LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

НАЙ-ФУНКЦИОНАЛНИЯТ СЕДЕММЕСТЕН SUV
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ДИЗАЙН

ДИЗАЙН

Премиум и целенасочен дизайн, с по-ниска и по-широка стойка.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Новият Discovery извежда многофункционалостта на нови нива.
ПРОХОДИМОСТ

ПРОХОДИМОСТ

Новият Discovery е идеален за авантюристични семейни почивки.
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Pivi Pro е нашата най-модерна информационно-развлекателна система досега.

ДИЗАЙН

Click to interact

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Обновленията в дизайна придават на Land Rover Discovery по-ниска, по-широка осанка. От характерните предни фарове и задни светлини до изтънчената решетка и броните. Усъвършенстваната визуална хармония на задната част и дизайнът на 20-22-инчовите джанти подчертават съвременното излъчване на автомобила.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Изваяни светлини с характерната светлинна графика и матрична LED технология за фаровете увеличават максимално видимостта.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Безгрешен и целенасочен дизайн. Множество фини и усъвършенствани детайли правят изключително функционалния Land Rover Discovery още по-премиум.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic представя завладяваща комбинация от спортен характер и функционалност. С ууникален дизайн на бронята, джантите и задните светлини.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition съчетава несравним стил, практичност и комфорт и резултатът е нашият най-първокласен Discovery досега. 22-инчови джанти с ефект „диамант“, ексклузивни черни спирачни апарати Land Rover, радиаторна решетка в цвят Bright Atlas и надпис Discovery са допълнени от множество луксозни интериорни характеристики.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

7 СЕДАЛКИ

7 СЕДАЛКИ

258 литра


Опционалният трети ред Ви позволява да настаните седем възрастни с лекота. Данните за мокър обем, показани по-горе, се равняват на сух обем от 172 литра.

Максималният обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. Използваемият обем се измерва с твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

СЕДЕМ ПЪЛНОРАЗМЕРНИ СЕДАЛКИ

СЕДЕМ ПЪЛНОРАЗМЕРНИ СЕДАЛКИ

Ако планирате пътувания с до седем души, независимо дали това са Вашите приятели или деца, нашият Land Rover Discovery със седем места предлага идеалното ежедневно решение. А отопляемите седалки на всеки ред ще Ви позволяват да се насладите на гледката и пътуването в абсолютен комфорт.
ПРАКТИЧНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ

От вратите до скритите отделения, има място за всичко в Land Rover Discovery. Практичните функции като множество точки за зареждане на USB-C и възможността за конфигуриране на втория и третия ред седалки с едно натискане на бутон осигуряват ненадмината функционалност.
КОМФОРТ И УДОБСТВО

КОМФОРТ И УДОБСТВО

Land Rover Discovery предлага голямо разнообразие от функции, за да улесни живота ви. Отворете и затворете багажника, дори когато ръцете Ви са заети, с електрическата задна врата, управляване с жестове. Може да седнете и на вътрешна врата на багажника, която да използвате по-различен начин като например да смените калните ботуши на децата.
БЕЗОПАСНОСТ

БЕЗОПАСНОСТ

Land Rover Discovery има петзвезден рейтинг за безопасност от Euro NCAP. Комбинация от пет точки ISOFIX, набор от функции в помощ на водача, които улесняват шофирането и паркирането, и до осем въздушни възглавници за водача и пътника помагат да запазите семейството си в безопасност.

ПРОХОДИМОСТ

MILD HYBRID ДВИГАТЕЛИ

MILD HYBRID ДВИГАТЕЛИ

По-чисти. По-ефективни. Mild Hybrid двигателите използват батерия, за да събират, съхраняват и преразпределят енергията, която обикновено се губи при спиране. Вариантът се предлага с двигатели D250, D300 и P360.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Винаги готова и включена, Pivi Pro е нашата най-интуитивна информационно-развлекателна система досега. Стандартните функции включват:

- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3

Ще се възползвате и от следните първокласни функции:
- Бързо стартиране - Изкуствен интелект - Изцяло нова интелигентна навигация 4 - 2D и 3D карти с автоматични актуализации - Информация за трафика на живо
PIVI PRO
АУДИО СИСТЕМА MERIDIAN 
ОБНОВЯВАНИЯ НА СОФТУЕРА

ОБНОВЯВАНИЯ НА СОФТУЕРА

Вашият автомобил постоянно се обновява чрез актуализации на софтуера 6. Информационно-развлекателната система, телематиката и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно, за да се гарантира оптимална работа. Това означава, че Вашият автомобил постоянно се подобрява.
ПАКЕТ ONLINE

ПАКЕТ ONLINE

Пакетът Online7 8 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР

СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР

Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Нашият най-функционален SUV досега. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Land Rover Discovery.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ  LAND ROVER DISCOVERY

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ LAND ROVER DISCOVERY

Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Вниманието към детайлите винаги е било в основата на нашите автомобили. Land Rover Discovery не може да остане незабелязан.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Land Rover Discovery като изберете опции, пакети и аксесоари за екстериора и интериора.
ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ


Предоставените данни са NEDC2, изчислени от официалните тестове на WLTP на производителя в съответствие със законодателството на ЕС. Само за сравнение. Данните от реалния свят могат да се различават. Стойностите на CO₂ и разхода на гориво могат да варират в зависимост от фактори като стил на шофиране, условия на околната среда, товар, монтирани колела и аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени по правителствена формула от WLTP, еквивалентни на това, което биха били при стария тест на NEDC. Тогава може да се приложи правилното данъчно третиране.


Вижте данните по WLTP..
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


1 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

2 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover. Land Rover Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

6 Updates will require data connection.

7 Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.
Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време. Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.