ВАКАНЦИЯ ОФРОУД

Оставете града зад гърба си и прегърнете своя вътрешен Беър Грилс през тази ваканция. С Land Rover можете да опитомите и трудния релеф и да отидете на места, до които другите автомобили просто не могат.

СВЪРЗАНИ ИСТОРИИ

Харесвате ли да пътувате по неутъпканите пътеки? Разгледайте някои от любимите ни офроуд приключения, за да почерпите вдъхновение за следващата си ваканция.

УНИКАЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

УНИКАЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

В първото си участие в рали пилотът Брайън Палмър сбъдва мечтата си да се състезава в сериите Defender Challenge. Може ли да победи претендентите за титлата?

НАРЪЧНИК ЗА ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

Инструктори-експерти от Land Rover Experience резюмират как да шофирате като професионалист в зимно време.
РЕЗЕРВАТ ШАМВАРИ

РЕЗЕРВАТ ШАМВАРИ

Четирима приятели се присъединяват към посланика на марката Land Rover Монти Холс, за да помагат в текущата работа по опазване на дивата природа на фондация Born Free в резерват Шамвари.

ОСНОВНИ АКСЕСОАРИ ЗА ОФРОУД ШОФИРАНЕ

Когато преминавате през гори, реки, пустини или планини: поддържайте автомобила си в отлична форма и направете пътуването си възможно най-лесно и приятно с основите аксесоари на Land Rover за офроуд шофиране.

КАЛОБРАНИ

КАЛОБРАНИ

Намалете пръските и осигурете защита за боята на автомобила си от отломки и мръсотия. Създадени да допълнят екстериорния стайлинг.
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЛЕЛА

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЛЕЛА

Създаден от Autoglym специално за автомобили Land Rover. Отстранява праха от спирането и мръсотията от пътя, като поддържа джантите ви в отлично състояние.
ПРЕГРАДА ЗА БАГАЖ (ОТ ПОДА НА БАГАЖНИКА ДО ТАВАНА)

ПРЕГРАДА ЗА БАГАЖ (ОТ ПОДА НА БАГАЖНИКА ДО ТАВАНА)

Защитава пътниците от случайно изсипване на багажа при шофиране по неравни терени. В съответствие с регламентите ECE-17.
ШНОРХЕЛ

ШНОРХЕЛ

Идеален за прашни среди, този шнорхел вкарва по-чист въздух в двигателя и спомага за предотвратяване на запушването на филтъра. Закрепва се на колона А на автомобила и използва съществуващите фиксинги за въздуховодите.
СТРАНИЧНИ ФОРМОВАНИ ПРОТЕКТОРИ НА КАРОСЕРИЯТА

СТРАНИЧНИ ФОРМОВАНИ ПРОТЕКТОРИ НА КАРОСЕРИЯТА

Защитават панелите на вратите от случайна повреда от съседни автомобили. Тези формовани протектори се предлагат като комплект от 4 части и се боядисват от дилъра, за да отговарят на цвета на каросерията на автомобила ви.
НЕПРОМОКАЕМИ КАЛЪФИ ЗА СЕДАЛКИТЕ

НЕПРОМОКАЕМИ КАЛЪФИ ЗА СЕДАЛКИТЕ

Защитете купето от крака с полепнал пясък и влажна коса с тези висококачествени калъфи за седалките. Налични са в различни цветове.

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА УМЕНИЯТА ВИ ЗА ОФРОУД ШОФИРАНЕ

Офроуд шофирането не означава само стръмни хълмове и пълзене по скали. Запознайте се с нашите съвети за офроуд шофиране и как да се справяте с различни терени.

ШОФИРАНЕ ПО ПЯСЪК

ШОФИРАНЕ ПО ПЯСЪК

Независимо дали шофирате по крайбрежието или в пустинята, запознайте се с нашите експертни съвети за шофиране по пясък.
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВОДА

ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВОДА

Нашата технология със сензори за газене премахва стреса от шофирането през вода и връща забавлението в офроуд шофирането.
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ

ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ

Системата Контрол на сцеплението на Land Rover подава мощност към колелата с най-голямо сцепление, за да можете да поддържате постоянна скорост.

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4