ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА TOUCH

МОЛЯ, ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЯ ПО-ДОЛУ.

ВРЪЩАНЕ КЪМ ПОДДРЪЖКА ЗА INCONTROL
ОБЩИ
Какво представлява Map Updater?

Map Updater е софтуерен инструмент за PC и Mac компютри. Той се използва за изтегляне на нови данни за карти и свързано съдържание за Навигационната система.

Къде е SD картата?

SD картата за карти трябва да е в слота за SD карти на автомобила. Моля, вижте в ръководството за експлоатация на автомобила за точното място на слота.

Защо Map Updater не открива SD картата?

Map Updater разпознава само валидна SD карта, предназначена за ползване с Навигационната система. Всякакви други SD карти няма да бъдат открити. Ако SD картата е повредена или данните са променени под някаква форма без използването на Map Updater, това би могло да доведе до неразпознаване на SD картата. Вие може също така да искате да проверите дали слотът за SD карта на Вашия PC или Mac компютър работи правилно.

Защо някои опции са в сив цвят?

Мap Updater автоматично разпознава съдържанието на свързаната SD карта. Наличието на определени бутони и/или функции може да бъде свързано със съдържанието на SD картата.

Актуален ли е моят Map Updater?

Всеки път, когато бъде стартиран, Map Updater проверява автоматично за актуализации на приложения.

Как мога да проверявам за наличност на актуализации на карти?

Използвайте SD карта за карти с Map Updater, за да проверявате за налични актуализации. Map Updater автоматично разпознава налични актуализации за откритата SD карта и ги предлага за изтегляне и инсталиране.

Защо моят автомобил не разпознава SD картата?

Ако Вашата SD карта за карти не е разпозната, моля уверете се, че тя е в незаключено положение (малък ключ отстрани на SD картата) и че е пъхната правилно в слота за SD карта в автомобила. Ако е пъхната правилно, изгасете двигателя, затворете всички врати на автомобила и заключете автомобила за 2 минути, преди да го рестартирате. Ако и след това SD картата не е разпозната, обърнете внимание на всички съобщения за грешки, които извежда Вашият автомобил и се свържете с Вашия търговец за допълнително съдействие.

Защо VIN номерът на моя автомобил се извежда в Map Updater?

Идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил е уникален идентификатор, определен за всеки произведен автомобил. VIN номерът на Вашия автомобил може да бъде разположен върху табелка, видима през основата на предното стъкло, от лявата страна на автомобила. Map Updater използва Вашия VIN номер, за да разреши непрехвърляем лиценз за използване на карти от Вашия автомобил по време на процеса на активация.

Кои операционни системи поддържа Map Updater?

Map Updater понастоящем поддържа Microsoft Windows версия 7, 8 и 10 и Mac OS X 10.8 и по-нови.

Мога ли да отменя изтегляне и инсталиране, което е в ход?

Не. Процесът на изтегляне и инсталиране трябва да завърши напълно, за да се поддържа съгласуваност и валидност на съдържанието на картите на SD картата. Моля, не затваряйте Map Updater и не изваждайте SD картата, докато изтеглянето и инсталирането е в ход.

По-старите карти изтриват ли се при инсталирането на нови?

Да, по-новите карти изтриват и заменят по-старата версия на картата.

Какво трябва да направя, ако загубя, счупя или повредя SD картата?

Ще трябва да поръчате нова SD карта. Консултирайте се с Вашия търговец за съдействие.

Защо няма VIN, свързан към SD картата?

Това съобщение указва, че Map Updater не е могъл да открие идентификационния номер на автомобила (VIN) в картата. Моля, свържете се с Вашия търговец.

Мога ли да съхранявам моите лични данни на SD картата?

SD картата за карти се предоставя за ползване само с Навигационната система. Картата не трябва да се използва за съхранение на каквито и да е други данни. Всякакви промени в съдържанието на SD картата трябва да се извършват само чрез Map Updater. Съхраняването на други данни на SD картата или правенето на неразрешени промени в данните на SD картата би могло да причини проблеми с Вашата Навигационна система и може да направи гаранцията на автомобила невалидна.

Имате ли център за обслужване на клиенти?

Консултирайте се с Вашия местен търговец за съдействие.

ВРЪЩАНЕ КЪМ ПОДДРЪЖКА ЗА INCONTROL

Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Моля, консултирайте се с уебсайта на Land Rover за вашата държава или с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
ЗА INCONTROL
InControl включва редица услуги и приложения, които Ви свързват с автомобила и с външния свят безпроблемно и сигурно.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за InControl
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Когато се регистрирате за Protect или започнете да използвате Touch Pro или InControl Apps, от Вас ще се изиска да приемете нашите общи условия и политики. За повече информация те могат да бъдат открити по-долу:
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Обсъдете InControl с най-близкия търговец
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Намерете най-близкия до Вас търговец на Land Rover