LAND ROVER DEFENDER

МОДЕЛИ

СТИЛОВЕ НА КАРОСЕРИЯТА

Формата и дължината на автомобила допринасят за цялостните му качества.

МОДЕЛИ

Набор от уникални характеристики определят облика и усещането за всеки модел.

ПАКЕТИ СЪС СПЕЦИФИКАЦИИ

Всеки пакет предоставя допълнителни спецификации и ексклузивни характеристики.

ИЗДАНИЯ

Ексклузивна интерпретация на автомобила. Ограничени във времето или бройката.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

От 133,620 BGN
По-голяма видимост, където и да отидете. Характеристиките са в допълнение към тези на Defender 90 S.
Кратък преглед на спецификациите

Кратък преглед на спецификациите

3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV

Мощност (kw/к.с.)

147 / 200

Максимална скорост км/ч

175

Ускорение 0-100 км/ч в секунди

9,8
Основни характеристики

Основни характеристики

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕКСТЕРИОРА
  • Премиум LED предни фарове със знакови дневни светлини​​​
  • Предни фарове за мъгла​​
  • Автоматично нивелиране на предните фарове​
ДЖАНТИ И ГУМИ
  • 20-инчови джанти Style 5094
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА
  • Първокласно осветление в купето​ ​
ТАПИЦЕРИЯ НА СЕДАЛКИТЕ И ИНТЕРИОРА
  • Седалки с тапицерия Resist, предни седалки с 12-посочно електрическо регулиране и функция за запаметяване, с подглавници с 2-посочно ръчно регулиране​
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  • Аудиосистема MeridianTM с мощност 400 W и 10 високоговорителя плюс субуфер
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  • Пакет Blind Spot Assist

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Открийте plug-in хибридното задвижване.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте вашия Land Rover Defender.
ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ

ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ

Изберете от четири пакета.

Максималната скорост е 209 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 22-инчови джанти.

‡‡В съчетание с електрически мотор.

Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.

119-инчовите джанти Style 6009 са стандартно оборудване за моделите с двигател D300 и P400e.
2Централната конзола с подлакътник е стандартно оборудване при моделите с двигател P400e.
3Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
4Само за съвместими смартфони. Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация. Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ за повече информация. App Store е търговска марка на Apple Inc. Google Play Store е търговска марка на Google LLC​.

5Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. Приложението Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store. Само за съвместими смартфони.

6Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

7Електронното въздушно окачване с Адаптивна динамика е стандартно оборудване при моделите с двигател P400e.

8Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.

7 Изисква соларно нискоемисийно стъкло на някои пазари. Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.

Моделите Defender V8 имат 0 кг товароносимост на покрива. Опциите за аксесоари са ограничени, свържете се с вашия местен търговец на Land Rover за повече информация.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от държавата, в която е закупен автомобилът, варианта на двигателя и трансмисията.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.