ЗА СОБСТВЕНИЦИ

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА LAND ROVER СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ЕДНО ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ НА ЛУКСА И КОМФОРТА, КАКТО И НА СВОБОДАТА ДА ДОСТИГАТ ВСЯКО ЕДНО ОТДАЛЕЧЕНО КЪТЧЕ

ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ
Само одобрените сервизни центрове на Land Rover отговарят на високите ни стандарти за качество, за да осигурят пълна защита на вашия автомобил и неговата гаранция.
ПЪТНА ПОМОЩ
В случай на повреда на автомобила или пътен инцидент, може да разчитате на 24/7 услуга „Пътна Помощ“ от специализирани екипи.
АКСЕСОАРИ
Персонализирайте вашия Land Rover с богата гама аксесоари, специално създадени за вашия модел и произведени да отговарят на стандартите на вашия автомобил.
ПЛАНОВЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ
Заслужава си да изберете план за сервизно обслужване на Land Rover, който отговаря на вашите нужди, за да си осигурите експертния опит на Land Rover и една напълно защитена гаранция.
LAND ROVER СЕРВИЗ 4+


Сега клиентите на Jaguar Land Rover, които притежават автомобил, който е на 4 или повече години, могат да се възползват от преференциални условия за сервизно обслужване. Оторизираният сервиз на Land Rover работи по най-високи стандарти и предоставя 10% отстъпка от цената на вложените резервни части и 20% отстъпка от цената на труда за влагането на съответните резервни части.


Отстъпките по тази програма важат за оригинални резервни части, масла, аксесоари и консумативи, които са продадени, и монтирани на автомобили с възраст над 4 години в сервизната мрежа собственост на Мото-Пфое ЕООД. Сега можете да получите високо качество на по-ниска цена.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

РЪКОВОДСТВА

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ
Разгледайте нашата библиотека от дигитални наръчници и научете повече за собствения си Land Rover.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА
Свалете наръчниците за да бъдете напълно наясно с възможностите на Вашия автомобил
РАЗГЛЕДАЙТЕ НАРЪЧНИЦИТЕ
IGUIDE
Апликацията iGUIDE на Land Rover предоставя дигитално съдържание, което помага да научите повече за собствения си автомобил и неговите особености, функционалности и възможности.
Свалете за iOS
ОНЛАЙН ИСТОРИЯ НА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Дълго време собствениците на автомобили са били обвързани с хартиени носители като единствена система за водене на записи относно сервизното обслужване на автомобила. Онлайн историята на сервизното обслужване на Land Rover променя всичко това. Като собственик на нов модел в България вече можете да проверявате всички записи от сервизното обслужване на автомобила Ви онлайн по всяко време. 
 
Можете да бъдете спокойни, че сме взели всички мерки за защита на Вашите данни. Цялата Ваша история на сервизното обслужване от Land Rover (включително всички планирани посещения и свързаната със сервизното обслужване информация) ще се съхранява безопасно онлайн и ще бъде достъпна единствено за Вас и одобрените сервизни центрове на Land Rover. 
 
Ако желаете да получите разпечатка на Вашата история на сервизното обслужване от Land Rover, моля, свържете се с Вашия местен търговец на Land Rover, който има лесен достъп до Вашите дигитални записи.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК
ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ


Нашите одобрени сервизни центрове имат ненадминат опит във всички аспекти на обслужването и поддръжката на автомобили Land Rover. Те са единствените сервизни центрове, които отговарят на високите стандарти за качество и обслужване на Land Rover, осигурявайки пълна защита на автомобила ви и гаранцията му и спомагайки за поддържане на върхова динамика и безопасност.

Свържете се с дилър
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ ОНЛАЙН

Запазете си час за сервиза на Land Rover онлайн, използвайки новата интегрирана система за резервации.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ ОНЛАЙН

ПЪТНА ПОМОЩ

Свържете се с дилър
ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ
Можете да разчитате на пътна помощ. Ползите от услугата Пътна помощ на Land Rover важат за целия гаранционен срок на новия автомобил. Ако не е възможно повредата да се отстрани на пътя, автомобилът ви ще бъде извозен до най-близкия одобрен сервизен център на Land Rover.
РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Програмите за ремонт на автомобила след претърпян пътен инцидент ви дават достъп до мрежата ни от автосервизи. Специалистите в тези автосервизи преминават всеобхватно, сертифицирано обучение, за да се справят с всичко - от незначителни дефекти до сериозни повреди вследствие на катастрофа. Ние се ангажираме с ремонт на вашия Land Rover, който отговаря на най-високите стандарти.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ПАЗАРА
Това се случва рядко, но ако автомобил Land Rover трябва да бъде изтеглен от пазара, собствениците получават актуална информация и инструкции за това какви действия следва да се предприемат.
ГАРАНЦИЯ ЗА ЧАСТИ
Когато в автомобила ви се монтира оригинална резервна част на Land Rover, тя има 12-месечна гаранция срещу производствени дефекти.
ВРЪЩАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ
Като част от нашия ангажимент за опазване на околната среда сме разработили цялостна програма за рециклиране на автомобили, която обхваща указания за ориентиран към рециклирането дизайн, увеличена употреба на рециклирани материали и намаляване на използването на опасни материали.
НАВИГАЦИЯ И КАРТИ
Ако вашата сателитна навигация е по-стара от една година, можете да се възползвате от Актуализация на навигацията на Land Rover, която отразява възможно най-точно промените в пътната карта. Хиляди нови Забележителности се добавят всяка година, акцентирайки върху интересни за посещение места, и можете да сте спокойни, че функциите "най-кратък маршрут" и "най-бърз маршрут" ще бъдат съобразени с целта.