НОВИЯТ RANGE ROVER АКЦЕНТИ

НОВИЯТ RANGE ROVER
АКЦЕНТИ

ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

Съчетание от съвременния лукс на Range Rover с несравнима изтънченост. Всяко пътуване е специален повод.

ИЗТЪНЧЕНО ПЪТУВАНЕ

От електроуправляемите врати* до седалките с функция за масаж с горещи камъни - всеки аспект от Range Rover създава луксозно преживяване при пътуване.

КОМФОРТ ОТ БИЗНЕС КЛАС

Задните седалки от Бизнес клас осигуряват четириместен комфорт и петместна функционалност със сензорния контролер за задните седалки и опционалния пакет Comfort Plus.

ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКИ

Седемместното дълго междуосие предлага ненадминато изживяване при пътуване за седем възрастни, включително отопляеми седалки с тапицерия от полуанилинова кожа, USB-C портове и целенасочено осветление.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ОТПУСКАНЕ

Подобрете характерната за Range Rover разделена задна врата с Tailgate Event Suite, включващ кожени възглавници, високоговорители на задната врата и осветление.
АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

Активното шумопотискане от следващо поколение се постига чрез първите в света високоговорители в подглавниците, които създават тихи зони, комбинирани с акустично ламинирано стъкло за спокойно убежище от външния свят.
ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Опционалната филтрация на фини прахови частици с размер 2,5 и технологията nanoeTM X значително намаляват миризмите, бактериите и алергените, включително вируса SARS-COV-2, докато управлението на CO2 повишава благосъстоянието и бдителността чрез следене на нивата вътре в автомобила.
ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

С отделно управление за водача, пътника отпред и тези от всяка страна на втория ред, четиризоновият климатроник ви позволява да настроите температурата и интензитета на въздушния поток според вашите лични предпочитания.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Безпроблемно интегрирана свързаност и удобство във всеки момент.

PIVI PRO
РЕЕЩ СЕ 13,1-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
ДИСПЛЕИ ЗА ВОДАЧА
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Тази опционална характеристика6 осигурява безпрепятствен изглед на пътя зад вас. Камера, разположена в антената, подава видео на живо към огледалото за обратно виждане, осигурявайки постоянна видимост, независимо от пътниците на задните седалки или големите предмети в товарното пространство.

ПОВИШЕНА ДИНАМИКА

Range Rover се отличава с нашите най-съвременни силови агрегати, осигуряващи нови нива на динамика, ефективност и финес.

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Range Rover е наличен с нов plug-in хибриден силов агрегат** с увеличен пробег. 3,0-литровият 6-цилиндров бензинов двигател Ingenium заедно с мотор с мощност 105 kW е наличен във вариант P440e или P510e. Можете да проучите предимствата на хибридните силови агрегати, както и отговорите на всички ваши евентуални въпроси в Преминаваме към електрически автомобили с Land Rover.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PLUG-IN HYBRID[1]

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

113 KM


WLTP. Очакван пробег в реални условия до 80 км.

CO2  ЕМИСИИ

< 18 Г/KM


Наслаждавайте се на нулеви емисии при движение в електрически режим. 

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

5 ЧАСА


До 100% с АС домашно зарядно устройство с мощност 7kW.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

< 60 МИНУТИ


Зареждане до 80% за под 60 минути с DC бързо зареждане с мощност 50kW.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Тази система осигурява гладка возия и оптимален контрол, като следи движенията на каросерията и волана до 500 пъти в секунда. Тя реагира на действията на водача и пътните условия, като предлага непрекъснато регулиране на настройките на амортисьорите.
ЕЛЕКТРОНЕН АКТИВЕН ЗАДЕН БЛОКИРАЩ ДИФЕРЕНЦИАЛ

