЛЯМЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние може да споделяме Вашите лични данни със:

  • Онези трети страни, които се нуждаят от тях, за да можем да Ви предоставяме продуктите, услугите, за които сте се абонирали или които сте заявили, например, за да Ви предоставяме или предлагаме финансиране, кредит или застраховка, да Ви предоставяме маркетингови и рекламни услуги и за оптимизирани услуги на нашите уебсайтове.
  • Нашата мрежа от търговци, оторизирани сервизи и, ако е приложимо, нашата мрежа от вносители (наричана по-долу „търговска мрежа“), за да можем да изпълняваме заявки за стоки, услуги и др., за целите на оценка и обучение, за да можем да повишаваме качеството на услугите, които получавате при взаимодействие с нашата Търговска мрежа.
  • Компаниите от групата Jaguar Land Rover в съответствие с употребите на данни, изложени в тази Политика за поверителност.
  • Трети страни, в случай че продаваме или купуваме компании или активи.
  • Ако имаме задължение да разкриваме или споделяме Вашите лични данни с цел съответствие със законово или регулаторно задължение или искане, за да прилагаме настоящите условия или да разследваме действителни или предполагаеми нарушения.

Ние прилагаме мерки за защита с нашите доставчици на услуги, за да гарантираме, че Вашите данни се съхраняват сигурно и използват в съответствие с целите, изложени в настоящата Политика за поверителност.

Повече информация за Доставчиците...

Ние използваме редица доставчици на услуги в подкрепа на нашия бизнес и тези доставчици могат да имат достъп до нашите системи и данни, за да предоставят услуги на нас и от Ваше име, например фирми, обработващи плащания, информационни технологии, като доставчици на хостинг услуги, услуги по поддръжка на маркетингова и дигитална реклама, обслужване на клиенти и управление на взаимоотношения, сервизни и системни специалисти, поддръжка на уебсайт анализи, транспорт от онлайн магазин, доставка и поддръжка за събития и изживявания.

Повече информация за компаниите от JLR Group и как те предоставят сервизна поддръжка...

Като компания член на Tata Group ние можем да се възползваме от голямата ИТ инфраструктура експертен опит на нашата по-широка корпоративна структура. Това означава, че личните данни, които ни предоставяте, могат да бъдат достъпни от членовете на нашата група компании, само когато това е необходимо за целите на техническа поддръжка на услугите и системите, обобщени анализи, осъществяване на търговската дейност, ИТ и административни цели. Например, когато е необходимо да отговорим на конкретни запитвания на уебсайта или да предоставим техническа помощ, която поддържа функционалността на уебсайта.

Повече информация за държавните органи, правоприлагащите органи и регулаторите...

Органи на реда, други правоприлагащи органи и регулатори могат периодично да изискват лични данни, например за целите на предотвратяване или откриване на престъпления, задържане или преследване на нарушители.

5. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕТО НА ДАННИ КЪМ ТРЕТИ ДЪРЖАВИ

Уебсайтовете на Jaguar Land Rover България използват сървъри, които са хоствани в ЕС. Ние обаче може да споделяме лични данни от уебсайтовете с доставчици или групи компании извън ЕС, ако това е необходимо за целите, описани по-горе. В такива случаи ние предприемаме допълнителни мерки за защита на данните, които се прилагат по отношение на тези предавания на данни. Те включват оценка на адекватността на въпросната трета страна, използване на примерни договорни условия, одобрени от Европейската комисия, ако е приложимо, и оценка на сертификацията на споразумението „Щит за поверителност“ (Privacy Shield) за лица в САЩ, ако е приложимо.

Повече информация за проверките за адекватност, които извършва JLR по отношение на предаването на данни на други страни...

