SV BESPOKE

ВАШАТА РЕАЛИЗИРАНА ВИЗИЯ

ПРАВИМ НЕОБИКНОВЕНОТО ВАШЕ

За тези, които търсят най-доброто в индивидуалистичния лукс, ние представяме нашата ексклузивна услуга за персонализация по поръчка SV Bespoke. Подкрепено от цял свят на възможности, това е вашето платно, върху което можете да създадете един Range Rover като най-чист израз на вашата личност. Вашата визия е нашата визия.

ЦВЯТ, КОЙТО ВИ ВЪЛНУВА

Когато се търси впечатляващ, персонализиран цвят, нищо не може да се сравни с нашите опции за боя SV Bespoke; премиум палитра SV Bespoke и нашата ексклузивна услуга SV Bespoke за нюанси по образец.

Премиум палитрата SV Bespoke ви позволява да избирате от гама 14 допълнителни гланцирани опционални бои – с избрани цветове, налични със сатинирано покритие – включително бляскавия Constellation Blue и сдържания Ligurian Black.

Услугата SV Bespoke за нюанси по образец може да направи и най-личните заявки възможни за изпълнение. С почти безкрайни възможности за координиране на цветовете, вашият Range Rover може да бъде уникален като света около вас. Абсолютно оригинален. Автентично ваш.

АВТОМОБИЛИ SV BESPOKE

НОВИЯТ RANGE ROVER

НОВИЯТ RANGE ROVER

Създайте своя собствена изтънчена интерпретация на лукса и персонализацията на Range Rover
НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT

НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT

Неустоим, впечатляващ, безкомпромисен.

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА SV ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ПО ПОРЪЧКА

Изследвайте своите вкусове и креативност чрез комбинация от вдъхновени цветове, подбрани материали и обмислените дизайни на вашия местен SV екип.