LAND ROVER DEFENDER

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ПАКЕТИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

Персонализирайте допълнително вашия Defender с нашата селекция от пакети за екстериора.

ПАКЕТ BRIGHT

Добавете щрихи в Noble Chrome към вашия Defender с предна и задна защитна кора заедно с ребра на радиаторната решетка и емблема в цвят Ceres Silver.
ПАКЕТ BRIGHT
ПАКЕТ EXTENDED BRIGHT
ПАКЕТ BLACK
ПАКЕТ EXTENDED BLACK

ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Направете Defender вашия Defender.

ИЗБОР ОТ 12 ВДЪХНОВЯВАЩИ ЦВЯТА

12 налични цвята за боята*, като Pangea Green и Gondwana Stone са повлияни от древните суперконтиненти. Другите налични цветове включват Sedona Red, Lantau Bronze, Fuji White, Hakuba Silver, Eiger Grey, Santorini Black, Tasman Blue, Yulong White, Silicon Silver и Carpathian Grey.

*Не са показани всички опции. В зависимост от модела.

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Какво изисква вашето приключение? Изберете между твърд покрив, сгъващ се текстилен или плъзгащ се панорамен покрив.
ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

Изберете от 15 опции за джантите, които се предлагат в четири различни размера: 18”, 19”, 20” и 22”. Включително неудържимите 18-инчови стоманени джанти Gloss White.

ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ

Неограничени възможности. Извлечете повече от вашия свят.

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Увеличете проходимостта на Defender на всякакъв терен с един от четирите пакета аксесоари, оптимизирани да отговарят на вашия начин на живот и предназначени да направят вашите приключения още по-привлекателни.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ ЗА АКСЕСОАРИ

БЕЗОПАСНОСТ И ПОДПОМАГАНЕ

Нашата гама от функции за подпомагане на шофирането и паркирането са предназначени да гарантират, че всяко пътуване е толкова безопасно, колкото и приятно.

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Defender включва набор от системи в помощ на водача, за да осигури още по-голяма безопасност и удобство при шофиране – налични чрез пакета Blind Spot Assist, пакета Driver Assist и 3D пространствена камера.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Извлечете повече от вашия свят. С Defender можете да персонализирате автомобила изцяло спрямо вашия начин на живот.

ЕКСТЕРИОР

Увеличете проходимостта, издръжливостта и визуалната привлекателност на вашия Defender. Екстериорните аксесоари включват Фиксираните странични степенки и детайли на предния капак в цвят черен мат.
ЕКСТЕРИОР
ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ
ТЕГЛЕНЕ
ПАКЕТИ PET

КОЛЕКЦИЯ LIFESTYLE

Нашата колекция Above and Beyond включва техническо облекло и оборудване. Всеки предмет гордо въплъщава характера на Defender.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ LAND ROVER DEFENDER

МОДЕЛИ LAND ROVER DEFENDER

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ACCESSORY PACKS

ACCESSORY PACKS

Изберете от четири пакета.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили.

**При монтиране на 110 и 130 с офроуд гуми. Не се предлага за моделите Defender V8. Моделите Defender V8 нямат динамична товароносимост на покрива.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.