В случаите, когато JLR реши да споделя лични данни с трета страна извън ЕС, се оценяват следните фактори в подкрепа на адекватното предаване на тези данни:

  • Вътрешни проверки за идентифициране на наличието или липсата на решение на Европейската комисия за адекватно ниво на защита. Ние имаме компании от групата и използваме доставчици, намиращи се в държави, които са одобрени от Европейската комисия като имащи в основни линии същите закони за защита на данните. Пълният списък на тези държави към датата на тази Политика за поверителност включва: Андора, Аржентина, Канада, Фарьорските острови, Гернси, Израел, Швейцария, Джърси, Нова Зеландия, Уругвай и остров Ман. (Европейската комисия е одобрила като адекватна и програмата „Щит за поверителност EС-САЩ“ (EU-US Privacy Shield) – това е обяснено по-долу). Този списък и информация за защитите, които Европейската комисия е разгледала, са налични на този линк.
  • Използване на мерки като одобрените от Европейската комисия мерки в подкрепа на адекватно предаване на лични данни. Ние също така имаме компании от групата и използваме доставчици, намиращи се в други държави по света. За да управляваме съответствието на защитата на данни с тези предавания, ние ще използваме одобрените от Европейската комисия механизми за предаване на данни, като използването на примерни договорни клаузи, одобрени от Комисията. Ако е приложимо, ние също ще оценим дали даден доставчик може да демонстрира пред нас, че има Задължителни фирмени правила. (Задължителни фирмени правила е механизъм за защита на данните, признат от Общия регламент за защита на данните, за гарантиране на адекватни предавания на лични данни). Ние можем да работим с доставчици, които могат да ни демонстрират, че са сертифицирани по Щита за поверителност.
    • За да разберете защитите, които са задължителни в одобрените от Европейската комисия Примерни клаузи, образец на същите е достъпен оттук.
    • За да видите пълен списък с одобрените Задължителни фирмени правила, моля, кликнете върху този линк.
    • Пълен списък на участниците в Щита за поверителност и информация за тяхната сертификация по Щита за поверителност е налична от линка на този уебсайт.

6. ЗА КАКЪВ ПЕРИОД СЪХРАНЯВАМЕ ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние ще пазим Вашите лични данни за толкова дълго, колкото е необходимо, за да Ви предоставяме продуктите и услугите, за които сте се абонирали. Ние можем също да пазим Вашите лични данни, за да спазваме нашите законови задължения, да отговаряме на запитвания, да решаваме спорове, да посрещаме нашите законови интереси и да упражняваме нашите права.

Критериите, които използваме, за да определим периодите на съхранение, включват следните: Информацията, която сме Ви съобщили относно периодите на съхранение, на нашите уебсайтове или в общите условия на съответния уебсайт. Ние ще използваме също критерии като приложими договорни клаузи, които са в сила, законови срокове, приложими регулаторни изисквания и браншови стандарти.

7. ВАШИТЕ ПРАВА ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

Вие имате определени права във връзка с Вашите лични данни, включително: правото да оттеглите съгласието си, ако сте дали такова, правото да бъдете информирани и правото да имате достъп до Вашите лични данни, правото да коригирате или допълвате неточни данни, и, при определени обстоятелства, правото да ограничавате, да изисквате изтриване, да възразявате срещу обработката или да изисквате преносимост на Вашите лични данни към друга организация.

Ние се стремим да гарантираме, че обслужваме нашите клиенти на най-високо ниво. Ако трябва или желаете да се свържете с нас по каквато и да е причина във връзка с Вашите права за защита на данните, моля, направете го, като използвате някой от посочените по-долу имейл адреси и посочете в заглавната тема, че се отнася за Вашите права за защита на данните. Тези имейл адреси за Обслужване на клиенти са съответните данни за контакт с нашето длъжностно лице по защита на данните относно запитвания, свързани със защитата на данните:

Ако не сте доволни и имате оплакване, свързано със защитата на данните, моля, свържете се с нас директно на този имейл адрес: jaguar@motopfohe.bg, landrover@motopfohe.bg. Ако не сте доволни, имате също така правото да подадете оплакване до Комисията за защита на личните данни.

Повече информация за моите права като субект на данни...

