НОВИЯТ RANGE ROVER

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ
НОВИЯТ RANGE ROVER
Range Rover има богата история на пионерски иновации и продължава да пренаписва правилата за прецизност и качество.

ПОДПОМАГАЩИ ДИЗАЙНА ИНОВАЦИИ

Нашата визия за модерен дизайн е осъществена чрез комбиниране на най-съвременни инженерни техники с интуитивни технологии.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Чрез гладко лазерно заваряване покривният ръб осигурява хармоничен завършек в подкрепа на нашата философия за дизайн. Изравнените елементи постигат монолитен външен вид и подобряват аеродинамичните характеристики. Заобленият ръб на вратата се съединява със стъклото в семпъл, изчистен завършек благодарение на иновативно скрито покритие на средната линия. Дигиталните LED предни фарове на Range Rover се отличават с водещ в бранша микропроцесор и 1,2 милиона микроогледала. Те могат да се фокусират върху 16 обекта едновременно и да премахват отраженията. Първите в света скрити преди да светнат задни светлини изглеждат като ярки червени светодиоди по време на работа и като отличителна гланцирана черна графика, когато не се използват.

СПОКОЙНО УБЕЖИЩЕ

Активното шумопотискане и усъвършенстваната архитектура със смесени метали предоставят едно от най-тихите купета в пътно превозно средство.

Screen

Активното шумопотискане от следващо поколение елиминира нежеланите шумове, вибрации и разсейване. То намалява когнитивното натоварване на водача и пътниците, помагайки всички да пристигнат до местоназначението си освежени. Първите в света високоговорители в подглавниците с потискане на шума създават индивидуални тихи зони за върховен финес в купето. Четири акселерометъра и микрофона по външната част на вашия Range Rover следят вибрациите на колелата, шума от гумите и звуците от двигателя, генерирайки потискащ сигнал, който се възпроизвежда през 35-те основни високоговорителя. Инженерни решения допринасят за 24% подобрение в предаването на шума дори преди използването на активното шумопотискане.

ХАРМОНИЧНО ИНТЕГРИРАНИ

Истинският модерен лукс изисква съвременни функции, които са хармонично интегрирани и винаги актуални.

Съвременните функции ‑ като Amazon Alexa, дистанционен асистент за паркиране1и информационно-развлекателната система Pivi Pro2 ‑ са хармонично интегрирани, лесни за ползване и напълно релевантни. Благодарение на актуализациите на софтуера по въздуха (SOTA) Range Rover се подобрява с годините.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Новата архитектура на Range Rover осигурява базата за опциите с ефективни двигатели включително plug-in електрическия хибрид (PHEV) с удължен пробег. Изцяло електрически Range Rover ще се присъедини към семейството през 2024 г., оглавявайки нашия стремеж към електрическо бъдеще.

a car

ЕЖЕДНЕВНИ ПЪТУВАНИЯ

75 ПРОЦЕНТА

Със 113 км изцяло електрически пробег, 75% от ежедневните пътувания3 могат да бъдат направени в електрически режим.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (EV) ПРОБЕГ (ДО)

113 KM **

WLTP. Очакван пробег в реални условия до 88 км.

СО22  ЕМИСИИ (ОТ)

18 Г/КМ **

Наслаждавайте се на нулеви вредни емисии в електрически режим.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ

<60 MINS

Заредете до 80% за <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Модулната надлъжна архитектура със смесени метали (MLA-Flex) осигурява идеалната основа за нови нива на комфорт и изтънченост.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Новият структурен дизайн на Range Rover постига баланс между маса, здравина и твърдост. Новата MLA-Flex каросерия е до 50% и инженерните решения допринасят за 24% подобрение в предаването на шума. Чрез комбиниране на авангардни инженерни техники с 260 000 виртуални изпитвания и 1,2 милиона километра тестване на прототип, Range Rover е солиден, усъвършенстван и осигурява образцово качество.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Range Rover води чрез своя пример.
МОДЕЛИ RANGE ROVER

МОДЕЛИ RANGE ROVER

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.

**Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Наличен от средата на 2022 г.

2Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

3Предполага се, че зареждането е само у дома и се основава на анонимизирани данни за собственост от клиенти на Range Rover.

4Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.