RANGE ROVER EVOQUE

ВРЕМЕ ЗА ИЗЯВА. СЕГА НАЛИЧЕН И С PLUG-IN ХИБРИД ТЕХНОЛОГИЯ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА В 360°
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PLUG-IN ХИБРИДА

CO2 ЕМИСИИ g/km
едва 43

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл I/100km
От 2.0

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до Вас
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Land Rover
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Продължението на нашата философия за дизайна. С характерния си подобен на купе силует Range Rover Evoque е завладяващ наследник на автомобила, покорил сърцата на хора по целия свят.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Внасяйки естествена светлина в интериора на Range Rover Evoque, панорамният покрив дава усещане за повече светлина и простор в SUV автомобила. Изберете фиксиран или плъзгащ се¹ панорамен покрив и покрив в цвета на каросерията, в цвят Grey или контрастиращ черен цвят.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

Увереният вид на Range Rover Evoque е изразен и в характеристиките на интериора с тапицерия от кожа Windsor, първокласни вълнени тъкани Kvadrat и текстил от евкалиптови влакна.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
RANGE ROVER EVOQUE И R-DYNAMIC
Range Rover Evoque е минималистичен и изискан. Range Rover Evoque R-Dynamic разширява границите с по-смел и спортен дизайн, който допълва безспорната привлекателност на автомобила.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE
Range Rover Evoque Lafayette включва множество характеристики като сив панорамен контрастен покрив Nolita, осветени лайсни на праговете, вътрешно огледало за обратно виждане ClearSight3 - което ви позволява винаги да виждате зад себе си - и Pivi Pro4 с втори долен 10-инчов сензорен екран.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
Създаден на базата на R-Dynamic HSE, Range Rover Evoque Autobiography разполага с надпис в цвят Burnished Copper, 21-инчови джанти и черна броня.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ТЕХНОЛОГИИ
PIVI И PIVI PRO

Стандартните характеристики Pivi включват:

- 10-инчов сензорен екран
- Цифрово радио
- Изцяло обновен интерфейс
- Apple CarPlay® 5
- Android Auto™ 6
- Remote 7

Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационната система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 8 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ SURROUND

Напълно автентично изживяване като в концертна зала. Водачът и пътниците са обгърнати от пълнотата и яснотата на изпълненията чрез набор от странични, предни и задни високоговорители. А всичко това е интегрирано безпроблемно с помощта на технологията Trifield ™, така че можете да седнете и да усвоите всеки детайл.


14 високоговорителя и двуканален субуфер, усилвател с мощност 650W.

Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

ОБНОВЯВАНИЯ НА СОФТУЕРА
Вашият автомобил постоянно се обновява чрез актуализации на софтуера9. Информационно-развлекателната система, телематиката и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно, за да се гарантира оптимална работа. Това означава, че Вашият автомобил постоянно се подобрява.
ПАКЕТ ONLINE
Пакетът Online10 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии11
- Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
ПРОХОДИМОСТ
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране офроуд или върху пътна настилка. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.

TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Съобразете се с изискванията на терена, като оптимизирате Range Rover Evoque с един от петте режима на шофиране. Terrain Response 2 следи условията на шофиране и отвежда тази отличена с награди система на следващо ниво, като систематично избира най-подходящия за Вас режим на шофиране.

CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

ClearSight Ground View извежда множество външни изгледи, включително под автомобила и колелата. Така че независимо накъде шофирате, можете да се чувствате в по-голяма безопасност.

ДИНАМИКА
PLUG-IN ХИБРИД

Range Rover Evoque Plug-in Хибрид комбинира 3-цилиндров, 1,5-литров бензинов двигател с електродвигател, за да осигури обща мощност от 309 к.с. Шофирайте в хибриден режим или изцяло електрически.

