MERIDIAN™ ЗА LAND ROVER

ПАРТНЬОРСТВО, КОЕТО ОСИГУРЯВА ОТЛИЧЕН ЗВУК ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕ

ВИЖТЕ ВИДЕО

Като лидер в британското инженерство и иновации, Land Rover споделя стремежа на Meridian към качество, добро изпълнение и отдаденост на пресъздаването на възможно най-автентичния и обгръщащ звук.

РИЧАРД ХОЛИНСХЕД
ГЛАВЕН ТЕХНОЛОГИЧЕН ДИРЕКТОР НА MERIDIAN

 • ОБГРЪЩАЩ HI-FI ЗВУК В АВТОМОБИЛА

  TrifieldTM* слива каналите безпроблемно, за да разпръсква автентичен съраунд звук из целия Land Rover.


  *Trifield е налична само с някои аудиосистеми, моля, попитайте Вашия търговец за повече подробности.

 • ОТЛИЧНИ АУДИО ТЕХНОЛОГИИ

  Meridian Ви позволява да усетите ритъма на музиката с изключителна яснота, кристално чисти високи тонове и плътни, дълбоки баси.

 • КОРЕКЦИЯ НА ЗВУКА В КУПЕТО

  Технология, която адаптира звука към разнообразните повърхности в купето на Land Rover за достоверно възпроизвеждане на музиката.

 • ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

  Свръхмодерната британска аудиосистема Meridian носи автентичен привкус на оригинално изпълнение във Вашия Land Rover.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Купето на Вашия Land Rover е идеалното място да изпитате личния си избор на музика. Аудиосистемата Meridian възпроизвежда музика чрез максимум 12 високоговорителя, 380 вата и двуканален субуфер. Има две налични версии в зависимост от Вашата информационно-развлекателна система; Touch или Touch Pro.

ВИЖТЕ ВИДЕО
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN

Аудиосистемата със съраунд звук Meridian предоставя цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение чрез максимум 18* предни, странични и задни високоговорители, 825 вата и двуканален субуфер - безпроблемно съчетани чрез ексклузивната технология Trifield* на Meridian.

ВИЖТЕ ВИДЕО
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE

Аудиосистемата Meridian Signature възпроизвежда музиката като на живо чрез до 28 високоговорителя* и 1 700 вата, включително двуканален субуфер и първата в света интегрирана в автомобила 3D технология Trifield, за да Ви създаде усещане за оригинално изпълнение.*

ВИЖТЕ ВИДЕО
АУДИО ТЕХНОЛОГИИ НА MERIDIAN

Почувствайте разликата. Meridian разработват уникални технологии, за да осигурят достоверно музикално изпълнение по време на път.

ОБРАБОТКА НА ЦИФРОВИ СИГНАЛИ
Обединява всички елементи на аудиосистемата в едно за изпълнение, което в противен случай би изисквало значително по-големи високоговорители.
ТЕХНОЛОГИЯ НА MERIDIAN ЗА КОРЕКЦИЯ НА ЗВУКА В КУПЕТО
Усъвършенстваният алгоритъм на Meridian за корекция на звука в купето адаптира звука към точната акустика на интериора на Вашия Land Rover.
ДИГИТАЛЕН ДИТЪРИНГ НА MERIDIAN
Дигиталният дитъринг на Meridian гарантира, че преобразуването на цифровия сигнал се осъществява гладко и безпроблемно, запазвайки най-фините детайли на аудио изпълнението. Резултатът е автентично музикално преобразуване, предизвикващо емоциите на оригиналния запис.
TRIFIELD†
Ексклузивна за Meridian, Trifield слива централните и съраунд канали безпроблемно с левите и десните канали, осигурявайки постоянно преживяване като на концерт на всички пътници.
TRIFIELD 3D
Надграждане на доказаната технология на Meridian за съраунд звук Trifield - първата в света интегрирана в автомобила Trifield 3D технология наистина вдъхва живот на музиката. Чрез прибавянето на специални канали, предназначени за високите тонове, усещането за пространство в купето се разширява до 3D преживяване за върховно усещане за мащабност и яснота на Вашата музика.
MERIDIAN И LAND ROVER

Партньорството на Meridian и Land Rover отбелязва върховни нива на британски лукс, изтънчени способности и автомобилни аудиосистеми по поръчка. Трите аудиосистеми Meridian включват усъвършенствани технологии за отличен стерео или съраунд звук в цялото купе на Land Rover и за по-голяма яснота и автентичност на звука.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО
yt:jLy7DplUZKk
ИСТОРИЯТА НА MERIDIAN

Основана през 1977 г. в Кеймбриджшър, Великобритания, Meridian Audio създава модерни автомобилни hifi аудиосистеми в партньорство с Land Rover. Компанията е направила много нововъведения, включително активни високоговорители и първия в света цифров процесор за съраунд звук. Аудио технологиите на Meridian помагат купетата на Land Rover да осигуряват най-страхотното пространство, в което да се наслаждавате на музиката.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:jLy7DplUZKk

Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.
††Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.
*Броят високоговорители и мощността зависят от това кой Land Rover сте избрали. Показаният автомобил е Range Rover. Попитайте Вашия търговец за повече подробности. Тази снимка/това видео на Land Rover е само с представителна цел. Разположението на високоговорителите може да варира в зависимост от автомобилите.