ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА SECURE TRACKER

МОЛЯ, ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЯ ПО-ДОЛУ.

ВРЪЩАНЕ КЪМ ПОДДРЪЖКА ЗА INCONTROL
ОБЩИ
Какво представлява Secure Tracker и как работи?

Secure Tracker е система за проследяване на откраднати автомобили на Land Rover по стандарта Thatcham категория 6. Secure Tracker използва проследяваща технология, за да Ви алармира за незаконна манипулация или движение на Вашия автомобил. Вашият автомобил ще уведоми Центъра за проследяване на откраднати автомобили на Land Rover, който ще се свърже с Вас, за да потвърди дали Вашият автомобил е откраднат.

Ще спомогне ли Secure Tracker за намаляване на моята застрахователна премия?

Secure Tracker е система, съответстваща на стандарта Thatcham категория 6. Ако имате активирана система Secure Tracker, може да имате право на отстъпка от стойността на Вашата застрахователна премия.

Какво става, ако имам Secure Tracker и моят автомобил бъде откраднат?

Ако Вашият автомобил бъде задвижен незаконно, Центърът за проследяване на откраднати автомобили на Land Rover ще Ви алармира незабавно и ще се свърже с полицията, за да посочи точното му местоположение. Ако считате, че Вашият автомобил е откраднат, се обадете на Центъра за проследяване на откраднати автомобили на Land Rover директно от вашето приложение за смартфон Remote или наберете телефонния номер, който може да бъде открит в раздела за собственици на InControl.

Ако имам Secure Tracker, какво ще стане, ако моят автомобил бъде теглен?

Ако знаете, че Вашият автомобил ще бъде транспортиран (например теглен или транспортиран по влак или ферибот) и ако имате активен абонамент за Secure Tracker, се уверете, че сте активирали функцията Транспортен режим. След активиране Транспортният режим ще бъде активен само за 10 часа и ще се изключи автоматично след изтичане на този период. Ако автомобилът се транспортира за повече от 10 часа, се уверете, че сте активирали отново Транспортен режим. Ако не сте активирали Транспортен режим и Вашият автомобил бъде транспортиран, ще получите съобщение за кражба от Центъра за проследяване на откраднати автомобили на Land Rover.

Когато съм в чужбина в Европа, мога ли да съобщя за кражба на автомобила ми?

Ако Вашият автомобил бъде откраднат, докато пътувате в една от изброените по-долу страни, трябва да се свържете с Центъра за проследяване на откраднати автомобил на Land Rover. Процесът е същият както ако сте във Вашата държава. Системата Secure Tracker е налична в страната, в която се абонирате за услугите InControl, както и в следните страни: Андора, Австрия, Белгия, Босна, България, Хърватия, Кипър, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Лихтенщайн, Турция, Обединеното кралство и Ватикана.

Какво представлява Транспортният режим?

Транспортният режим е свързан със Secure Tracker и Ви позволява да качите Вашия автомобил на ремарке или влак или да го теглите, без да бъде генерирано съобщение за откраднат автомобил. Транспортният режим може да бъде активиран от приложението за смартфон или от уебсайта My Land Rover InControl. След като бъде включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако автомобилът е транспортиран с изключен двигател. Всички други автоматични съобщения за кражба, например за разкачен акумулатор или счупено стъкло, ще останат активни. Ако имате Secure Tracker, Транспортният режим ще бъде видим само в приложението за смартфон или уебсайта My Land Rover InControl.

Какво представлява Сервизният режим?

Сервизният режим е свързан със Secure Tracker и трябва да го включите, когато карате автомобила си на сервиз, за да предотвратите активиране на съобщение за кражба на автомобила. Сервизният режим може да бъде активиран от приложението за смартфон или от уебсайта My Land Rover InControl. След включване на този режим автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако засече „кражба“, причинена от придвижването на автомобила с изключен двигател, сваляне на акумулатора или антената, задействане на алармата и др. Ако имате Secure Tracker, Сервизният режим ще бъде видим само в приложението за смартфон или уебсайта My Jaguar InControl.

ВРЪЩАНЕ КЪМ ПОДДРЪЖКА ЗА INCONTROL

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с уебсайта на Land Rover за вашата държава или с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от Вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.

ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
ЗА INCONTROL
InControl включва редица услуги и приложения, които Ви свързват с автомобила и с външния свят безпроблемно и сигурно.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за InControl
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Когато се регистрирате за Protect или започнете да използвате Touch Pro или InControl Apps, от Вас ще се изиска да приемете нашите общи условия и политики. За повече информация те могат да бъдат открити по-долу:
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Намерете най-близкия до вас търговец на Land Rover