ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4

ЛАЙФСТАЙЛ АКСЕСОАРИТЕ И НАЙ-ДОБРИТЕ В КЛАСА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА LAND ROVER ПРАВЯТ ПРИКЛЮЧЕНСКИТЕ ВАКАНЦИИ С АВТОМОБИЛ 4X4 ПО-БЕЗОПАСНИ, ПО-ЛЕСНИ И ПО-ЗАБАВНИ ОТ ВСЯКОГА.

ВИЖТЕ ВИДЕО
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД

СЪВЕТИ ЗА ШОФИРАНЕ НА АВТОМОБИЛ 4X4 ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА УМЕНИЯТА ВИ ЗА ОФРОУД ШОФИРАНЕ
Опреснете уменията си за офроуд шофиране с помощта на нашия практичен наръчник и се възползвайте максимално от проходимостта на вашия автомобил по трудни терени, включително кал, дълбока вода и пясък.
ЗАСТРАХОВАЙТЕ СЕ
Добрата застраховка, покриваща аварийни ситуации, е много важна, особено ако ще избягвате асфалтова настилка. За шофиране в чужбина повечето автомобилни застраховки включват период до 14 дни, но проверете при вашия застраховател.
ПОДГОТВЕТЕ СИСТЕМАТА СИ ЗА САТЕЛИТНА НАВИГАЦИЯ
Използвате ли сателитна навигация? Не забравяйте да актуализирате вашата навигационна система с всички карти, от които ще се нуждаете за региона на вашето пътуване. И за по-сигурно, дръжте и пътен атлас в автомобила си.
ШОФИРАЙТЕ КАТО МЕСТЕН
Ще шофирате ли в чужбина през ваканцията си? Знаете ли, че в Германия, Франция и Испания е незаконно да се шофира с джапанки? Различните страни имат различни правила, затова се запознайте с тях преди да тръгнете на път.
Ваканция със стил

От специални покрития на калниците и полирана неръждаема стомана до усъвършенствани елементи от висококачествени карбонови влакна. Пътувайте елегантно, благодарение на първокласните стилистични подобрения на Land Rover, и усилете изживяването си зад волана.

Научете повече
Първокласно пътуване

Кожени седалки, в които можете да потънете удобно, огромно пространство за краката и светло, просторно купе: Land Rover придава на всяко ваканционно пътуване с автомобил 4x4 усещане за първа класа. Просто си представете следващата си ваканция и се насладете на усещането при шофиране, което ви дава вашият премиум SUV автомобил Land Rover.

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4

Каквато и да е почивката ви, Land Rover я прави лесна. Почерпете вдъхновение за следващото си 4x4 приключение с нашия контролен списък аксесоари за ваканцията.

ПОЧИВКИ НА МОРЕ
Тръгнете на почивка на море с дъски за сърф на покрива на автомобила и летни плейлисти под ръка. За теглене на лодката ви до пристанището или за обиколка на Френската Ривиера можете да разчитате на Land Rover.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЧИВКИ ПРЕЗ ЗИМАТА
Автомобил Land Rover ще ви отведе до сини или черни писти, офроуд, за да видите Северното сияние, или до следващото село с място за спускане с шейни. Всичко това в един ден, ако желаете.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЧИВКИ С КАРАВАНА
Land Rover произвежда едни от най-мощните автомобили 4x4 в света, като повечето модели теглят с лекота 3,5 тона. Discovery е трикратен носител на титлата Автомобил-влекач на годината. Затова закачете караваната си на автомобила, закрепете велосипедите отзад и се отправете към хоризонта.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЧИВКИ НА КЪМПИНГ
Каране на каяк по реката в слънчев ден, вечеря край лагерния огън и броене на звездите от хамака. Реализирайте потенциала си в стил Беър Грилс с Land Rover и се насладете на следващото си офроуд изживяване.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЧИВКИ ОФРОУД
Над и под, през, върху и отвъд. Благодарение на легендарната офроуд проходимост на Land Rover можете да опитомите всяка топография и да отидете на места, до които другите автомобили просто не могат.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ВЕЛОВАКАНЦИИ
Планинско колоездене през боровете или колоездене с висока скорост за подобряване на личния ви рекорд: вземете своя доверен кон, за да изследвате нови хоризонти с Land Rover.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ С LAND ROVER

