НАСТРОЙКА НА INCONTROL PRO SERVICES
ВРЪЩАНЕ КЪМ УПЪТВАНЕТО ЗА УПОТРЕБА НА LAND ROVER INCONTROL
TOP
УВЕЛИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

ЧАСТ ОТ ПАКЕТА INCONTROL CONNECT PRO, INCONTROL PRO SERVICES ПРЕДЛАГА РЕДИЦА УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НАВИГАЦИЯ, ИНФОРМАЦИЯ, ЗАБАВЛЕНИЕ И СВЪРЗАНОСТ НА INCONTROL TOUCH PRO.

ЗА ДА НАСТРОИТЕ PRO SERVICES, МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ УПЪТВАНИЯТА ПО-ДОЛУ.

АКТИВИРАНЕ НА СВЪРЗАНОСТ
СТЪПКА 1
Първо трябва да поставите Micro SIM карта, като следвате инструкциите на страницата Поставяне на SIM карта.
СТЪПКА 2
Влезте в настройките за свързаност на Вашия автомобил от менюто Общи настройки на автомобила и активирайте мобилни данни. Изберете иконката Настройки на който и да екран > Всички настройки > Функции > Свързаност > Активирани мобилни данни.
СТЪПКА 3
След успешно свързване в горния ъгъл на сензорния екран ще се изведе иконка 3G или иконка Wi-Fi. Моля, обърнете внимание, че свързването с интернет може да отнеме до 2 минути в зависимост от силата на мрежовия сигнал.
СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ
СТЪПКА 1
Когато използвате InControl Touch Pro Navigation за първи път, ще Ви бъде поискано да създадете и именувате Вашия профил. Това Ви позволява да запазвате любими дестинации, предишни пътувания и настройки на навигационната система.
СТЪПКА 2
Когато Ви бъде подсказано, превъртете надолу до края на страницата и изберете Включване на всички/Включване, за да активирате всички свързани навигационни функции. Те включват състояние на трафика в исторически план и информация за трафика в реално време. Като изберете Продължаване/Отмяна, всички свързани навигационни функции ще бъдат дезактивирани.
ВАШИЯТ АКАУНТ ЗА НАВИГАЦИЯ
СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ
След като профилът Ви е създаден, можете да създадете акаунт InControl Touch Pro Navigation, като изберете Влизане на основния навигационен екран. Може също да Ви бъде подсказано да направите това, когато избирате някои функции, които изискват от Вас влизане, включително Споделяне на ETA, Синхронизация в облака или Навигация от врата до врата.
ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ
Следвайте инструкциите, указани на екрана, за да регистрирате нов акаунт. Ще Ви бъде подсказано да приемете Общите условия за навигационната система, които ще намерите, като наберете съответния URL във Вашия браузър.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО LAND ROVER ROUTE PLANNER

Приложението за смартфон InControl Route Planner увеличава максимално потенциала на навигационната система InControl Touch Pro на Вашия Land Rover. Приложението InControl Route Planner Ви позволява да навигирате от врата до врата. Задайте дестинацията от смартфона си и първоначално ще бъдете насочени към Вашия автомобил, който след това ще поеме навигацията. След като паркирате, навигацията се връща обратно към Вашия смартфон, който предоставя упътвания за достигане на крайната дестинация пеша или чрез градския транспорт. За да влезете в приложението за смартфон, използвайте същия имейл адрес и парола, които сте използвали за настройка на акаунт InControl Touch Pro Navigation за навигационната система на Вашия автомобил.

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА APPLE IOS
ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID

ДОСТЪП ДО INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner Ви позволява да планирате Вашите маршрути и да запазвате дестинации и места. Когато е оборудвана Pro Services, ще имате достъп до тези маршрути по-късно от Вашия автомобил. Можете също да управлявате Вашия акаунт InControl Touch Pro Navigation от този уебсайт и да влизате с имейл адреса и паролата, които сте създали в навигационната система на Вашия Land Rover.

За повече информация как да имате достъп до най-новите актуализации на карти, посетете раздела „Карти и Услуги на InControl Route Planner“.

Посетете уебсайта InControl Route Planner

НАСТРОЙКА НА LIVE APPS
СТЪПКА 1
За избор и достъп до LIVE Apps влезте в менюто Допълнителни функции на сензорния екран на Вашия Land Rover.
СТЪПКА 2
Влезте с имейла и паролата за Вашия акаунт в InControl Protect. Можете също да изберете псевдоним и да задавате PIN код, за да можете да влизате без да е необходимо да използвате Вашите идентификационни данни всеки път. Ако не сте влезли, Вашите предпочитания няма да бъдат запазени.
СТЪПКА 3
Ако в менюто Актуализации се появи зелена стрелка, сочеща надолу, това означава, че са налични актуализации. Просто изберете Актуализации, ако е необходимо.*
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL
Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY LAND ROVER INCONTROL
ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl на уебсайта на Land Rover за Вашата държава.
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ

*Може да се наложи да изгасите двигателя, да изчакате няколко минути и след това да го запалите отново, за да видите извършените актуализации.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана във всички локации.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Научете повече за Общите условия на Land Rover InControl
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Намерете търговец за съдействие за регистрацията на акаунт в Land Rover InControl