ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ С LAND ROVER

ПРЕСЪЗДАДЕНИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

ПРИКЛЮЧЕНИЯ С LAND ROVER
АКАДЕМИЯ ЗА ШОФИРАНЕ ВЪРХУ ЛЕД
Разположен в самия край на шведската част на Полярния кръг, Ареплог е сюрреалистична и омагьосваща пустош с минусови температури. Накъдето и да се обърнете в това толкова спокойно, колкото и отдалечено място, пред вас се открива гледка с епични пропорции, което означава, че не просто студеният въздух спира дъха ви.
ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В ЛАПЛАНДИЯ
Разположена сред дивната природа от сняг и лед на Полярния кръг, Лапландия е среда на крайности. С нашия екип от експерти като ваши домакини, ще изживеете най-доброто, което тя може да предложи.
ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В НАМИБИЯ
Закътана в почти забравена част на Африка, Намибия е успяла да опази своите тайни - досега. Огромна и мистериозна, с крайбрежни пустини и процъфтяващи резервати с диви животни. Можете да очаквате изследване на чудеса, докато проучвате тази любопитна земя зад волана на изцяло новия Discovery.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В МОАБ
Сгушен в американския Югозапад, се намира град Моаб, Юта. Изумителен и уникален пейзаж от червени скали, който се изследва най-добре зад волана на изцяло новия Discovery. Перфектната дестинация за всеки, който търси върховното офроуд предизвикателство.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ИЗСЛЕДВАЙТЕ НОВИ ТЕРИТОРИИ

Когато излезете от отъпканата пътека зад волана на Land Rover, откривате свят на чудеса. Бъдете първите, които ще научат за нашите най-нови локации за приключенски пътешествия.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил