P400e добавя ползите на електрифицирането към легендарните възможности на Range Rover, осигурявайки ултра ниски емисии с изцяло електрически пробег до 51 км.

Елизабет Хил
Главен продуктов инженер

 • МОЩНОСТ

  PHEV предоставя мощност от 404 к.с. и CO2 емисии от 64 г/км, използвайки комбинацията от усъвършенстван 2,0-литров бензинов двигател Si4 Ingenium с 300 к.с. и високопроизводителен електрически мотор с мощност от 85kW

 • РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

  Изберете между режим Паралелен хибрид (Parallel Hybrid) (режима по подразбиране), който съчетава задвижване с бензин и с електричество, или изцяло електрическото задвижване на режим Електрически автомобил (EV - Electric Vehicle).

 • ИЗТЪНЧЕНО, БЕЗШУМНО ЗАДВИЖВАНЕ

  PHEV осигурява практически безшумно задвижване в изцяло електрически режим (EV) и за оптимален финес гарантира безпроблемно преминаване от бензинов двигател на електрически мотор.

 • НЕСРАВНИМА ПРОХОДИМОСТ

  Що се отнася до проходимостта и динамиката, PHEV е прецизен и безкомпромисен и е напълно способен да се справи с офроуд ситуации като газене във вода* и пълзене по скали.

КАК РАБОТИ

КАК РАБОТИ PHEV


PHEV съчетава олекотения ни двигател Ingenium и електрически мотор с мощност 85kW заедно с голяма батерия с капацитет от 13 kWh, която се зарежда през външен източник. В режим EV това предоставя до 51 км пробег при пълно зареждане с нулеви емисии на CO2.

ОТНОСНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

 • Range Rover PHEV
 • Range Rover Sport PHEV