РАЗГЛЕДАЙТЕ PLUG-IN ХИБРИД
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ДВИГАТЕЛИ
От мощност и удоволствие от шофирането до разход на гориво и разнообразие от двигатели за Range Rover Evoque, включително опцията за Plug-in Hybrid.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА
Функцията Adaptive Dynamics, избрана от сензорния екран, Ви осигурява още по-голям контрол върху автомобила с по-плавно управление и по-бързи реакции.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА
Опционалната функция Configurable Dynamics Ви позволява да конфигурирате картографирането на дросела, превключвателните точки на скоростната кутия, настройките на волана и окачването, които да отговарят изцяло на Вашите нужди и стил на шофиране.
МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ
5 СЕДАЛКИ
5 СЕДАЛКИ

591 литраСтандартният в бранша максимален обем е 591 литра. Това се равнява на използваем капацитет от 472 литра, измерен чрез твърди блокове. Или казано по-просто, можете да пътувате лесно с четирима приятели.


4 СЕДАЛКИ
4 СЕДАЛКИ

908 литраСгънете една от задните седалки и се възползвайте от допълнителен обем от 908 литра. Това ще ви позволи да вземете допълнителен багаж, от който се нуждаете, с достъпен използваем капацитет от 746 литра.


3 СЕДАЛКИ
3 СЕДАЛКИ

1,066 литраПри тази конфигурация капацитетът на товарното пространство се увеличава до 1 066 литра, когато има двама пътници. Използваемият капацитет достига 882 литра.


2 СЕДАЛКИ
2 СЕДАЛКИ

1,383 литраВъзползвайте се максимално от наличното товарно пространство, когато пътувате с един пътник, осигуряващо максимален обем от 1 383 литра и използваем капацитет от 1 156 литра


Максималният обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. Използваемият обем се измерва с твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
Въведена за първи път при Land Rover и една от многото иновативни характеристики, които правят Range Rover Evoque удоволствие за шофиране. Тази опционална технология предоставя отлична видимост на пътя зад Вас независимо от пътниците на задните седалки или предметите в багажното отделение¹.
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
Матричните LED предни фарове с характерни дневни светлини съдържат адаптивен лъч. Това увеличава максимално броя сегменти на дългите светлини за отлична видимост и едновременно хвърля сянка върху насрещния трафик, спомагайки за предотвратяване на заслепяването.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Изберете от редица функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-лесно и по-безопасно. С много налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са проектирани да увеличат шофьорското Ви изживяване, като същевременно осигуряват повече безопасност.
БЕЗОПАСНОСТ
ISOFIX и въздушните възглавници още повече подобряват безопасността, две ISOFIX точки за детски седалки са разположени от всяка страна на задните седалки, а цялостна система от шест въздушни възглавници, включително за водача, пътника, странични и за гръдния кош са стандартно оборудвани.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Време е за изява. Използвайте конфигуратора и създайте своя перфектен Range Rover Evoque.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайлите винаги е било в основата на нашите автомобили. Range Rover Evoque наистина доказва това.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора и интериора.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Разгледайте нашата колекция брандирани продукти, която ще Ви помогне да се подготвите за всяко приключение. Брандирани подаръци, облекло и аксесоари - всички те са вдъхновени от нашите автомобили.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Land Rover


Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.


Вижте данните по WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


1Изборът на опция за плъзгащ се панорамен покрив ще намали пространството за глава отпред и отзад.
2Достъпно само в Lafayette Edition.

3Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

5Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

6 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

7 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover. Land Rover Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

8Изисква соларно стъкло за някои пазари. Навигационните упътвания на предното стъкло се появяват само когато Pivi Pro е инсталиран в автомобила.

9 Актуализациите ще изискват връзка с интернет.

10Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

11Прилага се политиката за употреба. След използване на 20 GB данни в рамките на един месец, скоростта на данните и функционалността на автомобила може да намалеят за останалата част от месеца.За подробности относно правилата за използване, свързани с тази функция, моля, вижте Условията на InControl Pivi Pro на www.landrover.com/pivi-pro-terms.Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика и дефиницията на видеосъдържанието. HD видеата ще увеличат значително използването на данни.

12ClearSightGround View зависи от 3D surround камерата. Изображението не е на живо. Проверете околността за повече безопасност. Съгласно местните разпоредби.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.


Android Auto е търговска марка на Google LLC.


Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions Ltd.

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.