  • Ако сте ни дали съгласие да обработваме Вашите лични данни, включително за електронни маркетингови съобщения, Вие имате право да оттеглите това съгласие по всяко време. Просто използвайте предоставените опции за отписване, например тези, дадени в изпратените от нас по имейл маркетингови съобщения.
  • Вие можете да поискате достъп до личните данни, които съхраняваме за Вас, да възразите срещу обработката, да изискате от нас да коригираме всякакви грешки, да ограничим или преустановим обработката, както и да изтрием данните. Ако поискате от нас да изтрием или преустановим обработката на Вашите лични данни, ние не винаги сме задължени да го направим. В такъв случай ние ще обясним защо.
  • При определени обстоятелства Вие можете да поискате да Ви предоставим Вашите лични данни в използваем електронен формат и да ги предадем на трета страна (право на преносимост на данните). Това право се прилага само при определени обстоятелства. В случаите, когато то е неприложимо, ние ще обясним защо.

Повече информация за това как мога да се свържа с Комисията за защита на личните данни...

Комисията за защита на личните данни (Комисията) е надзорният орган, който регулира личните данни в България. Можете да се свържете с Комисията по всеки един от следните начини:

  • Като отидете на уебсайта: https://www.cpdp.bg/
  • Като се обадите на 02/91-53-594
  • Като изпратите имейл на kzld@cpdp.bg
  • или като изпратите писмо до Комисията. Адресът е: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

8. ЛИНКОВЕ КЪМ ДРУГИ УЕБСАЙТОВЕ

Нашият уебсайт може да съдържа линкове към други уебсайтове, управлявани от други организации, върху които нямаме контрол. Тази политика не се прилага по отношение на тези уебсайтове, затова Ви препоръчваме да прочетете техните политики за поверителност. Ние не носим отговорност за политиките и практиките за поверителност на други уебсайтове и приложения (дори ако имате достъп до тях чрез линкове, които предоставяме) и ние предоставяме линкове към тези уебсайтове единствено за Ваша информация и удобство. Ние изрично отхвърляме всякаква отговорност за тяхното съдържание, практики за поверителност и условия на ползване и не даваме никакви потвърждения, изявления или обещания за тяхната точност, съдържание или изчерпателност.

9. ОПАЗВАНЕ НА СИГУРНОСТТА НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние ще предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че Вашите данни се третират сигурно и в съответствие с тази Политика за поверителност.

Ние изискваме от всички наши доставчици на услуги да прилагат необходимите мерки за гарантиране на сигурността на Вашата информация.

Ако сме Ви дали (или Вие сте избрали) парола, която Ви дава достъп до някаква персонализирана зона в уебсайт на JLR, Вие отговаряте за опазването й в поверителност. Ние Ви молим да не споделяте Вашата парола с никого.
За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно сигурно. Въпреки че ще направим всичко възможно да защитим Вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на Вашите данни, предавани по интернет; всяко предаване е на Ваш собствен риск. Вашата информация ще се съхранява в сигурна среда, защитена чрез комбинация от физически и технически мерки, като технологии за криптиране или системи за автентикация за предотвратяване на загуба, злоупотреба, промяна, разкриване, унищожаване, кражба или неоторизиран достъп.

За кои уебсайтове на JLR се прилага тази Политика за поверителност

Тази Политика за поверителност се прилага за посочените по-долу уебсайтове. Това са уебсайтовете на JLR, за които Jaguar Land Rover Limited е администратор на данни.
Jaguar Land Rover носи отговорност за обработката на всички лични данни, които ни предоставяте чрез тези уебсайтове:

www.jaguar.bg
www.landrover.bg

В тази Политика за поверителност ние наричаме тези уебсайтове „Българските уеб страници на JLR“ или „нашите уебсайтове“.

С цел прозрачност, тази Политика за поверителност не важи за всички уебсайтове на бранда JLR и винаги Ви препоръчваме да кликнете върху линка на политиката за поверителност на посещавания от Вас уебсайт, за да се запознаете с информацията за поверителност, която се прилага.

Моля, имайте предвид, че тези уебсайтове са извън обхвата на тази Политика за поверителност и се регулират от условията на техните собствени политики за поверителност.