ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

КОНФИГУРИРАЙТЕ ПО СВОЙ ВКУС

8J65Vbx4wXk
ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ
Където и да ви отведе пътуването, увеличете проходимостта и издръжливостта на вашия Defender с пакетите аксесоари. Проектирани за всякаква среда.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ АКСЕСОАРИ
КОЙ ПАКЕТ АКСЕСОАРИ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС?
Независимо дали изследвате непознати територии или навигирате в градската джунгла, отговорете на три бързи въпроса относно начина ви на живот, за да откриете идеалния за вас пакет аксесоари.
ПЪРВИ СТЪПКИ
ОПЦИИ
Добавете собствен щрих към Defender с гамата опции, които разкриват вашата личност. Изберете от вдъхновяваща цветна палитра, гама джанти и три различни опции за покрива.
ВИЖТЕ ОПЦИИ
LIFESTYLE COLLECTION
Нашата колекция Above and Beyond включва техническо облекло и оборудване. Всеки артикул гордо въплъщава характера на Defender.
РАЗГЛЕДАЙТЕ LIFESTYLE COLLECTION
ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ DEFENDER

Величието идва във всякакви форми, размери и дизайни на каросерията.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
Url
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
Url
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.