ОФЕРТИ И УСЛУГИ<br/>
ОФЕРТИ И УСЛУГИ
Специални услуги на Land Rover

Нашата мисия 'Дестинация Нула' е част от ангажимента ни да направим живота на обществото по-безопасен и здравословен, а околната среда по-чиста. Поради тази причина наш основен приоритет в момента е здравето на нашите клиенти и служители.

Научете повече

СПЕЦИАЛНИ СЕЗОННИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ЗА ГУМИ, ДЖАНТИ И TMPS СЕНЗОРИ

До края на 2019 г. клиентите на Jaguar и Land Rover имат възможността да се възползват от специални промоционални условия в нашия магазин.

София – 02/4007 300
Пловдив – 032/606 606
Варна – 052/680 200
Бургас – 056/807 137

*Двете оферти не могат да бъдат комбинирани с други промоции и отстъпки.
*Срок на валидност на специалните сезонни предложения – 31.12.2019 г. или до изчерпване на количествата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

30%
Вземете 30% отстъпка при покупка на комплект (4 бр.) гуми, джанти и TPMS сензори за Вашия Jaguar или Land Rover. Изключителното ни сезонно предложение е актуално за лимитирано количество артикули налични в склад на Мото-Пфое. За повече информация потърсете най-близкото представителство на Jaguar или Land Rover до Вас.

15%
Ако се възползвате от нашето сезонно предложение, ние ще ви дадем допълнително 15% отстъпка за всички аксесоари за Вашия автомобил, налични на склад при доставчик.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE ТИ СТОИ БЛЕСТЯЩО
ВЗЕМИ СЕГА С БОНУС ОБОРУДВАНЕ ЗА 10 000 ЛВ.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ
Вземете сега Evoque или Discovery Sport на изключителни цени

Последните 9 автомобила Range Rover Evoque и Discovery Sport от моделна година 2019 очакват своите нови собственици. Два от най-емблематичните и компактни SUV модела в премиум сегмента се предлагат с изключително агресивно ценово предимство.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