Range Rover Velar

Range Rover Velar

АВАНГАРДНИЯТ RANGE ROVER. ВЕЧЕ НАЛИЧЕН И КАТО PLUG-IN HYBRID.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ РАЗГЛЕДАЙТЕ PLUG-IN HYBRID

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Изтънчена, мощна предна част, преминаваща в плавна, непрекъсната средна линия и кулминираща в стегната и елегантно заострена задна част.

Кликнете, за да взаимодействате

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Потопете се в Range Rover Velar. Очакват ви спокойно убежище и елегантна опростеност.

ИЗТЪНЧЕН ИНТЕРИОР

ИЗТЪНЧЕН ИНТЕРИОР

Подчертайте вашия Range Rover Velar с красиви материи за седалките като перфорирана кожа Windsor, велур или първокласен текстил.
МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА В ИНТЕРИОРА

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА В ИНТЕРИОРА

На разположение е набор от съвременни довършителни материали за допълнително усъвършенстване на интериора, удовлетворяващо дори най-взискателните вкусове. Всички в автомобила пътуват в пълен комфорт благодарение на седалките с тапицерия от кожа Windsor с характерен десен във формата на диамант.
ПОДЛАКЪТНИК ОТ ДВЕ ЧАСТИ

ПОДЛАКЪТНИК ОТ ДВЕ ЧАСТИ

Вътре в Range Rover Velar ще откриете удобни, изискани и добре обмислени елементи като подлакътника от две самостоятелно плъзгащи се части – просто регулирате, отпускате се и почивате.

АКЦЕНТИ

ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

ИЗТЪНЧЕНОСТ И ЛУКС

Ще се наслаждавате на всяко пътуване с Range Rover Velar - съчетание на съвременен лукс и всепризнат финес.
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Намерете необходимото бързо, без да се губите в менюта, екрани и скрити функции. Pivi - информационно-развлекателната система на Range Rover Velar, разполага с интуитивен сензорен интерфейс за повече ефективност и удоволствие.
ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

От мощност и истинско удоволствие от шофирането до икономия на гориво и финес - ние имаме двигател за вас. Цялата ни гама съдържа системата Stop/Start, а допълнително разполагате с избор от бензинови и дизелови двигатели, оборудвани с технология мек хибрид (MHEV).

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Открийте идеалния за вас Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar е лидер в редуктивния дизайн. Изчистен, елегантен и отличителен, автомобилът има впечатляващо, съвременно присъствие. Рафинирана мощност и непринудена елегантност се съчетават изящно в този изключителен пример за съвременен автомобилен дизайн.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Комбиниращ несравним финес с модернистичен дизайн, Range Rover Velar S идва с премиум LED предни фарове с отличителни дневни светлини, тапицерия на седалките от перфорирана зърнеста кожа и пълната функционалност на пакета Online с план за мобилни данни*.
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Превъзходен дизайн, издигнат до нови висоти. Ултрамодерният Range Rover Velar SE е подчертан от 20-инчови джанти Style 7014 с покритие в цвят Gloss Sparkle Silver и предлага допълнително спокойствие благодарение на пакета Blind Spot Assist Pack и функцията Адаптивен автопилот.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R-Dynamic има целеустремена осанка с акценти на бронята в цвят Burnished Copper, въздуховоди на предния капак и странични въздуховоди, които подчертават още повече неговия изтънчен съвременен облик. Емблемата на предния капак, надписът на задната врата и радиаторната решетка са с покритие в цвят Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE излъчва мощност и изтънченост. С 20-инчови джанти Style 1032 с покритие в цвят Satin Dark Grey и матрични LED предни фарове с характерни дневни светлини, той приковава погледите върху себе си. Ще откриете и интелигентни характеристики като пакета Blind Spot Assist.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Подчертайте комбинацията от стил и съдържание с Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Привлекателни акценти като 21-инчови джанти Style 5109 в цвят Satin Dark Grey и седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor съжителстват с аудиосистема с 3D съраунд звук MeridianTM и функциите на пакета Driver Assist.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Вече известен с авангардния си външен вид, Range Rover Velar Edition отива още по-далеч. Плъзгащият се панорамен покрив, контрастиращият черен покрив и детайлите в черен цвят въвеждат ново ниво на прогресивен дизайн – перфектно допълнен от 20-инчовите черни джанти. Предлага се в разнообразни екстериорни цветове и бои.

PLUG-IN HYBRID

Съдържа 4-цилиндров, 2,0-литров бензинов двигател Si4 с мощност 300 к.с. и задвижване на 4-те колела и електрически двигател с мощност 143 к.с. (105 kW). Технологията, залегнала в основата му, става все по-интелигентна и по-устойчива с всеки изминал ден.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ RANGE ROVER VELAR

МОДЕЛИ RANGE ROVER VELAR

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изкуството на Range Rover Velar.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ са търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.