Издигнете офроуд преживяването на следващото ниво, докато шофирате навътре в сърцето на едни от най-красивите и разнообразни терени в света в Намибия, Юта и Швеция.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПАМЕТНИ ВАКАНЦИИ
ПОЕМЕТЕ ПО НЕУТЪПКАНИТЕ ПЪТЕКИ
Приятелите Фезал Бинладен и Салман Султан преодоляват арабската пустиня в своя Land Rover Discovery, като следват историческия маршрут на Хиджазска железница от Медина до Табук.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ОТВЕДЕТЕ СЕМЕЙСТВОТО СРЕД ПРИРОДАТА
Семейство Робък разменят дивана си за Discovery Sport и отвеждат децата на приключение сред природата да видят хищните птици на Ричард Купър в замъка Augill.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ИЗПИТАЙТЕ ПРЕДЕЛА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ
Посланиците на марката Land Rover Монти Холс, Кентън Кул и Бен Сондърс се предизвикват един друг с уикенд, изпълнен с дейности с високо октаново число в Рейкявик и изживяват величествената природа на Исландия зад волана на своя Discovery Sport.
ВИЖТЕ ВИДЕО
РЕАЛИЗИРАЙТЕ АМБИЦИИТЕ СИ
Седем страни, 150 дни, 22 500 км: Южноафриканската двойка Джеф Тайзър и Керин Лий изследват Южноафриканския бряг зад волана на своя надежден Land Rover Defender.
ВИЖТЕ ВИДЕО
АСИСТЕНТ ЗА ТЕГЛЕНЕ

Иновативна функция, която предсказва посоката на вашето ремарке при движение на заден ход. Насочващи линии, които могат да бъдат зададени на широчината на ремаркето, се извеждат на екрана на вашата информационно-развлекателна система, за да покажат траекторията.

Вижте видео
Асистентът за закачване при теглене

Тази функция ви помага да монтирате правилно теглича. Графично изображение от цветни точки, представляващо топката на теглича, се извежда на екрана заедно с насочващи линии, показващи предполагаемата траектория на автомобила.

СИСТЕМА ОТ ПРОСТРАНСТВЕНИ КАМЕРИ

Състояща се от пет камери, разположени на предната броня, от долната страна на страничните огледала и дръжката за отваряне на задната врата, системата от пространствени камери изпраща близък 360-градусов изглед на околностите на автомобила на екрана на информационно-развлекателната ви система.

Вижте видео
ВЪРХОВНИ ВАКАНЦИИ С АВТОМОБИЛ 4X4
ОФРОУД С КАРАВАНА AIRSTREAM
Автомобилният експерт Бен Самюелсън тегли класическа каравана Airstream с тегло 2,5 тона с Range Rover Sport Hybrid в епично пътешествие от 2 500 мили до Арктика, прилагайки уменията си за шофиране в зимни условия.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ПРИКЛЮЧЕНСКИ УИКЕНД
Едно семейство призовава вътрешния си Рей Миърс за уикенд сред дивата природа с палене на огньове, проследяване и изработка на ножове в бягството си от града с Land Rover Discovery Sport. Ето вдъхновение за следващото ви офроуд приключение.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ДОЛИНАТА
Елизабет Гауинг се отправя с Land Rover Discovery към една от най-отдалечените долини в Европа в село Тети, Северна Албания.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ

Регистрирайте се, за да получавате първи новостите около Land Rover.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover
ЗАМОВИТИ БРОШУРУ
Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover