• Range Rover

  Range Rover

  Връхна точка в изтънчената проходимост

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен suv

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Новият Discovery Sport

  Новият Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • DEFENDER

  DEFENDER

  Въплъщение на здравина, солидност, сила и най-важното – проходимост

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

ПЪТЕШЕСТВИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ С LAND ROVER

Това е вашата възможност да седнете зад волана на Land Rover и да поемете офроуд за вълнуващо шофиране, изпълнено с предизвикателства в центровете по целия свят. Научете всичко за възможностите на автомобила под зоркия поглед на инструктори от световна класа.

Научете повече

ПРИКЛЮЧЕНСКО С LAND ROVER

Очаквайте най-доброто в луксозните пътувания. Елате с нас на пътешествие през емблематични световни дестинации зад волана на свръхмодерните всъдеходи на Land Rover. Ще се насладите на безупречното планиране, несравнимите познания за посетените места и луксозните щрихи.

Научете повече

СПОНСОРСТВО

ВЕТРОХОДСТВО

ВЕТРОХОДСТВО

Едновременно сериозно състезание и вълнуващ спектакъл, международните състезания с многокорпусни яхти са акцент в спонсорството на Land Rover за Extreme Sailing Series™ и за отбора по екстремно ветроходство на Red Bull. Най-добрите професионални ветроходци се състезават при скорости, обичайни по-скоро за моторните лодки в достъпните международни водни арени.

РЪГБИ

РЪГБИ

Land Rover присъства в центъра на ръгби спорта вече над две десетилетия - от редовите отбори до най-добрите в този спорт. Нашите партньорства в цял свят включват спонсорство на най-високо ниво във Франция, Австралия, Южна Африка и Англия, както и Световната купа по ръгби за 2015 г.

КОНЕН СПОРТ

КОНЕН СПОРТ

Заниманията с конен спорт подлагат на изпитание уменията, смелостта, силата и партньорствата. Land Rover от десетилетия подкрепя състезания и жокеи на световно ниво. Глобалните ни спонсорски прояви включват Световните игри по конни спортове Alltech FEI за 2014 г., съставени от осем дисциплини, и серията Ден на британското поло, представяща британския лукс и наследство в цял свят.