INCONTROL INFOTAINMENT

ЗАБАВЛЕНИЕ И ИНФОРМАЦИЯ НА ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВРЪЩАНЕ КЪМ „КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LAND ROVER INCONTROL?

TOP
INCONTROL INFOTAINMENT
TOUCH PRO DUO
Най-новата ни информационно-развлекателна система Touch Pro Duo* елегантно интегрира два 10-инчови сензорни екрана с висока резолюция, позволяващи Ви да взаимодействате едновременно с множество функции лесно и удобно.
TOUCH PRO
Тази иновативна мултимедийна система включва откликващ 10-инчов сензорен екран, който Ви позволява да използвате жестове докосване, плъзгане и приближение с пръсти, за да управлявате Вашите карти, медии и настройки. Тя предлага и интелигентно гласово разпознаване.
TOUCH
Touch е нашата мултимедийна и навигационна система, включваща 8-инчов сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с „плъзване“.
TOUCH PRO DUO

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

TOUCH PRO DUOНовата Touch Pro Duo изглежда и работи като никоя друга информационно-развлекателна система. Предоставяйки богата информация и развлечение, тя включва най-интуитивните и усъвършенствани интегрирани технологии. Новата система с двоен сензорен екран Ви позволява едновременно да гледате и взаимодействате с множество функции. Например, можете да използвате навигационната система на горния екран и същевременно да възпроизвеждате медийни файлове на долния екран.

ВИЖТЕ ВИДЕО
TOUCH PRO

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

TOUCH PROМултимедийната система Touch Pro е проектирана да прави шофирането по-безопасно, по-плавно и по-приятно. Тя използва 10-инчов сензорен екран с висока резолюция с по-бързи реакции за лесно управление на карти, медии и настройки. Предлага и интелигентно гласово разпознаване, така че можете лесно да извършвате действия без да сваляте поглед от пътя.

ВИЖТЕ ВИДЕО
TOUCH

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

TOUCHЗа пълен контрол на средата в автомобила Touch Ви свързва безпроблемно и сигурно с автомобила, когато сте извън него. Мултимедийният център включва функции и приложения, от които се нуждаете за по-приятно шофиране.

ФУНКЦИИ НА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Изберете някоя от информационно-развлекателните системи по-долу, за да видите функциите ѝ

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO
TOUCH
ТЕХНОЛОГИЯ С ДВОЕН СЕНЗОРЕН ЕКРАН
Двойният 10-инчов сензорен екран с висока резолюция Ви позволява да гледате информация и едновременно с това да използвате допълнителни функции. Например, той Ви позволява да взаимодействате с нашата усъвършенствана навигационна система на горния екран, докато контролирате телефонните си разговори на долния екран.
NAVIGATION PRO
Усъвършенствана от Connect Pro, Navigation Pro запаметява Вашите редовни маршрути, за да Ви предоставя актуална информация, данни за трафика и предполагаемо време на пристигане (ETA).
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™
Най-добрите в класа автомобилни аудиосистеми на Meridian осигуряват постоянно изключително качествено аудио изживяване на всички пътници в автомобила.
Научете повече
НОВ HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Този обновен Head-up дисплей е представен с графика с висока резолюция и пълни цветове за оптимизирана употреба. Той представя ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни насоки, на предното стъкло.
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
Опционалният 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция извежда огромно количество данни за шофирането и функциите за активна безопасност. Той Ви позволява да виждате карта на цял екран, както и да използвате телефона си и да управлявате други медии.
ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Цифровата телевизия Ви позволява да се наслаждавате на любимите си телевизионни предавания; те могат да бъдат гледани на сензорния екран в предната част на купето и на екраните на Развлекателната система за задните седалки.
КАПАЦИТИВНИ БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ОТ ВОЛАНА
Чувствителните на допир бутони на волана ви позволяват да регулирате силата на звука, да търсите песни и да навигирате в менюто. Програмируемият бутон може да бъде настроен предварително за дадена функция, например дестинация „Вкъщи“ или любим телефонен контакт.
DAB РАДИО
DAB радиото предлага подобрено качество на звука, широк набор от станции и текстова информация в реално време за станцията, която слушате.
ДИНАМИЧНИ КОПЧЕТА
Двете нови функционални динамични копчета се адаптират спрямо функцията, използвана в момента, като осигуряват инстинктивността и удобството на управлението чрез въртене на множество функции като температурата в купето и Terrain Response.
10-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
На откликващия мултисензорен екран на Touch Pro можете да управлявате карти, медии и настройки чрез докосване, плъзгане и приближаване с пръсти.
NAVIGATION PRO
Усъвършенствана от Connect Pro, Navigation Pro запаметява Вашите редовни маршрути, за да Ви предоставя актуална информация, данни за трафика и предполагаемо време на пристигане (ETA).
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:4FJ6RpNgwP4
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™
Най-добрите в класа автомобилни аудиосистеми на Meridian осигуряват постоянно изключително качествено аудио изживяване на всички пътници в автомобила.
Научете повече
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Останете съсредоточени върху пътя благодарение на Head-Up дисплея, който прожектира ясна, важна информация за шофирането директно на предното стъкло.
ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ
Изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност и четири предварително зададени варианта на дисплея или пълен 3D изглед на карти отговаря на Вашите лични предпочитания.*

*Наличен само за Range Rover и Range Rover Sport.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:xfpGO5FlVOk
ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Вашият избор на цифрови телевизионни канали може да се гледа както отпред, така и отзад във Вашия Land Rover.
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ
Интегрираната развлекателна система за пътниците на задните седалки предлага два отделни 8- или 10-инчови екрана в предните подглавници с безжични слушалки и дистанционно управление.
DUAL VIEW ДИСПЛЕЙ
Dual View дисплеят позволява на водача и пътника да разглеждат напълно различно съдържание на един и същ сензорен екран.
DAB РАДИО
Настройте предварително, запазете любимите си канали и слушайте радио с най-високо качество на звука във Вашия автомобил благодарение на технологията за цифрово радиоразпръскване (DAB).
8-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
В центъра на Вашето арматурно табло ще откриете ясен и откликващ графичен сензорен екран, който се управлява директно с жестове докосване и плъзгане.
НАВИГАЦИЯ
Търсете дестинации лесно и запаметявайте любими места за бърз достъп. 2D и 3D карти и гласови напътствия правят изживяването интуитивно.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА АУДИОСИСТЕМА
Независимо от мястото Ви в автомобила Вие и всички Ваши спътници се наслаждавате на изключителен звук от всички източници с дигитално коригирано аудио.
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Останете съсредоточени върху пътя благодарение на Head-Up дисплея, който прожектира ясна, важна информация за шофирането директно на предното стъкло.
DAB РАДИО
Технологията за цифрово радиоразпръскване осигурява радио звук с най-високо качество и широка гама канали. Настройте предварително и запаметете любимите си канали.

*Touch Pro Duo е налична само в новия Range Rover Velar.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Научете повече за Общите условия на Land Rover InControl
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Обсъдете InControl с най-близкия търговец