ДОБРОТВОРЦИ В ДЕЙСТВИЕ

ДОБРОТВОРЦИ В ДЕЙСТВИЕ

НА МЯСТО В ГОДИНА НА КРИЗА

Екипите на Италианския червен кръст разчитаха на Defender, когато затварянето заради Covid-19 направи живота още по-труден за бездомните хора в Рим в студената и влажна зима.   


Екипът беше готов да помогне с Defender 110 на Италианския червен кръст, натоварен с топла храна, топли дрехи и медицински консумативи. Обикаляйки града, те предлагаха помощ на хора, които намираха скупчени по улички и врати на магазини.  


Подкрепата за бездомните в Рим беше само един от начините, по които Defender помогна на местните екипи на Червения кръст да окажат въздействие в година на безпрецедентни предизвикателства по света.


Вдъхновяващи хуманитарни работници бяха на място на три континента по време на криза, справяйки се с природни бедствия, Covid ограничения и спешни медицински случаи.

ДОБРОТВОРЦИ В ДЕЙСТВИЕ

Австралийският червен кръст подкрепи повече от 36 000 души чрез програма за възстановяване след опустошителни горски пожари. Автомобили Defender им помогнаха да проведат учения, за да подготвят хората за бъдещи извънредни ситуации и да осигурят психологическа подкрепа на тези, които бяха под задължителната карантина в хотели по време на пандемията.


Мексиканският червен кръст предостави животоспасяващо обучение на изолирани общности, живеещи далеч от службите за спешна помощ. Доброволците и служителите изминаваха 400 км на ден през труден терен, за да предоставят жизненоважни знания и оборудване за първа помощ.

Defender
Defender

Автомобили Defender в Обединеното кралство закараха кутии с храна на семейства, изолирани в отдалечени места по време на Covid. Те също така доставиха лични предпазни средства извън континенталната част на Шотландия и подкрепиха националното разпространение на ваксината.  


През цялото време екипите на Червения кръст продължаваха да реагират на извънредни ситуации в Обединеното кралство, като пожари в къщи, щети от зимни бури и наводнения.  


JLR предостави 267 броя Defender и други превозни средства, за да помогне в борбата с Covid-19 по целия свят.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Опаковате багажа и заминавате, където пожелаете. Опционален трети ред седалки и впечатляваща проходимост.
ТЕСТВАН ОТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

ТЕСТВАН ОТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

Готов да поддържа добротворците навсякъде.