ПЪРВОКЛАСНО ПЪТУВАНЕ
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
От начало до край, всяка ваканция с автомобил 4x4 създава усещане за пътуване в първа класа, благодарение на характеристиките на интериора на премиум SUV автомобила на Land Rover.
РАЗКОШНИ СЕДАЛКИ

Отопляемите предни и задни седалки на Land Rover с тапицерия от мека, еластична, ръчно шита кожа предлагат несравнимо удоволствие. Опционалните задни седалки Бизнес клас са с електроуправляемо регулиране на наклона, вградена памет и функция масаж с три режима.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА

Автомобилите Land Rover са едни от най-просторните на пътя, както за водача, така и за пътниците. Всички луксозни SUV автомобили Land Rover предлагат пространство за краката над средното, а автомобилите Range Rover включват допълнително пространство от 186 мм за задния ред като стандартно оборудване.

ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

InControl Connect на Land Rover предлага гама услуги, включително приложения, дистанционно управление и Wi-Fi свързаност. InControl Apps позволява достъп до контакти, медийни файлове и календар за оптимизирано преживяване. InControl Remote Premium ви позволява да откриете местонахождението на автомобила си чрез вашия смартфон, да следите най-важните функции на автомобила и да настройвате дистанционно климатроника. И накрая, превърнете своя Land Rover в Wi-Fi точка за достъп за максимум осем устройства, която осигурява постоянна свързаност на вас и вашите пътници при дълги пътувания.

НЕОБЯТНИ ГЛЕДКИ

Насладете се на светли и просторни пътувания, благодарение на откриващия живописни гледки панорамен покрив. Водачите се възползват от неограничена естествена дневна светлина, а пътниците могат да се взират във великолепното синьо небе и да видят Голямата мечка след залез.

ПЕРФЕКТНА ОБСТАНОВКА

Пътувайте уютно в зимния сумрак или на хлад под яркото лятно слънце. Създайте идеалната атмосфера за всяко пътуване, благодарение на интериорното осветление според настроението и опционалния четиризонов персонален климатроник.

ОТЛИЧЕН ЗВУК

Благодарение на първокласната аудиосистема Meridian, ще чувате детайли от любимите си песни, за които никога не сте знаели, че са в записа: поемане на дъх преди високия тон, трептенето на педала на китарата, електрическата тишина преди аплодисментите.

Опционалната аудиосистема със съраунд звук Meridian включва 11 високоговорителя и субуфер и е съвместима с радио, CD плейър и MP3.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА INCONTROL TOUCH PRO

Изцяло новата мултимедийна система InControl Touch Pro е най-модерната система на Land Rover към днешна дата. Характеристиките й включват интуитивен 10,2-инчов мултисензорен екран, навигационна система от следващо поколение с информация за трафика в реално време, интелигентно гласово разпознаване, безпроблемна телефонна свързаност и основен екран с възможност за пълна персонализация. Системата Dual View* позволява на водача и пътника отпред да гледат напълно независимо съдържание на 10-инчовия сензорен екран.

*WhiteFire. е регистрирана търговска марка на Unwired Technology LLC и всяка употреба на такива марки от страна на Land Rover е лицензирана.

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ПРЕДНИТЕ И ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Изберете от екстри като сензорен екран с технологията Dual View, която позволява на водача и пътника отпред да гледат различно съдържание. А за да са доволни пътниците отзад, изберете опционалната Развлекателна система за пътниците на задните седалки, която включва 8- или 10,2-инчов монитор на подглавника за любими DVD-та, телевизия и игри.

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover
ЗАМОВИТИ БРОШУРУ
Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover