РАЗГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ RANGE ROVER VELAR

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЙН

Range Rover Velar Reductive Design
ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

ПРЕЦИЗНИ ДЕТАЙЛИ

Range Rover Velar съдържа подбрани и изтънчени елементи, включително нов дизайн на предната решетка с разнообразие от технически покрития за оптимизиране на пропорциите на автомобила.

ОПТИМИЗИРАНА АЕРОДИНАМИКА

Опростявайки външния дизайн и оптимизирайки аеродинамичната ефективност, изравнените дръжки на вратите остават скрити, докато не бъдат разгърнати.

БЕЗУКОРНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Задната част следва посоката на редуктивния дизайн със скрити ауспуси. С лазерно обработен мотив и „супер-червени“ светодиоди, новите задни светлини имат дискретен външен вид.
Range Rover Velar Reductive Design
ИЗЧИСТЕНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

ИЗЧИСТЕНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

Изчистената изтънченост на новата централна конзола крие щедри пространства за съхранение на вещи и удобството на безжичното зареждане.

ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА

Насладете се на естествената красота на осезаемата текстура на дървото. Нашата колекция от луксозни фурнири е резултат от образцово майсторство.

ЯРКО ПРОСТРАНСТВО

Облейте купето с дневна светлина. Фиксираният и плъзгащият се панорамен покрив подчертават усещането за простор в интериора на Velar.

АВАНГАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

PIVI PRO ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Нашата отличена с награди информационно-развлекателна система Pivi Pro1 интегрира всички контроли върху новия 11,4-инчов, извит, стъклен централен сензорен екран. Създавайки изчистено, елегантно табло с интуитивна функционалност за силата на звука, климатичната система и регулирането на седалките.

ВСЕПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

Всепоглъщащо звуково изживяване. Мощната аудиосистема MeridianTM Signature предоставя прецизно музикално възпроизвеждане, като използва до 23 високоговорителя и усилвател с мощност 1300 W.

СВЪРЗАНО УДОБСТВО

Пакетът Online2 предоставя безпроблемна свързаност с достъп до интегрирани приложения като Amazon Alexa и Spotify. Обновяванията на софтуера по въздуха (SOTA) поддържат автомобила актуален.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Безжичното зареждане на устройства и свързаността ви позволяват да зареждате съвместими смартфони и да сведете до минимум безпорядъка в купето.

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. На разположение са многобройни иновативни технологии за подобрено изживяване зад волана.

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМФОРТ

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМФОРТ

По-поддържащият дизайн на седалките с профилирани възглавници е подобрен от предни седалки с 20-посочно регулиране и функция масаж, с функция за запаметяване за водача и регулиране на задния наклон на облегалката. Предлага се с допълнителния комфорт на предни седалки с подгряване и охлаждане.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Range Rover Velar plug-in електрически хибрид (PHEV) предлага най-доброто от двата свята, като хибридната технология комбинира електрически мотор с мощност 105 kW и бензинов двигател Ingenium. Насладете се на безпроблемно електрическо задвижване със сертифициран пробег до 64 км.**.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

64 КМ**

Очакван пробег в реални условия по WLTP до 51 км.

CO2 ЕМИСИИ (ОТ)

38 Г/КМ**

Нулеви вредни емисии в електрически режим

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИНУТИ

Бързо зареждане с постоянен ток от 0 до 80% за 30 минути

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

2.5 ЧАСОВЕ

До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

Тази система осигурява гладка возия и оптимален контрол, като следи движенията на каросерията и волана до 500 пъти в секунда. Изберете специфични настройки за шасито и силовия агрегат, подходящи за вашия стил на шофиране, със системата Програмируема динамика.

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

ИНДИВИДУАЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

УНИКАЛЕН ПО ВАШ ВКУС

Набор от опционални пакети и аксесоари. Избор от цветове, джанти и опции за покрива. Това е вашият Range Rover Velar.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ RANGE ROVER VELAR

МОДЕЛИ RANGE ROVER VELAR

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.

**Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО2,2разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android AutoTM е търговска марка на Google LLC.

App Store е търговска марка на Apple Inc.

Google Play Store е търговска марка на Google LLC.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. TrifieldTM и устройството “three fields” е търговска марка на Trifield Productions Ltd.