DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

ФУНКЦИОНАЛНИЯТ КОМПАКТЕН SUV. СЕГА НАЛИЧЕН И С PLUG-IN HYBRID
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Discovery Sport е дръзка интерпретация на ДНК-то на Discovery.

Кликнете, за да взаимодействате

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Купето на Discovery Sport е така функционално, както изисква вашият начин на живот.

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Широка гама от цветови комбинации и материали за седалките, включително некожени алтернативи, удовлетворява всеки вкус. Изборът от пет покрития ви позволява да персонализирате интериора си още повече.
ОТПУСКАЩИ СЕДАЛКИ

ОТПУСКАЩИ СЕДАЛКИ

Седалките на Discovery Sport изглеждат добре и създават чудесно усещане, а с опционалната функционалност за плъзгане и накланяне на втория ред са по-гъвкави от всякога. Отпуснете се в избраната от вас тапицерия DuoLeather, кожа Windsor или Luxtec и велур и се насладете на повсеместното внимание към детайла.
ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Независимо дали са покупки, багаж или спортна екипировка за целия отбор, водещото в класа задно багажно пространство пренася с лекота всичко необходимо за вашето семейство. Интелигентните решения за съхранение из цялото купе ще поберат всички дребни вещи, които носите със себе си.

АКЦЕНТИ

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

Замислен с идеята за многофункционалност, интериорът е проектиран да посрещне предизвикателствата на активния начин на живот с динамично разпределение на седалките 5+2.
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Намерете това, което търсите, бързо, без да се губите в менютата. Информационно-развлекателната система на Discovery Sport, Pivi Pro1, разполага с интуитивен сензорен интерфейс за повече ефективност и удоволствие.
ПРОХОДИМОСТ

ПРОХОДИМОСТ

Известната проходимост на Discovery Sport означава, че той може лесно да отговори и на най-тежките изисквания. С впечатляващ капацитет на теглене и офроуд възможности без усилие, Discovery Sport стига навсякъде.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Открийте функционална комбинация от дизайн, производителност и технология.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

С тази чиста интерпретация на Discovery Sport ще се отдадете на следващото си семейно приключение със стил.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Докато 18-инчовите джанти Style 5075 добавят атлетично излъчване към екстериора, интериорът на Discovery Sport S с еластична тапицерия DuoLeather е усъвършенстван с Pivi Pro1 и пакет Online с план за мобилни данни2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

С премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини, аудиосистема Meridian™, пакет Blind Spot Assist и адаптивен автопилот, Discovery Sport SE предлага оптимизирано шофиране.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Спортна интерпретация, Discovery Sport R-Dynamic S се отличава с изискани и стилни 18-инчови джанти Style 5074, интериор DuoLeather и подобрена свързаност благодарение на Pivi Pro1 и пакет Online с план за мобилни данни2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Внасяйки още повече индивидуалност, Discovery Sport R-Dynamic SE може да се похвали с уникални екстериорни и интериорни елементи, аудиосистема MeridianTM и пакет Blind Spot Assist.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

В допълнение към стандартните характеристики на Discovery Sport R‑Dynamic, HSE включва 20-инчови джанти Style 5089 с ефект „диамант“ в контрастиращ цвят Gloss Dark Grey и гъвкави седалки с тапицерия от кожа Windsor с 14-посочно електрическо управление и с функция памет за водача.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

Discovery Sport Urban Edition се отличава с динамичен дизайн. Предлага се с избор от пет цвята и с 18-инчови джанти Style 5075 и покритие в цвят Shadow Aluminium.

ПРЕДЛАГА СЕ С PLUG-IN ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Перфектен за градски пътувания, както и за семейни приключения, Discovery Sport Plug‑in Hybrid предоставя изцяло електрическо шофиране с нулеви емисии и може да се зарежда на зарядни станции за бързо зареждане с постоянен ток.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Проходимост и гъвкавост в еднаква степен.
МОДЕЛИ DISCOVERY SPORT

МОДЕЛИ DISCOVERY SPORT

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Discovery Sport.

††Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.