INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

ИЗБЕРЕТЕ ОТ ГАМА ФУНКЦИИ, СЪЗДАДЕНИ ДА НАПРАВЯТ ШОФИРАНЕТО И ПАРКИРАНЕТО ПО-ЛЕСНО И БЕЗОПАСНО
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВРЪЩАНЕ КЪМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LAND ROVER INCONTROL?

TOP
ШОФИРАНЕ

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СИГУРНОСТТА НА СЪОБЩЕНИЯТА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА ЗА ОПАСНОСТ

ФУНКЦИИ ЗА ШОФИРАНЕ
АВАРИЙНА СПИРАЧКА (АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА)
Когато установи, че може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство, системата предупреждава водача да натисне спирачката. Ако водачът не реагира, системата задейства спирачката, за да смекчи евентуалния сблъсък*.
АСИСТЕНТ ЗА ПРИДЪРЖАНЕ В ЛЕНТАТА
Ако неволно се отклоните от Вашата лента на движение по магистрала, Вашият Land Rover не само ще Ви алармира за проблема, но ще Ви върне обратно безопасно в лентата.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:CvVHbeEO0-I
СЛЕДЕНЕ НА СЪСТОЯНИЕТО НА ВОДАЧА
Функцията Следене на състоянието на водача засича кога започвате да се чувствате сънливи и Ви дава ранно предупреждение, че имате нужда от почивка.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:RMjQuvCG1-8
РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ
Разпознаване на пътните знаци извежда промени в знаците за ограничение на скоростта и други пътни знаци на инструменталния панел.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:HQP1skFYgE8
АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ СЪС СИСТЕМА QUEUE ASSIST
Задава постоянна скорост на Вашия автомобил и дистанция, която да поддържа спрямо превозните средства отпред, така че Вашият автомобил се адаптира автоматично към забавящия се трафик.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:5UJjk4qY0Ms
ИНТЕЛИГЕНТНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА
Когато камерите засекат опасност в определен обхват, Вие получавате звуково предупреждение за сблъсък и системата задейства автоматично спирачките.
АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА
Мигаща иконка в съответното странично огледало ще Ви предупреди за препятствия във или бързо приближаващи Вашата мъртва точка на видимост.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:D_Qvu-OISAs
ЗАСИЧАНЕ НА ПРИБЛИЖАВАЩ ОТЗАД ТРАФИК
Системата Ви предупреждава за превозни средства, пешеходци или други опасности, приближаващи от двете страни на автомобила Ви. Тя ще Ви предупреди с визуален и звуков сигнал, така че да знаете какво има зад Вас, дори при намалена видимост.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:EE-1c2cKbII
ПАРКИРАНЕ

ОТКРИЙТЕ МЯСТО И ПАРКИРАЙТЕ С ЛЕКОТА

ФУНКЦИИ ЗА ПАРКИРАНЕ
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА 360°
Сензори, подпомагащи паркирането, разположени отзад, отпред и от двете страни на автомобила, предоставят звукови и визуални сигнали в реално време, за да Ви укажат колко сте близо до дадено препятствие.
АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Вашият Автомобил търси и маневрира за заемане на перпендикулярни и успоредни паркоместа, докато Вие управлявате скоростта и посоката.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
yt:XzeMsQXWBgE
360° ПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА
Осигурява 360-градусов външен изглед на сензорния екран, което помага при различни маневри - от паркиране край бордюра до влизане и излизане от тесни пространства и кръстовища.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:9nq4wzbMTE0
СЛЕДЕНЕ ЗА СВОБОДНО ИЗЛИЗАНЕ
Предупредителен светлинен индикатор ще мига в задните врати, за да помогне на всеки да излезе безопасно от автомобила, ако има приближаващи автомобили или други опасности.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:hElNWi3fhvw
КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

За да активирате функциите Шофиране и Паркиране на Driving Assistance, имате избор от опции за камери.

Задната камера Ви помага, когато се движите на заден ход, засичайки опасности зад автомобила. Линии, представящи траекторията на автомобила, и помощ за паркиране се повяват на сензорния екран, за да Ви насочат безопасно за заемане на избраното от Вас място. Камерата помага и при свързване на ремарке.

SURROUND CAMERAПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА

За ясен изглед на околностите на автомобила 360-градусова камера Ви помага при маневрите за заемане или излизане от тесни места. Можете да гледате информацията от всички камери в реално време на сензорния екран. За по-ясен изглед се фокусирайте върху едно изображение, увеличете или приближете.

*Аварийната спирачка при висока скорост е готова за действие и активна при скорост от 10 км/ч до 160 км/ч.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, консултирайте се с вашия местен търговец на Land Rover относно наличието и пълните условия във вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана във всички локации.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Научете повече за Общите условия на Land Rover InControl
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини
Конфигурирайте свой модел
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Обсъдете InControl с най-близкия търговец