НОВИЯТ RANGE ROVER SV

НОВИЯТ RANGE ROVER SV

ИЗТЪНЧЕНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ЛУКСА И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА НА RANGE ROVER

Range Rover SV предлага по-голям избор,
усъвършенствана майсторска изработка и осезаеми
подобрения за клиентите, търсещи
ексклузивен и отличителен стил. Той е лукс, който можете да докоснете и
да видите.

НОВИЯТ RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен. Най-съвършеният Range Rover, създаван някога.

Range Rover
An image

ЛУКСЪТ НА RANGE ROVER

Насладете се на красивия екстериор с ексклузивна предна решетка и броня и двуцветен надпис Range Rover. Настанете се в седалките с тапицерия от полуанилинова кожа. Докоснете луксозните керамични бутони в цвят Gloss White. Всяко пътуване носи усещане за специален повод.

SV ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Създаването на вашия Range Rover SV е лично преживяване. Уникалните за SV материали включват керамично покритие в цвят Gloss White с релефен мозаечен мотив или констрастиращ фурнир в цвят Natural Dark Linear Wenge с мозаечни метални инкрустации.

БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ

Интуитивна и лесно свързвана със смартфона, Pivi Pro е също толкова ценна за пътниците, колкото и за водача. Два 13,1-инчови сензорни екрана, екслузивни за SV, предоставят на пътниците отзад цялата информация и забавления, от които се нуждаят.

SV SIGNATURE SUITE

Четириместната опция SV Signature Suite осигурява най-доброто преживяване на пътниците при моделите с дълго междуосие, съчетавайки удобство без усилие и повишен комфорт.

КОМФОРТЪТ Е ВОДЕЩ

ХАРМОНИЯТА Е СЪЗДАДЕНА

Облицована в кожа Windsor или материя UltrafabricTM*, задната конзола е с фурнирно покритие и интегрирано амбиентно осветление. Сензорният контролер за задните седалки позволява на пътниците на втория ред да управляват функциите за комфорт и забавление.

КОМФОРТЪТ Е ВОДЕЩ

SV Signature Suite поставя още по-голям фокус върху комфорта на Range Rover. Поставките за чаши и осветената врата на хладилното отделение в конзолата се отварят електрически и се управляват удобно от сензорния контролер за задните седалки. Създадените за SV чаши от кристал Dartington добавят още финес.

ПРОСТРАНСТВОТО Е ФУНКЦИОНАЛНО

С изваяна раменна опора и ексклузивно специфично осветление електрически разгръщащата се клубна масичка се управлява от сензорния контролер за задните седалки. Отдолу ще намерите добре оползотворено пространство с интегрирани и сигурни зони за съхранение на вещи в централната конзола.

SV INTREPID THEME

Динамичен. Стремителен по характер.

Range Rover
АКЦЕНТИ И ДЕТАЙЛИ

АКЦЕНТИ И ДЕТАЙЛИ

Интериорните детайли на тази комбинация включват ексклузивни фурнири, покрития и керамични контролни бутони в цвят Satin Black. Металното покритие в цвят Anthracite и екстериорните акценти в цвят Graphite Atlas правят комбинацията още по-впечатляваща.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАН

Динамичният фокус на SV Intrepid Theme може да бъде подчертан допълнително с черен контрастен покрив, червени спирачни апарати и 23-инчови джанти Style 1077 в цвят Satin Black с вложки Narvik Black Gloss и тъмно лаково покритие.

БЕЗ КОЖА

С SV Intrepid Theme се предлага устойчивата материя UltrafabricsTM без наличие на кожа. Меката, еластична и здрава материя се отличава с уникално правоъгълно перфорирано покритие.

SV SERENITY THEME

Истински лукс с изтънчени акценти, които подчертават неговата ексклузивност.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАН

АКЦЕНТИ И ДЕТАЙЛИ

Всеки милиметър от SV Serenity Theme е посветен на лукса. Екстериорните детайли изпъкват в цвят Corinthian Bronze, а ексклузивните интериорни двуцветни решения подчертават впечатляващите достойнства на автомобила.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАН

Екстериорната комбинация SV Serenity Theme може да стане още по-отличителна с контрастен покрив в цвят Corinthian Bronze и опционалните 23-инчови джанти Style 1077 в цвят Gloss Dark Grey с вложки в цвят Corinthian Bronze Satin.

МОЗАЕЧНИ МОТИВИ

Гама от изтънчени нови фурнири и покрития с маркетрия и метални инкрустации с мозаечни мотиви демонстрират щателно внимание към детайла. Мозаечна бродерия на седалките допълва интериора.

ДВИГАТЕЛИТЕ НА НОВИЯ RANGE ROVER SV

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Range Rover SV е наличен с нов plug-in хибриден силов агрегат** с увеличен пробег. 3,0-литровият 6-цилиндров бензинов двигател Ingenium заедно с мотор с мощност 105 kW доставят комбинирана мощност от 510 к.с.

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Уникални автомобили Land Rover.
НОВИЯТ RANGE ROVER

НОВИЯТ RANGE ROVER

Вижте пълната гама модели Range Rover.

*В зависимост от избора на цветово решение.
*
*Налично от януари 2022 г.