ВАКАНЦИЯ СЪС СТИЛ

ВАКАНЦИЯ СЪС СТИЛ

Около града, в провинцията или към далечни брегове. Където и да пътувате, усъвършенствайте и защитете своя премиум Land Rover SUV със стил, благодарение на тези привличащи погледа обновявания.

ГОТОВИ ЗА ВСЯКА ВАКАНЦИЯ

Улеснете живота си с най-новите аксесоари на Land Rover, създадени внимателно, за да извличате максималното от всяко пътуване. От странични степенки за лесен достъп, до защитено багажно отделение за гарантиране на качеството на интериора на автомобила ви. Вдъхновете се за пътуване със стил, като гледате нашите видео материали.

RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Водни спортове, зимни спортове, плаване или езда. Нашите аксесоари ще ви помогнат да стигнете до ваканционната си дестинация в стил и ще подобрят вашия мощен SUV автомобил.
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Направете своя градски SUV автомобил да изпъква сред останалите и да ви даде възможност да се захванете с ново хоби. От каране на каяк и колоездене до спускане със сноуборд.
DISCOVERY

DISCOVERY

За перфектния ви ден на открито за колоездене или гребане под планинското слънце, аксесоарите за Discovery, включително багажник за велосипеди, който се монтира на теглича, и багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове, превръщат всяко пътуване в приключение.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Каране на ски, гмуркане, колоездене или плаване? Какво ще е приключението ви през следващата ви ваканция?

СТИЛНО ОБОРУДВАНЕ

Всичко, от което се нуждаете, за вашето ваканционно пътуване със стил

СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

Осигурявайки лесен достъп до купето и покривното пространство на вашия Land Rover 4x4, тези степенки се изтеглят автоматично за 1,5 секунди при отваряне на врата или активиране на дистанционното на автомобила. Специални уширения на калниците придават елегантен завършек на автомобила.
ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ

ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ

Тези постоянни степенки подпомагат влизането и излизането от автомобила и подобряват достъпа до покрива. Характеристиките на дизайна включват завършващи кантове от полирана неръждаема стомана и гумени релефни стелки.
ЗАЩИТНА КОРА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА (ПРЕДНА)

ЗАЩИТНА КОРА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА (ПРЕДНА)

Предна защитна кора в офроуд стил, изработена от неръждаема стомана с полирано покритие.
ЗАЩИТНА КОРА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА (ЗАДНА)

ЗАЩИТНА КОРА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА (ЗАДНА)

Задна защитна кора в офроуд стил, изработена от неръждаема стомана с полирано покритие.
ЗАДНА ЗАЩИТНА ЛАЙСТНА ЗА БАГАЖНИКА

ЗАДНА ЗАЩИТНА ЛАЙСТНА ЗА БАГАЖНИКА

Изработена от неръждаема стомана с полирано покритие, защитната лайстна предпазва облицовката на багажника при товарене и разтоварване. Предлага се в цветове Ebony, Lunar или Espresso.
НОВИ ДЕТАЙЛИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

НОВИ ДЕТАЙЛИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

Впечатляващи детайли от висококачествени карбонови влакна с покритие High Gloss. Предлагат се за огледалата (на снимката), страничните въздушни отвори, задната врата, ламелите на предния капак, ребрата на страничните въздушни отвори, канта на предната решетка и рамките на фаровете за мъгла.

БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Разгледайте нашата колекция брандирани продукти, която ще Ви помогне да се подготвите за всяко приключение. Брандирани подаръци, облекло и аксесоари - всички те са вдъхновени от нашите автомобили.

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4