КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LAND ROVER INCONTROL?

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ВИ СВЪРЗВА С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ И ВЪНШНИЯ СВЯТ
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВРЪЩАНЕ КЪМ LAND ROVER INCONTROL

udg8YZIEnZM

Чудесен 10-инчов сензорен екран с графика с изключителна рязкост елиминира изцяло бутоните и работи толкова интуитивно, колкото iPad.

TOPGEAR

 • ОТКЛИКВАЩ СЕНЗОРЕН ЕКРАН С МОЩЕН ПРОЦЕСОР

  В основата на Land Rover InControl е многоядрен процесор Intel с високоскоростна Ethernet мрежа, управляван от сензорния екран точно като таблет.

 • ИМАТЕ ДОСТЪП ДО ВАШИЯ АВТОМОБИЛ ОТВСЯКЪДЕ

  Приложението Remote Ви позволява да проверявате Вашия автомобил от Вашия смартфон отвсякъде по света - от ниво на горивото до отворени стъкла.

 • ВОДЕЩА В БРАНША АВТОМОБИЛНА НАВИГАЦИЯ

  Навигацията прави достигането на желаната дестинация лесно и точно благодарение на гласови упътвания завой по завой, изгледи към кръстовища и 3D карти.

 • КОНТРОЛИРАТЕ ШОФИРАНЕТО И ПАРКИРАНЕТО

  С гама функции в помощ на водача Land Rover InControl Ви дава свободата да се наслаждавате на шофирането, независимо дали паркирате в града или сте на пътя.

INCONTROL INFOTAINMENT

Гамата информационно-развлекателни системи InControl на Land Rover сега включва нашата най-усъвършенствана система Touch Pro Duo*. Създадена да даде възможност на всеки да извлече максималното от пътуването, тя Ви позволява да свържете Вашия смартфон, за да отваряте приложения, да се наслаждавате на музиката благодарение на висококачествената аудиосистема и да навигирате във Вашия свят.

Научете повече
Вижте видео

yt:udg8YZIEnZM
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Иновативните технологии на Meridian предоставят цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение на Вас и всички Ваши спътници. Подобрете изживяването, което Ви осигурява музикалния плейър в автомобила, с избор от три* аудиосистеми: аудиосистема Meridian (налична с Touch или Touch Pro), аудиосистема със съраунд звук Meridian и аудиосистема Meridian Signature.

*Проверете при Вашия търговец на Land Rover кои аудиосистеми Meridian са налични за избрания от Вас автомобил.

Научете повече
INCONTROL CONNECTIVITY

За несравнима свързаност във Вашия автомобил Connect и Connect Pro на Land Rover осигуряват на Вас и Вашите спътници възможност да се наслаждавате на безпроблемно изживяване във и извън автомобила. Наслаждавайте се на удобството на опциите Remote Essentials или Remote Premium, които Ви дават дистанционен контрол над Вашия автомобил. Опциите Protect и Secure Tracker осигуряват по-голяма безопасност за Вас и Вашия автомобил.

Научете повече
Вижте видео

yt:il95_aRTnTQ
INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

Осигурявайки спокойствие, функциите Driver Assistance Ви гарантират по-голяма безопасност на пътя и извън него. Сведете до минимум риска от удари и драскотини при паркиране в най-тесните пространства в града благодарение на Асистента за паркиране. Изпитайте функциите за интуитивно шофиране, които не само Ви помагат да не сваляте поглед от пътя, но Ви предупреждават за опасности и дори засичат нарушена концентрация на водача.
Научете повече
ВИЖТЕ ВИДЕО

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

В процеса на въвеждане на InControl някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Научете повече за Общите условия на Land Rover InControl
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Обсъдете InControl с най-близкия търговец