RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

ВРЕМЕ ЗА ИЗЯВА. СЕГА НАЛИЧЕН И КАТО PLUG-IN HYBRID
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
В наличност: 3
Range Rover Evoque
R-DYNAMIC SE P300e 1498cc 2023
2023 new  Range Rover Evoque Santorini Black P300e R-DYNAMIC SE
Пробег
km
ДВИГАТЕЛ
phev
МОЩНОСТ
309 bhp
ЦЕНА
BGN 142,737
На месец
BGN 2,400
Range Rover Evoque
R-DYNAMIC SE P300e 1498cc 2023
2023 new  Range Rover Evoque Santorini Black P300e R-DYNAMIC SE
Пробег
km
ДВИГАТЕЛ
phev
МОЩНОСТ
309 bhp
ЦЕНА
BGN 141,599
На месец
BGN 2,400
Range Rover Evoque
R-DYNAMIC SE P300e 1498cc 2023
2023 new  Range Rover Evoque Santorini Black P300e R-DYNAMIC SE
Пробег
km
ДВИГАТЕЛ
phev
МОЩНОСТ
309 bhp
ЦЕНА
BGN 145,193
На месец
BGN 2,400

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Изтънчените, уверени и отличителни линии на Range Rover Evoque излъчват непогрешимо присъствие.

Кликнете, за да взаимодействате

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Изчистените повърхности и внимателно подбраната палитра от премиум материали помагат за създаването на вашата идеална среда.

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА В ИНТЕРИОРА

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА В ИНТЕРИОРА

На разположение е набор от съвременни довършителни материали за допълнително усъвършенстване на интериора в Range Rover Evoque. Всички те повишават нивата на комфорт и стил, за да удовлетворят дори най-взискателните вкусове.
ПОДЛАКЪТНИК ОТ ДВЕ ЧАСТИ

ПОДЛАКЪТНИК ОТ ДВЕ ЧАСТИ

Вътре в Range Rover Evoque ще откриете добре обмислени елементи като централна конзола с отделение за съхранение и подлакътник от две части. Удобство и функционалност във вашето пространство.
СЕДАЛКИ

СЕДАЛКИ

Насладете се на максимален комфорт в Range Rover Evoque с предни седалки с подгряване и охлаждане, които ви позволяват да регулирате температурата според вашите предпочитания.

АКЦЕНТИ

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Range Rover Evoque е напълно оборудван за градските приключения на 21-ви век. Иновативни функции като Pivi, Apple Carplay®1 и Android AutoTM2 позволяват подобрена свързаност със света, докато интуитивният сензорен екран опростява ползването им. И още нещо - аудиосистемата със съраунд звук MeridianTM осигурява концертно изживяване при всяко пътуване.
ПРОХОДИМОСТ

ПРОХОДИМОСТ

Съчетание от ежедневна проходимост и уверено офроуд изживяване. Range Rover Evoque идва оборудван с интелигентната система за реакция според терена Terrain Response 2 и системата за поддържане на зададена скорост по пресечен терен, което ви позволява лесно да се справите с всяка промяна във времето или мястото.
ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

С Range Rover Evoque задвижването е във ваши ръце. Изберете от гама с опции за силови агрегати в съответствие с нуждите си - независимо дали търсите уверено изживяване зад волана или по-добра икономия на гориво. Допълнително системата Адаптивна динамика позволява най-рязкото управление и най-добрия контрол върху каросерията.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Вашият Range Rover Evoque ви очаква.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

С характерен, подобен на купе силует и LED предни фарове, Range Rover Evoque е неустоим наследник на автомобила, спечелил толкова много награди. Впечатляващият външен вид се комбинира с практични функции като отопляеми, електрически странични огледала и Pivi с 10-инчов сензорен екран.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

Range Rover Evoque S подобрява още повече репутацията си на изтънчен и вдъхващ увереност автомобил с добавянето на отопляеми, странични огледала с електрическо регулиране и прибиране със светлини от долната страна и автоматично затъмняване от страната на водача. Вътре елементи като интелигентната система Pivi Pro3 и седалки с тапицерия от зърнеста кожа в цвят Ebony продължават луксозното изживяване.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Съвременният стил изобилства в Range Rover Evoque SE с 20-инчови алуминиеви джанти и интелигентен 10-инчов разгръщащ се сензорен екран, оборудван с Pivi Pro3. Вътре можете да почувствате музиката точно така, както творците са я замислили, благодарение на аудиосистемата MeridianTM с 11 високоговорителя.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

Range Rover Evoque R-Dynamic тласка още по-напред границите с по-дързък, по-спортен дизайн, който допълва несравнимата привлекателност на автомобила. С впечатляващи 17-инчови джанти в цвят Satin Dark Grey, странични въздуховоди в цвят Burnished Copper и пера за смяна на предавките от волана с покритие от сатиниран хром, модернистичните щрихи са навсякъде, където погледът спре.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Интелигентните подобрения при Range Rover Evoque R‑Dynamic S включват адаптивен автопилот и отопляеми, странични огледала с електрическо регулиране и прибиране със светлини от долната страна. Вътре ще откриете предни седалки с 12-посочно електрическо регулиране и задни седалки, сгъващи се в съотношение 40:20:40, с тапицерия от пълнозърнеста кожа за върховен комфорт и стил.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Насладете се на добре обмислените щрихи в Range Rover Evoque R‑Dynamic SE като премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини, седалка с функция памет за водача и 20-инчови алуминиеви джанти. Освен това ще оцените допълнителната увереност, която носи пакетът Driver Assist.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Привличете вниманието на пътя в Range Rover Evoque R‑Dynamic HSE, с матрични LED фарове и 20-инчови джанти с ефект „диамант“. Отпуснете се и почувствайте музиката с аудиосистемата MeridianTM, докато интелигентните функции на пакета Driver Assist намаляват стреса по време на вашето пътуване.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Range Rover Evoque Bronze Collection изявява изтънченост. Наличен в цвят Carpathian Grey, Santorini Black или Seoul Pearl Silver, той се отличава с уникален покрив в контрастиращ цвят Corinthian Bronze и 20-инчови джанти в цвят Satin Dark Grey редом с осветени протектори на праговете с надпис Range Rover.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Базиран на R-Dynamic HSE, Range Rover Evoque Autobiography съдържа надпис в цвят Burnished Copper и 21-инчови джанти редом с черни брони, прагове и страници. Луксозните щрихи продължават вътре със седалки с тапицерия от капитонирана перфорирана кожа Windsor с допълнителни кожени елементи.

НАЛИЧЕН С PLUG-IN ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid комбинира 3-цилиндров, 1,5-литров бензинов двигател с електрически мотор за обща мощност от 309 к.с. Шофирайте или в хибриден, или в електрически режим.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Открийте ккаво може да ви предложи Range Rover Evoque, включително интегрирани в автомобила технологии, проходимост, динамика и още много.
МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

Тук можете да намерите пълната гама модели с богат избор на превъзходни дизайни, подпомагащи динамиката системи и технологии.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора и интериора.

††Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.
2Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.
3Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
4Избирането на опцията плъзгащ се панорамен покрив ще намали пространството за главата отпред и отзад.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.​

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.