НОВИЯТ <br>LAND ROVER DISCOVERY

НАЙ-ФУНКЦИОНАЛНИЯТ СЕДЕММЕСТЕН SUV

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКТЕРИОРА В 360°

CO2 ЕМИСИИ г./км.
От 194


РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л./100км.
От 7,3

TOP
ДИЗАЙН
#component-4
ФУНКЦИОНАЛНОСТ
#component-7
ПРОХОДИМОСТ
#component-12
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
#component-14
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
#component-18
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
#component-20
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации една до друга.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Land Rover Discovery.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Land Rover.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте за последните новини около Land Rover.
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Актуализациите на дизайна придават на Discovery по-внушителна и поразителна стойка. От новите фарове и задните светлини, до изисканата предна решетка и новите брони. Подобрената визуална хармония на задната броня и новите 20-22-инчови джанти издигат съвременното присъствие на автомобила на едно ново ниво.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Изцяло обновени матрични LED предни фарове с характерни дневни светлини за максимална видимост.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

LAND ROVER DISCOVERY
Безгрешен и целенасочен дизайн. Множество фини и усъвършенствани детайли правят изключително функционалния Land Rover Discovery още по-премиум.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic представя завладяваща комбинация от спортен характер и функционалност. С ууникален дизайн на бронята, джантите и задните светлини.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ФУНКЦИОНАЛНОСТ
7 СЕДАЛКИ
7 СЕДАЛКИ

258 литраОпционалният трети ред Ви позволява да настаните седем възрастни с лекота. Данните за мокър обем, показани по-горе, се равняват на сух обем от 172 литра.

6 СЕДАЛКИ
6 СЕДАЛКИ

698 литраРазположете една седалка на третия ред и осигурете място за чантите си. Данните за мокър обем, показани по-горе, се равняват на сух капацитет от 547 литра.

5 СЕДАЛКИ
5 СЕДАЛКИ

1.137 литраВземете цялото семейство и се отдайте на един комфортен уикенд, с достатъчно място за целия си багаж. Данните за мокър обем, показани по-горе, са равни на сух капацитет от 922 литра.

4 СЕДАЛКИ
4 СЕДАЛКИ

1.639 литраИзползвайте четири седалки и направете повече място за по-големи предмети, като например чанта за ски. Данните за мокър обем, показани по-горе, са равни на сух капацитет от 1,352 литра.

3 СЕДАЛКИ
3 СЕДАЛКИ

1.889 литраС разположени три седалки, автомобилът Ви осигурява удобно товарно пространство, с което да импровизирате. Данните за мокър обем, показани по-горе, са равни на сух капацитет от 1,567 литра.

2 СЕДАЛКИ
2 СЕДАЛКИ

2.391 литраС пет прибрани седалки, съберете спортното оборудване, чанти и много други принадлежности в товарното пространство. Данните за мокър обем, показани по-горе, са равни на сух капацитет от 1.997 литра.

Максималният обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. Използваемият обем се измерва с твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

СЕДЕМ ПЪЛНОРАЗМЕРНИ СЕДАЛКИ
Ако планирате пътувания с до седем души, независимо дали това са Вашите приятели или деца, нашият Land Rover Discovery със седем места предлага идеалното ежедневно решение. А отопляемите седалки на всеки ред ще Ви позволяват да се насладите на гледката и пътуването в абсолютен комфорт.
ПРАКТИЧНОСТ
От вратите до скритите отделения, има място за всичко в Land Rover Discovery. Практичните функции като множество точки за зареждане на USB-C и възможността за конфигуриране на втория и третия ред седалки с едно натискане на бутон осигуряват ненадмината функционалност.
КОМФОРТ И УДОБСТВО
Land Rover Discovery предлага голямо разнообразие от функции, за да улесни живота ви. Отворете и затворете багажника, дори когато ръцете Ви са заети, с електрическата задна врата, управляване с жестове. Може да седнете и на вътрешна врата на багажника, която да използвате по-различен начин като например да смените калните ботуши на децата.
БЕЗОПАСНОСТ
Land Rover Discovery има петзвезден рейтинг за безопасност от Euro NCAP. Комбинация от пет точки ISOFIX, набор от функции в помощ на водача, които улесняват шофирането и паркирането, и до осем въздушни възглавници за водача и пътника помагат да запазите семейството си в безопасност.
ПРОХОДИМОСТ
MILD HYBRID ДВИГАТЕЛИ
MILD HYBRID ДВИГАТЕЛИ

По-чисти. По-ефективни. Mild Hybrid двигателите използват батерия, за да събират, съхраняват и преразпределят енергията, която обикновено се губи при спиране. Вариантът се предлага с двигатели D250, D300 и P360.

ТЕГЛЕНЕ
ТЕГЛЕНЕ

Изключителният капацитет на теглене до 3.500 кг на Land Rover Discovery се комбинира с набор от помощни средства за теглене - включително системата Advanced Tow Assist, така че можете да транспортирате с увереност всичко.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране, на или извън пътя. На хлъзгави повърхности, като трева и сняг, задвижването на всички колела (AWD) и Terrain Response работят заедно, за да балансират автоматично въртящия момент между предните и задните колела, максимизирайки сцеплението.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
PIVI PRO

Винаги готова и включена, Pivi Pro е нашата най-интуитивна информационно-развлекателна система досега. Стандартните функции включват:


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Ще се възползвате и от следните първокласни функции:


- Бързо стартиране
- Изкуствен интелект
- Изцяло нова интелигентна навигация 4
- 2D и 3D карти с автоматични актуализации
- Информация за трафика на живо

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 5 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

АУДИО СИСТЕМА MERIDIAN 

Почувствайте музиката в ново измерение с допълнителните високоговорители, които са внимателно позиционирани около купето и с помощта на Trifield технологията на Meridian, за да се създаде наистина уникално „живо“ звуково изживяване. 

22 високоговорителя и двуканален субуфер, 700W усилвател. 


Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

ОБНОВЯВАНИЯ НА СОФТУЕРА
Вашият автомобил постоянно се обновява чрез актуализации на софтуера 6. Информационно-развлекателната система, телематиката и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно, за да се гарантира оптимална работа. Това означава, че Вашият автомобил постоянно се подобрява.
ПАКЕТ ONLINE
Пакетът Online7 8 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Нашият най-функционален SUV досега. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Land Rover Discovery.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ LAND ROVER DISCOVERY
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайлите винаги е било в основата на нашите автомобили. Land Rover Discovery не може да остане незабелязан.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
VIEW GALLERY
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
VIEW SPECIFICATIONS
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Land Rover Discovery като изберете опции, пакети и аксесоари за екстериора и интериора.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Разгледайте нашата колекция брандирани продукти, която ще Ви помогне да се подготвите за всяко приключение. Брандирани подаръци, облекло и аксесоари - всички те са вдъхновени от нашите автомобили.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Land Rover Discovery
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Land Rover.

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.


Вижте данните по WLTP..
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


1 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

2 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover. Land Rover Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.
Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време. Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.