DEFENDER 130

DEFENDER 130


МЯСТО ЗА СПОДЕЛЕНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ
ВИЖТЕ ВИДЕО

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Моментално разпознаваем силует, подсилен от отлично осъществен дизайн. Defender 130 съчетава форма и функция, за да постигне доминиращо присъствие.

ВНУШИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ

С впечатляващите 5358 мм от върха на предния капак до резервната гума е невъзможно да остане незабелязан. Неговият експанзивен дизайн приковава вниманието както на пътя, така и извън него. Defender 130 е върховата комбинация от пространство и проходимост.

УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТОР

Плъзгащият се панорамен покрив облива първите два реда седалки с естествена светлина, докато допълнителен стъклен покрив, уникален за Defender 130, гарантира на пътниците на третия ред същото автентично за Defender изживяване, както навсякъде другаде в автомобила.

ПЪРВОКЛАСНИ НОТКИ

От целеустремената му стойка до редуцираните, изтънчени повърхности, всичко в Defender 130 излъчва тиха увереност. Калъфът на резервната гума в цвета на каросерията допринася за единната и целенасочена естетика на дизайна.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

С трети ред седалки Defender 130 предлага най-доброто в класа пространство за до осем пътници. Уникални елементи в интериора усъвършенстват допълнително дизайна.

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

Невероятно просторен, интериорът на Defender 130 е проектиран да създаде целенасочен, но първокласен интериор, с добавени дизайнерски щрихи като детайли в цвят Noble Chrome и дървен фурнир.
11,4-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН

11,4-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Оборудван с 11,4-инчов сензорен екран. Обширният екран и повишената яркост на извития стъклен интерфейс показват повече от маршрута при навигация.
ЛУКСОЗНИ КОЖИ

ЛУКСОЗНИ КОЖИ

Предлага се в редица опции, включително перфорирана кожа Windsor в цвят Vintage Tan и Light Oyster, които постигат следващото ниво в интериора на вашия Defender 130.

КОМФОРТ И УДОБСТВО

Независимо за къде пътувате, независимо с кого пътувате, извлечете максимума от вашето приключение.

УДОБСТВО НА ТРЕТИЯ РЕД

УДОБСТВО НА ТРЕТИЯ РЕД

Без значение къде седите в Defender 130, няма компромис с комфорта. Пътниците на третия ред се радват на най-доброто в класа пространство за краката и ширина на седалката, както и на поставки за чаши, подлакътници и USB-C портове за зареждане.
СТАНДАРТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

СТАНДАРТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Defender 130 се предлага с множество интериорни характеристики като стандартно оборудване, които ви подкрепят по време на вашето пътуване, като 11,4-инчов сензорен екран, централна конзола, мокетни стелки и луксозно багажно пространство с мокетна облицовка.
ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

ЧЕТИРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Тризоновата климатична система осигурява отопление и охлаждане и за трите зони, докато четиризоновата климатична система предлага независимо управление и на трите реда седалки.
ПРАКТИЧНО БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

ПРАКТИЧНО БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

Дори с три реда седалки Defender 130 разполага с пространство за вашия багаж. А за онази допълнителна екипировка, сгънете третия ред и използвайте внушителните 1232* литра багажно пространство.

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Персонализирайте допълнително вашия Defender с нашата селекция от пакети за екстериора.

ПАКЕТИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

ПАКЕТИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

Defender 130 позволява висока степен на персонализация. Сред наличните опции са четири пакета за екстериора:
– Пакет Black – Пакет Bright – Пакет Extended Black – Пакет Extended Bright
Използвайте конфигуратора, за да създадете перфектния за вас Defender 130.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ

Неограничени възможности. За да извлечете максималното от вашия свят, изберете от четирите пакета по-долу.

ПАКЕТ EXPLORER

ПАКЕТ EXPLORER

Оставете своя следа независимо от терена. Пакетът Explorer оборудва Defender с възможности да надскача установените граници и да преодолява най-неизследваните терени.
ПАКЕТ ADVENTURE

ПАКЕТ ADVENTURE

Развихрете страстите си в нови територии. Пакетът Adventure оборудва Defender с възможности да ви изведе извън отъпканата пътека в царството на дивата природа.
ПАКЕТ COUNTRY

ПАКЕТ COUNTRY

Вземете най-калните си ботуши. Пакетът Country оборудва Defender с възможности да прегърне природните стихии и да направи всяко пътуване наистина незабравимо.
ПАКЕТ URBAN

ПАКЕТ URBAN

Завладейте бетонната джунгла. С пакета Urban Defender изпъква в градската среда с грабващи окото стил, увереност и стабилност.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Извлечете повече от вашия свят. С Defender можете да персонализирате автомобила изцяло спрямо вашия начин на живот.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ LAND ROVER DEFENDER

МОДЕЛИ LAND ROVER DEFENDER

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили.

*„Мокрият“ обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на багажното пространство с течност.