ВАКАНЦИИ С КАРАВАНА И РЕМАРКЕ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
Ако обичате свободата да създавате свои собствени уникални приключения, туристическо ремарке или каравана Airstream е великолепен начин да изследвате неутъпканите пътеки.
СВЪРЗАНИ ИСТОРИИ

Следвайте маршрута на някои от най-великите приключения, като известните възможности за теглене на Land Rover ще ви дадат увереност да изследвате.

АРКТИЧЕСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Автомобилният експерт Бен Самюелсън поема на епично пътешествие от 2 500 мили до Арктика с Range Rover Sport Hybrid, който тегли каравана Airstream.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ПЛИТЧИНИТЕ НА ИГЛЕН
Теглейки лодка по 1 000-километрова отсечка от Южноафриканското крайбрежие, Монти Холс отвежда победителите в състезанието на Land Rover на приключение, което се случва веднъж в живота.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ОТКРИВАНЕ НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ
Мой Торалардона тества Discovery Sport на Фарьорските острови и помага на местни рибари, като тегли традиционната за региона лодка.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОБОРУДВАНЕ ЗА ПОЧИВКА С КАРАВАНА

Аксесоарите за теглене на Land Rover правят приключенията 4x4 с каравана, по-безопасни, по-лесни и по-забавни от всякога.

ТЕГЛИЧ
Теглич с фиксирана височина със закрепена с болтове топка на теглича. Предоставя се електрически кабели тип N, 55 мм топка на теглича, капаче, грес и ръкавици. Предлагат се още: тегличи с различна височина, автоматично изваждане и възможност за теглене на тежки товари.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
КОМПЛЕКТ ТЕГЛИЧ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗВАЖДАНЕ
Управляван с помощта на бутон в задната част на багажника, този теглич се изважда/прибира само за 12 секунди и стои зад задната броня, когато не се ползва.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР
Предназначено за монтиране на каравани или ремаркета, това допълнително осветление за регистрационен номер се предлага с 4-метров удължител и ластични ленти за закрепване.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
13-ПИНОВИ EЛЕКТРИЧЕСКИ КАБЕЛИ ЗА ТЕГЛЕНЕ
Електрически кабели за теглене по европейски стандарт за задно осветление на ремарке и електричество за оборудването в ремаркето, включително електрическо захранване на хладилника и зареждане на акумулатора.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СТОЙКА ЗА IPAD/IPAD 2
Докато вие се концентрирате върху пътя отпред, децата (и порасналите деца) могат да гледат любимите си филми, благодарение на развлекателната система за пътниците на задните седалки.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, КОЙТО СЕ МОНТИРА НА ТЕГЛИЧА
Добавете щрих от Тур дьо Франс или планинско колоездене към вашите приключения с автомобил 4x4. С капацитет за безопасно пренасяне на максимум 3 велосипеда.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОТПРИЩЕТЕ МОЩТА НА СВОЯ АВТОМОБИЛ 4X4

Оставете добре утъпкания асфалт и позволете на Land Rover да ви отведе на паметна офроуд ваканция

ТЕГЛЕНЕ
От ремаркета за коне до семейни каравани, нашите автомобили ви дават увереност при теглене както по пътна настилка, така и офроуд.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:jF1kTj4EnMU
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ
Системата Контрол на сцеплението на Land Rover подава мощност към колелата с най-голямо сцепление, за да можете да поддържате постоянна скорост.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШОФИРАНЕ ПО НАКЛОН
Системата Контрол при спускане по наклон на Land Rover ви помага да поддържате максимално сцепление - дори и по стръмни и хлъзгави склонове.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover
ЗАМОВИТИ БРОШУРУ
Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover