MERIDIAN™ ЗА LAND ROVER

ПАРТНЬОРСТВО, КОЕТО ОСИГУРЯВА ОТЛИЧЕН ЗВУК ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕ
Като лидер в британското инженерство и иновации, Land Rover споделя стремежа на Meridian към качество, добро изпълнение и отдаденост на пресъздаването на възможно най-автентичния и обгръщащ звук.
РИЧАРД ХОЛИНСХЕД
ГЛАВЕН ТЕХНОЛОГИЧЕН ДИРЕКТОР НА MERIDIAN

ОБГРЪЩАЩ HI-FI ЗВУК В АВТОМОБИЛА

TrifieldTM* слива каналите безпроблемно, за да разпръсква автентичен съраунд звук из целия Land Rover.

*Trifield е налична само с някои аудиосистеми, моля, попитайте Вашия търговец за повече подробности.

ОТЛИЧНИ АУДИО ТЕХНОЛОГИИ

Meridian Ви позволява да усетите ритъма на музиката с изключителна яснота, кристално чисти високи тонове и плътни, дълбоки баси.

КОРЕКЦИЯ НА ЗВУКА В КУПЕТО

Технология, която адаптира звука към разнообразните повърхности в купето на Land Rover за достоверно възпроизвеждане на музиката.

ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Свръхмодерната британска аудиосистема Meridian носи автентичен привкус на оригинално изпълнение във Вашия Land Rover.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Купето на Вашия Land Rover е идеалното място да изпитате личния си избор на музика. Аудиосистемата Meridian възпроизвежда музика чрез максимум 12 високоговорителя*, 380 вата и двуканален субуфер. Има две налични версии в зависимост от Вашата информационно-развлекателна система; Touch или Touch Pro.*
ВИЖТЕ ВИДЕО

АУДИО ТЕХНОЛОГИИ НА MERIDIAN

Почувствайте разликата. Meridian разработват уникални технологии, за да осигурят достоверно музикално изпълнение по време на път.

ОБРАБОТКА НА ЦИФРОВИ СИГНАЛИ

ОБРАБОТКА НА ЦИФРОВИ СИГНАЛИ

Обединява всички елементи на аудиосистемата в едно за изпълнение, което в противен случай би изисквало значително по-големи високоговорители.
ТЕХНОЛОГИЯ НА MERIDIAN ЗА КОРЕКЦИЯ НА ЗВУКА В КУПЕТО

ТЕХНОЛОГИЯ НА MERIDIAN ЗА КОРЕКЦИЯ НА ЗВУКА В КУПЕТО

Усъвършенстваният алгоритъм на Meridian за корекция на звука в купето адаптира звука към точната акустика на интериора на Вашия Land Rover.
ДИГИТАЛЕН ДИТЪРИНГ НА MERIDIAN

ДИГИТАЛЕН ДИТЪРИНГ НА MERIDIAN

Дигиталният дитъринг на Meridian гарантира, че преобразуването на цифровия сигнал се осъществява гладко и безпроблемно, запазвайки най-фините детайли на аудио изпълнението. Резултатът е автентично музикално преобразуване, предизвикващо емоциите на оригиналния запис.
TRIFIELD†

TRIFIELD†

Ексклузивна за Meridian, Trifield слива централните и съраунд канали безпроблемно с левите и десните канали, осигурявайки постоянно преживяване като на концерт на всички пътници.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Надграждане на доказаната технология на Meridian за съраунд звук Trifield - първата в света интегрирана в автомобила Trifield 3D технология наистина вдъхва живот на музиката. Чрез прибавянето на специални канали, предназначени за високите тонове, усещането за пространство в купето се разширява до 3D преживяване за върховно усещане за мащабност и яснота на Вашата музика.

Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.
††Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.
*Броят високоговорители и мощността зависят от това кой Land Rover сте избрали. Показаният автомобил е Range Rover. Попитайте Вашия търговец за повече подробности. Тази снимка/това видео на Land Rover е само с представителна цел. Разположението на високоговорителите може да варира в зависимост от автомобилите.