ЕЛЕКТРОНЕН АКТИВЕН ЗАДЕН БЛОКИРАЩ ДИФЕРЕНЦИАЛ

Електронният активен заден блокиращ диференциал предлага допълнителното предимство от повече тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране чрез контролиране на приплъзването между колелата на задната ос.
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ПРИ СПИРАНЕ

ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ПРИ СПИРАНЕ

Системата Векторно разпределение на въртящия момент при спиране предоставя контролирано завиване и кормилно управление дори в най-тесните завои. Електронният диференциал и спирачната система балансират разпределението на въртящия момент на двигателя между четирите колела при завиване.
ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ С DYNAMIC RESPONSE PRO

ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ С DYNAMIC RESPONSE PRO

Електронното въздушно окачване подготвя Range Rover за завоите, осигурявайки спокоен комфорт. Функцията за динамични реакции Dynamic Response Pro подобрява управлението чрез електронен активен контрол на накланянето (eARC), оптимизирайки динамиката на пътя.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОХОДИМОСТ

Range Rover предлага спокоен комфорт, овладяна возия и гарантирана увереност на пътя и извън него.

КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Ново за Land Rover, кормилното управление на всички колела е стандартно оборудване и предоставя още по-изтънчено задвижване със стабилност при висока скорост и и подобрена пъргавина при ниска скорост. Това е най-маневреният Range Rover досега.

ТЕГЛЕНЕ

Максимална маса на теглене от 3500 кг означава, че Range Rover може лесно да се справи и с най-трудните задачи. С теглича с електрическо изваждане, усъвършенствания асистент за теглене, асистентите за закачване и за стабилност на ремаркето, автомобилът демонстрира усъвършенствано теглене и проходимост.

ГАЗЕНЕ

Range Rover може да гази на максимална дълбочина до 900 мм8. Системата 3D пространствена камера с функция Сензори за газене използва сензори,разположени в страничните огледала, за да ви информира, когато нивото на водата е близко до максималната дълбочина на газене на автомобила. Системата за управление предоставя информация в реално време за по-добра осведоменост при слаба видимост.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ НОВ RANGE ROVER

Конфигурирайте Range Rover според вашите предпочитания чрез избор на модели, двигатели и пакети със спецификации.

Sunset Gold (Satin) | First Edition | 5-местен със стандартно междуосие

СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА ИЛИ ГОТОВ ЗА ПОРЪЧКА

Изберете модела, двигателя и пакета със спецификации, преди да персонализирате автомобила си чрез избор на бои, джанти и интериорни опции. Като алтернатива, Land Rover Design са подбрали четири превозни средства, включително First Edition в цвят Sunset Gold, представяйки най -добрите опции, които Range Rover може да предложи.

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ RANGE ROVER

МОДЕЛИ RANGE ROVER

Вижте пълната гама модели.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте вашия Range Rover.

*Електроуправляеми врати, налични от началото на 2022 г. при моделите с дълго междуосие и от средата на-2022 г. при моделите със стандартно междуосие.
*
*Налично от януари 2022 г.

[1]Посочените данни са прогнозни данни на производителя и ще бъдат заменени с официалните данни от тестовете на ЕС, веднага щом те бъдат достъпни. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и аксесоарите. Данните са получени с напълно заредена батерия.

1Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay®. Услугите, предлагани от Apple CarPlay® зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.
2Вашият автомобил е подготвен за Android AutoTM. Услугите, предлагани от Android Auto TM зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ за повече информация.
3Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
4Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
5Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца. За подробности относно политиката на добросъвестно ползване, свързана с тази функция, вижте Общи условия на InControl Pivi Pro на landrover.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието. HD видеото ще увеличи значително използването на данни.
6Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.
7Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност.
8Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време​

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Извежданите информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условията за краен потребител на Apple Inc.
Android AutoTM е търговска марка на Google LLC.
App Store е търговска марка на Apple Inc.
Google Play Store е търговска марка на Google LLC.
MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifieldsup>TM и устройството “three fields” са търговска марка на Trifield Productions Ltd.