LAND ROVER DISCOVERY
СПЕЦИФИКАЦИИ

DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY

DISCOVERY

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

ДИНАМИКА
РАЗХОД НА ГОРИВО
СИЛОВ АГРЕГАТ
МАСИ
ТЕГЛЕНЕ
ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
РАЗМЕРИ
ПРОСТРАНСТВО ЗА ГЛАВАТА
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
ДИАМЕТЪР НА ЗАВОЙ
ДЪЛБОЧИНА НА ГАЗЕНЕ

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ LAND ROVER DISCOVERY

Най-функционалният седемместен SUV.

Предоставените данни са NEDC2, изчислени от официалните тестове на WLTP на производителя в съответствие със законодателството на ЕС. Само за сравнение. Данните от реалния свят могат да се различават. Стойностите на CO₂ и разхода на гориво могат да варират в зависимост от фактори като стил на шофиране, условия на околната среда, товар, монтирани колела и аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени по правителствена формула от WLTP, еквивалентни на това, което биха били при стария тест на NEDC. Тогава може да се приложи правилното данъчно третиране.

††Вижте данните по WLTP
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

When fitted with 21" wheels.
Loadspace Width will be 1.273 when 4-zone climate control is fitted. 4-zone climate control is not available on commercial vehicles.
Включва пълни резеровари с течности и 90% гориво.
Включва водач с тегло 75 кг, пълни резеровари с течности и 90% гориво.
Maximum coupling point is limited to 100kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Maximum towing capacity is limited to 2.500kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Volume as measured by simulating the loadspace filled with liquid.
Volume as measured with VDA-compliant solid blocks (200mm x 50mm x 100mm).

Теглaта отразяват превозните средства със стандартни спецификации. Допълнителните екстри увеличават теглото.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.